Италия 118

  • 30 281
  • 744
# 660
Извинявай,обаче ако ми намеришш някъква снимка или да дадеш име нещо ,че не се ориентирам.То всичко е панна
Виж целия пост
# 661
заквасена сметана не е ли panna acida? просто тук рядко (ако въобЩе) се използва
Виж целия пост
# 662
снимка нямам,не ми се и търси

Отиваш в магазина и гледаш - първо ,висока масленост , и второ хубава марка - аз купувам в повечето случаи гранароло,или шеф

като искаш нещо много гъсто, що не смесиш маскарпоне /то си е с вкус на панна/ и течна сметана, до гъстотата,която искаш
Виж целия пост
# 663


Десита,моля те кажи повече за тоя Хвар- или дай линк.  Praynig Hug

Ето тук можеш да разгледаш снимки http://www.isoladihvar.com/photoIT.htm
Виж целия пост
# 664
Аз в Италия не съм виждала заквасена сметана!  Naughty
Ффр, маскарпонето няма леко киселата жилка на заквасената сметана, не е само въпрос на гъстота. (Е, може би ако му се добави малко лимон и пудра захар...)
МГ18, не знам за какво ти трябва точно, но аз бих пробвала със сирене Филаделфия. Вариант е и гръцкото кисело мляко, много е гъсто, сигурно би станало на крем, но на мен лично ми е малко блудкаво на вкус, безвкусно.
Виж целия пост
# 665
MG18, аз съм оставала винаги доволна от панна Елена, която е да монтаре, става винаги , като се разбие е доста гъста и съм правила и кремове за торта с нея, преди правех 4есто покривът на Наталина от готварския, и то4но за този крем там е много уда4на, само 4е се прави с една кутийка елена и една кутийка филаделфия Peace
Или ако не, се се6там 4е в руските магазини има винаги панна а4ида, при вас нямате ли някой наблизо newsm78
Лени, да те питам ако знае6 разбира се,Икеята която е на пътя за Римини какво й е работното време, утре отиваме на лети6те Форли и искам да се отбия на връ6тане..
Приятен следобед  на вси4ки  bouquet
Виж целия пост
# 666
Мерси за отговорите ще пробвам с Филаделфия,за чийзкейк ми трабва,а и в повечето сладкиши я има тази заквасена сметана
Виж целия пост
# 667
МГ18, сега се сетих 4е има една сметана която се казва crema fraige все там дето продават сметаните и млеката. Мисля 4е е то4но заквасена сметана, без да има нужда от биене със миксер, аз ли4но не съм я пробвала, но ако я намери6 кажи после евентуално отзиви.
То4но 4ийзкейк съм правила с панна елена, става си перфектно, и с пе4ене и без..
Виж целия пост
# 668
В Еселунга съм я виждала в стъклен буркан мисля ,благодаря   bouquet
Виж целия пост
# 669
Деси, мерси за хубавите думи. °×Кала×° , снимки ще ти пусна в фасбук и после ще ги трия.
Имам питане пазарите ли книги от книжарниците мондадори, че в нета има много негативни мнения пък искам да взема една книга.
Виж целия пост
# 670
Деси, мерси за хубавите думи. °×Кала×° , снимки ще ти пусна в фасбук и после ще ги трия.
Имам питане пазарите ли книги от книжарниците мондадори, че в нета има много негативни мнения пък искам да взема една книга.

Зай4е, не ти разбрах много добре върпоса. Аз книги купувам ве4е само от амазон, но на книжарниците мондадори ниЩо им няма, хубави са. Какво негативно пиШе? За коя книга става въпрос (ако не е тайна)?
Виж целия пост
# 671
gioia, пише , че искат да се абонираш задължително и всеки месец да пазариш поне една книга искам да взема  тази  DIMMI CHI SONO di Julia Navarro, ама не ща абонаменти.
Виж целия пост
# 672
ето ти я в амазон,
за съжаление от днес са малки отстъпките



http://www.amazon.it/DIMMI-SONO-Omnibus-Navarro-Julia/dp/8804611 … 892183&sr=8-1

в IBS е на съЩата цена
Виж целия пост
# 673
panna acida, да.
понякога има такава в хладилните камери, но не е евтина ( марка не мога да посоча, трябва да се разгледа)



МГ
, аз предполагам че съм на същата вълна, като теб  Wink, защото днес за 1в път реших да направя чийзкейк в живота си:))) И тъй като рецептата е със заквасена сметана, запалих колата, отидох до румънския магазин и за 5 евро купих 0.900гр. заквасена сметана.
В момента 'стяга' и Дамиано е изчислил, че към 23ч. ще е стегнало достатъчно за да го нападне  Mr. Green
Виж целия пост
# 674
Лени,аз отдавна имам мерак обаче откакто  в черешката дадоха кейка на Петко и ...не мога да го забравя.
Може ли снимка на кейка като стане готов ,като екстра ще е ако има снимка и на разреза  Laughing
и рецептата ако може  Praynig
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия