Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 109

  • 93 761
  • 740
# 555
Момичета, имам едно питане към тези, които са правили муса на танита за пълнеж на торти. Искам да го пробвам, но нещо трудно се намира такава млечна сметана (или аз просто не знам къде да я търся). Та въпросът ми е мога ли да я заменя с някаква друга сметана и с каква?

Благодаря предварително!

 Hug Hug Hug
Виж целия пост
# 556
SZA кръгла чашка, скалпел, клечка за зъби и тензух за тичинките

О, имаш талант!
Виж целия пост
# 557
Искам да кажа на всички ВИ, че сте невероятни и наистина мога много да науча от Вас! Правте наистиа невероятни неща ВСИЧКИ!
Аз има и един въпрос : Ще правя двуетажна торта, като горния етаж ще е вита торта! Та въпросът ми е трябва ли да се сиропира блата или по-добре да не го сиропирам?
Виж целия пост
# 558
Момичета, имам едно питане към тези, които са правили муса на танита за пълнеж на торти. Искам да го пробвам, но нещо трудно се намира такава млечна сметана (или аз просто не знам къде да я търся). Та въпросът ми е мога ли да я заменя с някаква друга сметана и с каква?

Благодаря предварително!

 Hug Hug Hug

Аз съм го правила с растителна сладкарска сметана на Hopla. Получава се перфектно
Виж целия пост
# 559
райска ябълка,наистина много добре си се справила с подръчни материали.Браво! Simple Smile

nadeto_shumen,аз сиропирам,но малко.По 1-2 лъжици на платка.Сухичка ми идва,но не смея повече. Simple Smile

Много ми хареса таралежа,лалетата,микрофоните,барбито,кривата зелена торта.... и всички,всички!Браво! Simple Smile На мен ми предстои да правя за майка ми,която има рд на 9-ти март.Искам да е нещо много специално,защото тя заслужава,за това от сега обмислям.То с мойте възможности няма да е кой знае какво,но...  Laughing
Виж целия пост
# 560
Момичета, имам едно питане към тези, които са правили муса на танита за пълнеж на торти. Искам да го пробвам, но нещо трудно се намира такава млечна сметана (или аз просто не знам къде да я търся). Та въпросът ми е мога ли да я заменя с някаква друга сметана и с каква?

Благодаря предварително!

 Hug Hug Hug

Аз съм го правила с растителна сладкарска сметана на Hopla. Получава се перфектно

Благодаря ти много!  Hug
Виж целия пост
# 561
Martita в събота го правих за първи път (муса на Танита) и аз се зачудих за сметаната, но накрая реших да сложа обикновенна сметана и при мен също се получи перфектно. Аз сложих May Day. Даже реших да пропусна желатина. Стана си супер стегнат крем, въпреки че добавих и парчета манго от компот. В сметаната сложих стабилизатор за сметана!!!
Shemet много яка торта. Доста дълга отпуска си даваш Wink
Виж целия пост
# 562
stefina , благодаря! Още едно момиче ми отговори,но на ЛС, даде същата рецепта с по-детайлни инструкции, ще я пробвам през уикенда.
Махам се от тази тема,че толкова красиви изкушения има тук...трудно ми понасят предвид, че не ям сладко от половин година
Виж целия пост
# 563
pebs : Благодаря ти много  bouquet
Виж целия пост
# 564
Благодаря за пожеланията,момичета!Сега да пусна и парченце на тортата,за първи път вита,не се разпадана ,много съм доволна.

img]

Виж целия пост
# 565
еlenaa2 разреза е супер. Какъв крем използва? А блатовете какви са, виждат ми се домашни?
шемет тортата ти е страхотна!!! Е много голяма почивка си даваш... Wink
Виж целия пост
# 566
Maninka, откъде го взимаш този стабилизатор за сметана?
Виж целия пост
# 567
Свищичка Стабилизатора го взимам от Кауфланд - само там съм го виждала. http://2.bp.blogspot.com/_1ISlk6n1kcI/TLraoPqdXfI/AAAAAAAABfU/b3 … 600/Photo0003.jpg тук може да видиш как изглежда. Пише Сметана фикс
Виж целия пост
# 568
Мерси.  Hug
Само там не съм проверявала.  Laughing
Виж целия пост
# 569
Дали ще се разтекат захарните фигурки ако ги поставя върху шоколадова глазура направена от шоколад, захар и мляко  newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия