Прясно мляко - най-добре, ако имате домашен източник. Това по магазините в повечето случаи не е истинско прясно мляко. От личен опит мога да споделя, че прясно мляко Родопея е ок, както и млеката, които са в найлонови пликчета. Това в кутиите с бъкано с консерванти и е далеч като вкус от истинското прясно мляко. Друг е въпросът, че ако трябва да сравняваме по полезност АМ и прясно мляко - печели АМ, но това е лично мое мнение.
Мишенце - трошички хляб значи въвеждане на пшеница. Ако си стигнала до нея с глутеновите, давай смело. Млечните продукти започват с масло, после извара и сирене, после мляко. За марки каши - Милупа имат хубави зърнени каши, ДМ бейбилов, Лактана особено много препоръчвам.
И след като съм въвела пшеницата, трябва ли шпелтата отделно да въвеждам?