Италианска кухня - кой какви впечатления и рецепти има за нея.....

  • 119 320
  • 691
# 675
Тестото за пици в класическата пицария не се прави с олио, само Мая, сол, вода и брашно. ......

може ли да споделиш класическата италианска фокача, за рецепта моля
Ами аз съм го написала - тесто за пица (брашно, мая, сол, вода), плюс олио, но и захар. Пропорции аз не спазвам, на око. Разстила се в тава на около1-1,5 см, посоляваш и поливаш със зехтин, и.....каквото обичаш, риган, или лук, или картофи, или домати....
Виж целия пост
# 676
благодаря Peace
Виж целия пост
# 677
И за се записвам и се връщам назад да чета, рецептите са си рецепти, нищо, че темичката явно върви бавно, но, важното е, че я има, особено за новоначинаещи в италинската кухня Sunglasses
Виж целия пост
# 678
Жалко... Знаете ли място във Варна, където наистина да спазват правилата на италианската кухня? Препоръчайте ми, моля.
Виж целия пост
# 679
Жалко... Знаете ли място във Варна, където наистина да спазват правилата на италианската кухня? Препоръчайте ми, моля.
Баш по всички правила май няма или поне на мен не ми е известен.
По скоро се натъквам на псевдо итал. ресторанти.
Виж целия пост
# 680
Засега не зная какво италианско да предложа, че не съм изчела темата, но е прекраснааа  Heart Eyes Любимата ми кухня  Heart Eyes Връщам се да чета и ще видя какво мога да допринеса  Hug
Виж целия пост
# 681
Здравейте, къде в София може да се купят миди вонголе (може и замразени)?
Виж целия пост
# 682
Момичета привет, благодаря за прекрасната тема.
Моля за рецепта за тесто за тънка пица.
Обърнах цялата тема, но не намерих.
Благодаря-;)
Виж целия пост
# 683
Момичета привет, благодаря за прекрасната тема.
Моля за рецепта за тесто за тънка пица.
Обърнах цялата тема, но не намерих.
Благодаря-;)
Прочети пост номер 675 .
Виж целия пост
# 684
Видях я, не бях сигурна,че е за тънка пица-;)
Че пусто все искат тънко тесто.
Благодаря
Виж целия пост
# 685
според мен-основата на всяко италианско ястие е добър пармезан! Laughing
Виж целия пост
# 686
според мен-основата на всяко италианско ястие е добър пармезан! Laughing
и добрата паста и изобщо автентичните и качестжени продукти и прецизно спазването на съответните рецепти.
Виж целия пост
# 687
според мен-основата на всяко италианско ястие е добър пармезан! Laughing
и добрата паста и изобщо автентичните и качестжени продукти и прецизно спазването на съответните рецепти.
Именно! Аз все му се чудя на моят мъж, че където и да отидем иска италианска кухня! Не мога да му набия в главата, че италианска кухня има в Италия. Останалото е подобие. Има си тънкости и характерно продукти за всяка област, така че в България български гозби, в Потугалия португалски и т.н. Досега не сме напреднали в разбирането Crossing Arms Joy
Аз често правя домашна паста,която става невероятна. Обаче използвам брашно от твърда пшеница. С българско не съм пробвала, но ако се интересувате мога да ви дам рецепта!  chef
Виж целия пост
# 688
Когато правя италиански неща винаги гледам продуктите да са италиански и рецептите също. За да има поне малко доближаване до нещата.
Виж целия пост
# 689
Когато правя италиански неща винаги гледам продуктите да са италиански и рецептите също. За да има поне малко доближаване до нещата.
Според мен е просто задължително . Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия