100 грама сладки - отзиви

  • 23 394
  • 34
# 15
Хайде и аз да изкажа възмущението си от 100 грама сладки,но тук вече не говорим за козунак от 16лв.,а за торта от 120лв.,за рождения ден на детето ми която се разпадна на излизане от сладкарницата.Предварително бяхме уточнили с главния им декоратор,че могат да направят тортата която беше на 2 етажа и аз нямах и съмнения че ще се справят защото за торта бях ползвала и друг път услугите им и бях очарована,но вече съм разочарована.Направиха ми друга торта която нямаше нищо общо с поръчаната от нас и същата примерно в сладкарница Неделя би ми струвала 50-60 лв.,а при тях 120!Както всички знаем тортата е най-важната в един детски рожден ден,разочарованието беше голямо,а те дори не се опитаха да ни обезщетят или да се извинят,решиха че с жалкото си подобие на торта са поправили грешката си срещу 120лв.платени от нас!!!
Виж целия пост
# 16
Доколкото разбирам от първия пост, козунакът е бил от биопродукти. Такъв козунак няма как да бъде два, четири или пет лева. Който иска евтин козунак - отива в кварталната фурна и си купува прекрасен продукт от консерванти и оцветители.
Виж целия пост
# 17
темата май се обърна във възмущение за цената, а не качеството на козунака Stop както знаем за всеки влак си има пътници, за едни е скъпо, за други -не; проблема е , че козунака не е бил пресен, което сваля реномето на 100 гр. сладки; а авторката по какво разбра, че не е пресен- по това че е бил твърд ли, че не разбрах? искам само да кажа, че в големите вериги като си купиш хляб от изпечените на място -те ги слагат в хартиени пликове, за да не се спарват, докато са топли; и когато после изстинат стават твърдички, ако поседят няколко часа- само си размишлявам newsm78 а иначе  наистина е безсмислено да сравняваме качеството на козунак от 2 лв. и такъв от 16 лв. еми опитвала съм и двата вида и втория е по-хубав, няма спор Peace Peace
Виж целия пост
# 18
А аз да похваля сладкарница Тея,такъв козунак взехме....направо без думи за 14лв си заслужава.
Виж целия пост
# 19
и аз да се оплача--точно защото съм доволна от лакомствата им и реших да си взема козунак от тях--та даже два купих---не знам от кога бяха Sad Sadужасно сухи и стари--ходих на гости и така се изложих с единия Sad
Виж целия пост
# 20
От "Лидл" купих козунак за 1.50/400гр./,според етикета
"без консерванти,с яйца и прясно мляко" - супер !
Много отдавна спрях да посещам "Неделя","Лучано" и подобни.
Една фирма ,утвърдена на пазара не губи клиенти.
Виж целия пост
# 21
az-mama2, козунакът беше в целофаново фолио, което много добре запазва от изсъхване. Беше правен най-малко предишния ден, но по-вероятно преди два или три дни. По какво познах? - ами по вкусовите му качества - доста изсъхнал, много пъти съм яла козунак и най-вече домашен, за какъвто претендират 100 грама сладки. Възмути ме най-вече това, че срещу доста висока цена не получих адекватно качество. Предполагам, че все по-малко хора си позволяват тези цени и затова се получава застояване, но 100 грама сладки трябва да си решават тези проблеми по друг начин. Имат достатъчно резерв в цената за да пробутват стари продукти.
Виж целия пост
# 22
От "Лидл" купих козунак за 1.50/400гр./,според етикета
"без консерванти,с яйца и прясно мляко" - супер !
...

Сега просто сметни цената на яйцата, захарта, брашното и останалите продукти, плюс отчисления за електричеството, заплатите на персонала, норма печалба, наем на помещение и т.н. И ще видиш, че нещо в етикета спрямо цената не отговаря на истината.
А тук в темата говорим за биопродукт.
Виж целия пост
# 23
Не знам какъв е този козунак в ЛИДЛ, но това, което се говори особено засилено в последните няколко месеца е, че големите търговски вериги направо извиват ръцете на производителите и дори напрактика се случва да производителите да продават продуктите на загуба.

Аз лично не мога да се доверя на тези продукти, които им слагат етикети био, еко и т.н. Кой ще ми гарантира в случая, че са сложили не обикновени яйца, а био например? Трябва сляпо да се довериш, че произвдоителят е изключително съвествен, а аз лично винаги съм се съмнявала, особено когато нешата се правят у нас.

И се съмнявам, че вкусовите качества на био козунакът са толкова отличителни, че ако го пробваш може да разпознаеш кой е био и кой не.
Виж целия пост
# 24

Аз лично не мога да се доверя на тези продукти, които им слагат етикети био, еко и т.н. Кой ще ми гарантира в случая, че са сложили не обикновени яйца, а био например? Трябва сляпо да се довериш, че произвдоителят е изключително съвествен, а аз лично винаги съм се съмнявала, особено когато нешата се правят у нас.

И се съмнявам, че вкусовите качества на био козунакът са толкова отличителни, че ако го пробваш може да разпознаеш кой е био и кой не.

Много съм съгласна с всичко!
Виж целия пост
# 25
Изненадваш ме - аз съм фен на 100 грама сладки и никога не м се е случвало да купя нещо кофти. Ползвам всичките им сладкарници - в центъра са ми до офиса, в Редута ми е на път, в Младост 4 също имам често път - не са ме подвеждали никога.
За кое колко струва не искам да споря - всеки има право да иска определена цена за продуктите си и всеки преценява дали да я плати - да пазаруваш там не е задължително.
Що се отнася до козуначето - ако наистина е био нормално е да изсъхва по бързо от тия с консервантите, омекотителите и т.н.  Аз правих домашни козунаци ( е майка ми ги омеси де ) - съхне страшно бързо, от стуринта до вечерта има голяма разлика.
Защо не погледна етикетчето с датата на производство - в 100 грама всеки продукт има такава дата.
Може би е добра идея да отидеш при тях и да поискаш да заменят козуначето. Не върви заради едно козуначе в срок на годност или за една тъпа продавачка да ги изтипосваш тук - фен съм им на хората защото винаги много се стараят и може би ако бяха ти отказали замяна или връщане на парте щеше да си права, но така като не си им дала шанс да обяснят или да поправят грашка ако има такава - не е честно.
Виж целия пост
# 26
Аз не разбрах - продавачката си го нарече био или е направен от такива продукти? Защото, за да е био трябва и брашното, и млякото, и яйцата да са такива.
Нямаше ли някъде дата на производство и съдържание?
Виж целия пост
# 27
Точните думи на продавачката бяха, че е направен ръчно и с яйца т.е като домашен козунак.
Относно дата на производство- не не съм гледала. Аз винаги съм била положително настроена към тях и възхитена от реда и красотата в техните сладкарници и не съм очаквала да получа стар продукт. А иначе много чета етикети - съдържание и дата на производство.
Виж целия пост
# 28
Разликата между ръчно и био е огромна все пак...
Виж целия пост
# 29
Био ми звучи,като продуктите на "Стара планина" - много шум,на високи цени.
Как ще докажат произхода на продуктите ?
misisduda,благодаря,че сподели !
Важно е да сме информирани,а всеки решава какво, от къде и за колко.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия