Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"Детско краве кисело мляко"

  • 4 056
  • 37
# 15
Според приятелката ми ако от купешко мляко може да се подкваси домашно кисело - значи е читаво.
По тази логика значи аз правилно съм се ориентирала към киселото мляко на Billa (Clever 3,6%) - не за малкия, а за нас (още не е опитвал кисело мляко). С това мляко подквасих домашно прясно мляко и стана супер.  chef А и ми харесва като вкус (и цена).
Виж целия пост
# 16
Изрично каза, че е добре родителите да се въздържат от предлагането на плодови и десертни млекца - заради ароматизаторите и оцветителите в тях.
Определено. Майките от клуб "Алергии" в Дир-а имат доста какво да кажат против тези млекца...Нито плодовете му плодове, нито натуралнитему аромати - натурални...захар, захар, захар...пфу. Аз бих го яла, но на детето не бих дала. Ако трябва - сама ще смеся кисело мляко с плодове от компот.

Клевър-а и у нас го ядем, мъжът ми е полудял по това мляко (и малката го яде заедно с него, тя обожава кисело мляко).
Виж целия пост
# 17
А кога им дадохте за пръв път да опитат кисело мляко?
Виж целия пост
# 18
На 13 месеца опита.

Виж целия пост
# 19
И Мая май на 13 месеца, да не беше и по-късно.
Виж целия пост
# 20
и ние тъй.
Инак сега ядем кафява "баба". "Верея" не ги харесвам Naughty.
Виж целия пост
# 21
Е, значи много ни е рано...
Виж целия пост
# 22
Никола хапва Верея 4,5%. Бива.  Peace
Понякога взимам и Добруджанче, на Сердика Добрич. То е единственото, което прилича на истинско кисело мляко. Имат щанд в Халите, а от известно време го продават и във Фантастико.

За първи път дадох кисело мляко на 10 месеца без малко.
Виж целия пост
# 23
А кога им дадохте за пръв път да опитат кисело мляко?
След годинката, но нямаше 13 месеца.
Аз ве4е се 4удя какво да правя с това кисело мляко. Какви ли марки не сменихме. Тук в Бургас има едни Топмилк и Русалка, Тонус. От тях давах известно време. Сега сме на Бор чвор.
Виж целия пост
# 24
Подкрепям!Подквасвала съм от Верея, Здравец и още едно, не го помня.От "На баба" - пълен провал, млякото си остана като айрян, а на другия ден беше пресечено!Извод - наличието на лактус бацилус булгарикус е сведено до минимум, а млякото е сгъстено с  нишесте SickДолу Данон!!! #Cussing out

А, за Данон въобще и не говорим...Ние дори не го ядем, камо ли да дам на малката...Ние ядем "Родопея" 3,6%, ама не съм виждала с по-голяма масленост...Иначе това мляко много ми харесва...има си и тази леко кисела жилка...

Как правиш домашно кисело?


А кога им дадохте за пръв път да опитат кисело мляко?

За първи път й дадох може би преди около месец...Ама оттогава да съм й давала може би 5-6 пъти... Но иначе страшно много й харесва!
Виж целия пост
# 25
Аз давам само Елена и БорЧвор, като Елена-та 2% много наподобява домашно приготвено кисело мляко.Против Данон съм.
Виж целия пост
# 26
Аз за млеката с по-висока масленост знам, че я докарват с добавяне на сухо мляко. Иначе купувам Елена - за нас, за малкия още е рано.
Що се отнася до плодовите млека, ами давам ги на големия, дали ще си "поеме" оцветителите и ароматите в бонбони, дъвки или мляко, все толкова. В млякото поне има и нещо полезно. И аз така като беше малък се ужасявах от този тип храни, но удържах положението до 2 годишна възраст. После малко по малко табутата взеха да падат и се убедих че светец не мога да възпитам.
Виж целия пост
# 27
Аз кисело мляко още не съм давала и не смятам да го правя в близките 2-3 месеца,но открих,че Герма е много хубаво.Нищо общо няма с тъпия Данон.
Някой да знае нещо повече за Герма?
Виж целия пост
# 28
Аз дадох за първи път на 8-9- месеца, бебешко, плодово, което се препоръчва след 7-ия месец. Значи и от оцветители до оцветители има разлика  Thinking
Виж целия пост
# 29
И аз съм за Доброжанчето, не знаех че го има и в София, ама си е добро млякото. Малкият опита кисело мляко на седем месеца и според мен беше рано, ама като се отби и отказа да пие всички марки адаптирани млека, реших че вместо да не яде никакво мляко по - добре да е кисело. Пробвала съм и други марки, но само доброжанчето ядем.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия