С какво приготвяте нишесте?

  • 4 541
  • 18
# 15
Без да искам да повдигам въпроса "за" или "против" захарта, личното ми мнение е, че нишестените кремчета без захар на нищо не приличат....
Мимис, като ти чета рецептата, там за захар не се споменава нищо. Може и затова да са ставали гаднички на вкус кремчетата.
Оооо,не,как без захар.Ми забравила съм да спомена за захарта,сори dohИ аз съм една... Mr. GreenСлагам захар да стане леко сладичко иначе не е хубаво и няма да го яде.Нишестетата и кремовете с прясно мляко си ги яде та пушек с вдига,но като по-малък ги правих с адапте и вода,слагала съм си захар,но пак не е така вкусно било на детето ми както е с прясно мляко.Така 2-3 пъти правех и престанах,че само хвърлях,изчаках да стане на 9 месеца и започнах с прясно мляко. Peace
Виж целия пост
# 16
На вашата възраст съм го правила с вода но съм купувала от киселите в които си има мляко на прах и захар,та само вода слагаш,ама на коя фирма бяха не помня.

Киселите бяха ябълка;портокал;вишна;екзотик
Като грамаж ставаше нишестето+водата 400гр.
Виж целия пост
# 17
Киселите бяха ябълка;портокал;вишна;екзотик
Като грамаж ставаше нишестето+водата 400гр.


Пловдивска фирма са, няма как да се сбъркат, понеже са единствените български кисели за кърмачета и деца до 3 години (така пише). Обикновенно се намират само в бебешките магазини и на опаковката пише да се правят с вода, защото си съдържат мляко. Аз все още ги варя с вода, но за да стане по-хранително слагам бисквити.

За протокола има и лимон  Grinning .

Виж целия пост
# 18
Не само в бебешките магазини,аз съм ги купувала от хранителен магазин,но на бебешкия щанд при пюретата, соковете и кашите са наредени и тези кисели Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия