Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Вълнисти папагали

  • Публикувана: 16 юни 2011, 22:02 ч.
  • Последно мнение: 3 юни 2020, 17:11 ч.
  • 36 460
  • 78
# 75
Голямото ми дете много иска вълнисти папагали, но така като ви чета май често боледуват и не живеят дълго, тоест не знам дали са подходящи за детенце. Страх ме е малката да не се привърже и то да вземе да умре скоро след това...Какво бихте ме посъветвали?
Виж целия пост
# 76
Нашия и на съседите починаха на около 6 г. Търпимо е. Нашият преди това си беше съвсем здрав. Даже ми стана странно, когато се омърлуши.
Иначе са големи сладури.
Виж целия пост
# 77
Моите са на 8 години. Бяха 4 но едното умря миналата година но си беше по-кекаво. Другите са здрави.  Пускам ги през деня да летят из стаята, идват на ръката ми като им дам семенца. Забавни са, всяко си има характер.
Виж целия пост
# 78
Здравейте, с голяма мъка искам да споделя, че преди 4 дена загубихме папагалчета си. Предполагам че е излязло на терасата с кучето и е отлетяло. Въпросът ми е, може ли в това дъждовно и студено време да оцелее на вън. Всеки ден обикаляме да го търсим, въпреки че  ме обеждват да се откажа. Много ни липсва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия