МАШИНА ЗА ХЛЯБ-43 тема

  • 65 226
  • 742
# 630

някой замразявал ли е готово втасало тесто във фризера?

Аз съм замразявала тесто за пица.
Виж целия пост
# 631
Ох, на това му се вика карък  Crossing Arms Започнах да правя хляб и тока спря, машината ми пази настройките за 7мин, тока дойде след 10мин  #2gunfire Беше стигнало да фаза втасване май  newsm78 Какво да правя сега? Всичко в кофата ли заминава?  Sad
Виж целия пост
# 632
Ох, на това му се вика карък  Crossing Arms Започнах да правя хляб и тока спря, машината ми пази настройките за 7мин, тока дойде след 10мин  #2gunfire Беше стигнало да фаза втасване май  newsm78 Какво да правя сега? Всичко в кофата ли заминава?  Sad

Пусни я отначало, ако не бързаш.

Другият вариант е да оставиш тестото в машината да втаса веднъж, после да пуснеш на месене за 1 мин., после на подгряване за 1 мин., след това трябва да оставиш да втаса и накрая пускаш на печене около 1 час. (но това можеш да го направиш, ако си наясно с машинката си).
Виж целия пост
# 633
Ох, на това му се вика карък  Crossing Arms Започнах да правя хляб и тока спря, машината ми пази настройките за 7мин, тока дойде след 10мин  #2gunfire Беше стигнало да фаза втасване май  newsm78 Какво да правя сега? Всичко в кофата ли заминава?  Sad

Пусни я отначало, ако не бързаш.

Другият вариант е да оставиш тестото в машината да втаса веднъж, после да пуснеш на месене за 1 мин., после на подгряване за 1 мин., след това трябва да оставиш да втаса и накрая пускаш на печене около 1 час. (но това можеш да го направиш, ако си наясно с машинката си).

мерси много, май ще пусна отначало   bouquet
Виж целия пост
# 634
Ох, на това му се вика карък  Crossing Arms Започнах да правя хляб и тока спря, машината ми пази настройките за 7мин, тока дойде след 10мин  #2gunfire Беше стигнало да фаза втасване май  newsm78 Какво да правя сега? Всичко в кофата ли заминава?  Sad
И на мен скоро ми се случи това. Трябваше и да излизам и нямах време да го чакам да втасва и да го пусна да се пече. Колкото беше втасал-толкова, пуснах го на печене. Стана хубав и сбит и се режеха хубави тънки филийки  Peace
Виж целия пост
# 635
Момичета, помагайте. Искам да си взема и аз машина за хляб и се спрях на Аляска МВ2600. Но сега в новия каталог на метро има пак някакъв модел ВМ2600, но за фирма производител пише Tarrington House. Въобще не съм я чувала тази марка. Някой има ли такава хлебопекарна?
И аз се присъединявам към въпроса за модел Tarrington House
Виж целия пост
# 636
Здравейте!

Имате ли под ръка рецепта за постен кекс ? Гледах в рецептите, но нямам време да ги чета всички ...
Виж целия пост
# 637
Здравейте! От снощи имам машина и познайте какво четене и ровене из форумите почна и съвсем се обърках.Та имам няколко питанки: newsm78

В момента нямам прясно мляко нито течно ,нито сухо.Ще стане ли хляба,ако се сложи само вода ? В книжката ми рецептите са само със сухо мляко-обезмаслено.

Като начало искам да направя тесто за мекици в машината.И там ли трябва задължително сухо мляко?На програма за рецепти за тесто ли да го направя .Под надписа за програма 8 "Рецепти за тесто"в книжката ми пише Бели рула- с табличка и под нея Рула от пълнозърнесто тесто.Какви са тези рула? newsm78
Ще помоля за някои съвети като за съвсем начинаещ. Grinning Praynig
Виж целия пост
# 638
     Аз изобщо не слагам мляко, всичко си меся с вода!
Виж целия пост
# 639
Над дисплея има надписи:light, Medium,Dark-Какво означават , че в книжката не пише?
Виж целия пост
# 640
  Това са ти степените на изпичане, не може да не пише в книжката .
Виж целия пост
# 641
Над дисплея има надписи:light, Medium,Dark-Какво означават , че в книжката не пише?
   На моята няма. Имам един бутон за светла, средна и тъмна коричка, но не се показва никъде, дали като го натисна един, два или три пъти, бутона  действа.
   
Виж целия пост
# 642
При мен книжката сякаш аз съм я писала. LaughingЯсно е, че доста хлебчета ще отидат на кино ,докато успея да направя нещо що годе сполучливо. Sad
Виж целия пост
# 643
При мен книжката сякаш аз съм я писала. LaughingЯсно е, че доста хлебчета ще отидат на кино ,докато успея да направя нещо що годе сполучливо. Sad
Е, защо така, не тръгвай с такава нагласа  Naughty
Аз до сега хляб не съм хвърляла, а отначало даже не бях чела тука и не бях питала за неща, които после ми се разясниха  Peace
Виж целия пост
# 644
Днес ставам на 50 години. Затова нека ви почерпя макар и виртуално с един панагюрски тутманик.

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия