"Черешката на тортата" търси най-чаровния готвач

  • 45 587
  • 741
# 675
Ще видим на Стефан шест степенното меню.
Виж целия пост
# 676
Чудесно предаване! Забавлява ме много!
За моя изненада ми хареса готвенето на Галя- личи си, че го е правила и преди, готви с лекота и удоволствие.
Виж целия пост
# 677
Галка наистина се справи много добре/Пък дори и да не и беше сложно менюто като приготвяне беше оригинално-без десерта, и беше мнгоооооооо по- добре от Налджиева.
Виж целия пост
# 678
Мира Добрева не ми допадна още първия път ,като я видях на екран....много антипатичен човек.
И сега мнението ми се затвърждава....
Не я знам каква журналистка е ,но ми е като куха лейка.....
Иначе вечерята при Галя ми допадна....беше леко,без напрежение .....
Виж целия пост
# 679
Сьомгата, да, тя е след марулята и маскарпонето/ заквасена сметана/ цедено кис. мляко с ягоди. Когато Краси.мира даде примерно меню, веднага от него бих извадила сьомгата. Не ми е любима риба, но не по това съображение. Просто сьомгата е в топ 3 на на преекспонираните продукти в перфектната вечеря/ черешката на тортата. В същото време твърде рядко някой предлага супа, а има и елегантни супи, интересни и вкусни. Дори за телевизионна вечеря, не е задължително да е супа топчета.  Simple Smile
Виж целия пост
# 680
 pina ,в моето меню няма сьомга....    newsm78

На мен също не ми е любима.Предвид факта ,че много се преекспонира полезността й ....
Да,полезна е,но дивата сьомга,уловена в реките на Аляска,а не отглежданата в разни развъдници и хранена с какво ли не.

Но определено смятам,че рибата е по- изискана за по-официална вечеря,вместо пържолите ....   Peace
Виж целия пост
# 681
Вярно, ей сега преговорих - риба тон е, не сьомга. Грешно съм запомнила. Аз и риба тон не бих сложила, но в тези предавания изобщо не съм чула някой да готви риба тон, само от консерва ползват за салата.
Виж целия пост
# 682
Аз вместо сьомга бих използвала филе от бяла риба - каквото и да е това, всъщност не знам - майка ми има страшно готина рецепта за приготвянето и - с ябълки и бяло вино. Може да е стандартна за риба - също не знам. Но е много фина като вкус, рибата се топи в устата и е супер лека.
Даже и обикновена скумрия сготвена добре може да е впечатляваща.

Виж целия пост
# 683
На морето ядях редовно една риба, на която месото е кафяво-черно. Не знам как се казваше, но много ми харесваше. Сьомгата я харесвам на котлети върху скарата.
Виж целия пост
# 684
Сега изгледах предаването до края. Всичко беше страхотно, само тази викторина  Confused Бих се почувствала ужасно неловко от такива въпроси. Беше време, когато бях на 20 и при събирания все се стигаше до сексуални теми или даже с тях се започваше... Сега трябва да съм полупияна и изпростяла, за да тръгна да споделям колко често или рядко правя секс, на кой колко му е дълъг или къс, и използвам ли и какви играчки. Пък и какво ги интересува хората. Мен не ме интересуваха отговорите на тия въпроси, стана ми конфузно само докато гледах.
Виж целия пост
# 685
А вечерята която приготви меската в къщата на родителите и ли беше или подобно на Дони бе избрала друга къща
Виж целия пост
# 686
Мира Добрева и според мен се държи доста високомерно. Явно обаче ще се 'изхвърли' за нейната вечеря - нали има инфо в нета, че е 'разплакала гостите' - толкова било перфектно всичко  Laughing

Менюто на Галя ми допадна и мисля, че се справи добре. Десерта не беше нещо особено, но останалите неща се видя, че сама направи  Peace Само не разбирам защо се облича толкова оскъдно и после се подръпва и притеснява да не се види нещо  Crazy

И за довечера мисля да направя крем супа от тиквички   chef Blush
Виж целия пост
# 687
Чак сега се усещам, че Галя сервира пиле за предястие и риба след пилето, за основно. Принципно противоречи на консервативните норми, макар че сьомгата бие на свинско за мен и като вкус вероятно е било балансирано. Ако някой е по- запознат моля да коментира този детайл?
Виж целия пост
# 688
Аз имам въпрос за супата  Blush Дано не ми се сърдите, че пиша в тази тема.
Мисля да сложа 4  тиквички и 2 картофа. Освен течна готв. сметана , дали е добре да сложа и малко прясно мляко  newsm78
Виж целия пост
# 689
Не съм изявен готвач, но правя крем супа от тиквички често и салгам още картофи, 1/2 морков, 1/2 малка глава лук, 100мл готварска сметана, малко пресен магданоз, бульон, 1с.л. зехтин и после всичко го пасирам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия