За храните- митове и легенди

  • 45 146
  • 790
# 675
Не го вярвам това за паметта на водата. Аз бях писала някъде и преди, извинявам се, че се повтарям. Гледах филма и направих следния експеримент. В три буркана с кълнове слагам вода - в първия чешмяна, втория - светена и третия - изворна. Според филма за паметта на водата, трябваше по различен начин и с различен темп да покълнат кълновете, обаче всички покълнаха еднакво и поравно. Може отчето да не е било духовно с много чисти мисли като е освещавал водата, може и изворната да е "изворна", но също така може и филмът да е манипулиран.
А иначе съм попадала на обяви и статии за уреди за сребърна вода, обаче не съм се интересувала и задълбочавала. Някой интересувал ли се е по-задълбочено да сподели?
Виж целия пост
# 676
Не го вярвам това за паметта на водата. Аз бях писала някъде и преди, извинявам се, че се повтарям. Гледах филма и направих следния експеримент. В три буркана с кълнове слагам вода - в първия чешмяна, втория - светена и третия - изворна. Според филма за паметта на водата, трябваше по различен начин и с различен темп да покълнат кълновете, обаче всички покълнаха еднакво и поравно. Може отчето да не е било духовно с много чисти мисли като е освещавал водата, може и изворната да е "изворна", но също така може и филмът да е манипулиран.
А иначе съм попадала на обяви и статии за уреди за сребърна вода, обаче не съм се интересувала и задълбочавала. Някой интересувал ли се е по-задълбочено да сподели?
Сребърната вода е нещо различно.Има различни видове.Най простият начин да си направиш сребърна или златна вода е следният.В не метален съд се слага обикновена вода ,поставя се сребърен накит /лъжица,вилица,прибор/,каквото имаш сребърно и се "зарежда на пълнолуние под открито небе/покрита с нещо прозрачно да не се праши./ По същият начин се прави и златна вода.Това не съм го правила само съм чела.Афродита е запазвала здравето и красотата си с такива води.Миела се е със златната,а сребърната е пила.Имаше там едни неща ,че ако сребърната ти енергия е повече трябва да я компенсираш със златната и обратно,пиейки такива води.За паметта на водата пробвай следното.Опитай се само един ден да пиеш "заредена вода"
Преди да изпиеш всяка чаша с вода първо се отпусни поднеси я до себе си и и говори само хубави неща,гледай да си в добро настроение,разкажи и сподели с нея най-красивите и хубави неща,просто я "зареди" за една две минути със спокойствие и положителна енергия и след това веднага я изпий на бавни глътки,като повтаряй по една хубава дума след всяка глътка.Още след третата "заредена" и изпита чаша идва ефектът....поразителен е наистина,повярвай! Peace
Виж целия пост
# 677
Афродита е запазвала здравето и красотата си с такива води.Миела се е със златната,а сребърната е пила.

Коя Афродита? Богинята? Че тя нали е безсмъртна? Какво здраве, каква красота запазва?  Laughing
А нас по времето на соца в училище ни лъжеха, че древногръцките богове само на амброзия и нектар са карали. Водата била за простосмъртните.   Crossing Arms
Виж целия пост
# 678
Сребърната вода е антисептик.Пия от време на време.
Добре гори пъпки Laughing Микроорганизмите към среброто не развиват резистентност.
А пия чешмяна вода. Дори съм давала за анализ от вкъщи.
Не ми хареса това,което имаше в нея. Но всичката гнус се е пропила в почвата,че няма спасение.
Виж целия пост
# 679
Здравейте,

Все пак дали има заведение(ресторант) с кашер? Не мога да намеря нищо в нета, а двата ресторанта, които са били са затворени през 2009 Sad Много ще съм благодарна на някакво инфо, ако някой от вас знае. Blush
Виж целия пост
# 680
Записвам се в темата, че в момента се занимавам точно с това - храните, водата и пр.

Всичко това с водата са пълни комерсиални глупости!
Чешмяната вода във София си е перфектна за всичко!
Останалото е продукт на всички рекламни и ПР кампании, които са ни изсипани на главата.
Виж целия пост
# 681
Пием вода, която си наливаме от чешма в планината. Пълним пет литрови стъклени бутилки от трапезно вино (виното беше възгадничко, но бутилките ни вършат страхотна работа).
Вярвам в зареждането на водата с енергия, доказателства не търся.
За храната - теории има всевъзможни, от там и създадени и развенчани митове. Аз се придържам към принципа на максимална природосъобразност. Ядем месо 1-2 пъти в седмицата, плодовете и зеленчуците гледам да са с минимална термична обработка. Ползваме зехтин в суров вид, за готвене слънчогледово олио, но избягвам пърженето. По възможност задушавам и добавям мазнината накрая, след като съм свалила храната от огъня...тогава, когато храната го позволява. Естествено миш-маш със задушени зеленчуци не се получава вкусно.
Със скарата и гриловането също внимаваме, защото загорелите части са канцерогени.
Консумираме много пчелни продукти - мед, клеева тинктура, прашец, восък от собствен пчелин, високо в планината, отглеждан по биологичен начин.
Виж целия пост
# 682
Ето съдържанието на един вид малотраен колбас например-
http://www.-spam186-/report-24.html
Виж целия пост
# 683
Тия малотрайни, че и дълготрайни "колбаси", яде ли ги все още някой?     newsm78
Виж целия пост
# 684
Тия малотрайни, че и дълготрайни "колбаси", яде ли ги все още някой?     newsm78
Разбира се.
Купуваме едни за котешкото ни семейство, което живее в мазата.  Peace Е, придирчиви са, но понякога си хапват.
Виж целия пост
# 685
За колбасите ясно, едни котки има и при нас, които не ядат кренвирши, но защо гълъбите отказват да кълват супер полезния ми хляб, който е от смес от различни брашна и семена? Мъжът ми каза "погледни, хлябът ти е толкова вкусен, че даже гълъбите си го оставят за десерт!".
Виж целия пост
# 686
Сребърната вода може би помага, но само на някои. Аз след като шмърках сребърна вода в носа (имам синузит) получих синузитна криза траеща цели няколко месеца. Не само че не ми оправи синузита, ами го влоши многократно. Десет години беше неактивен, а тя го изостри, че дори и ми повлия на едното око и сега от време на време виждам пулсиращ нерв в такт със сърцето (доказано е, че синузитът може да повлияе на зрението). Едва ли е съвпадение, защото други лекарства за синузит не използвам. Вече я използвам само да жабуря зъбите си, не я пия, нито шмъркам, защото не искам да вкарвам тежки метали в организма си. Peace От благородните метали май човек има нужда само от мед, златото и среброто до колкото ми е известно не се срещат в организма и затова могат да имат неясни последици за някои. Освен това се натрупват и не могат да бъдат изхвърлени от организма.

Друго което не ми е ясно - защо почти всички шоколади имат следи от глутен и пшеница в тях, за пълнеж ли я използват? Че дори и картофените чипсове пишат на опаковките, че могат да имат следи от пшеница и глутен. Какво по дяволите прави пшеницата в картофен чипс? Въобще като цяло пшеницата навсякъде я бухат, дори където не е необходима.
Виж целия пост
# 687
запис  Party много интересна тема
Виж целия пост
# 688
Интересно ми е след като родната земя е била облъчена след аварията в Чернобил и тогава консумацията на плодове и зеленчуци е била опасно заради радиационния облак минал над България, възможно ли е дори днес вкусните селски домати и краставици да имат някакви изменения? Защото никой не може да ме убеди, че радиацията попаднала в почвата за 27 години магически се е "изчистила". И вероятно заради това има бум на алергии, които преди тази авария ги е нямало или са били много по-рядко срещани. Някой по-компетентен по този въпрос? newsm78
Виж целия пост
# 689

Друго което не ми е ясно - защо почти всички шоколади имат следи от глутен и пшеница в тях, за пълнеж ли я използват? Че дори и картофените чипсове пишат на опаковките, че могат да имат следи от пшеница и глутен. Какво по дяволите прави пшеницата в картофен чипс? Въобще като цяло пшеницата навсякъде я бухат, дори където не е необходима.

просто защото в един завод, на едни и същи машини се правят/опаковат различни продукти. Например шоколадчета и шоколадови бисквити. Чипс и брускети. Шоколад с ядки и шоколад без ядки.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия