Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фейсбук 2

  • 1 122 220
  • 13 896
# 13 830
В частта че не ти е позволено да имаш два профила. Втория вероятно не е и с истинското ти име, което също е нарушение.
Виж целия пост
# 13 831
Здравейте,ще ви попитам дали при вас продажбите в фейсбук вървят?За мен тези групи са пълна простотия,до сега съм пускала какви ли не хубави неща на смешни цени.С добро описание и никога не са ми писали.За мен тези групи са излишни всеки гледа само как да продаде нещата си,но не и купи!Ще кажете,че не си продавам добре стоката,но аз това съм работила и занимавала с продажби,но явно само в ибей и олх(понякога)стават нещата.Дайте ми съвети?Тук можеш ли да рекламираш магазина си или продаваш дрехите си или е против правилата
Виж целия пост
# 13 832
...Тук можеш ли да рекламираш магазина си или продаваш дрехите си или е против правилата
Прочетете правилата и ще намерите отговора, т. 7.
Виж целия пост
# 13 833
че на мен и първия не ми е с истинското име. откъде биха ми знаели името че да сравнят. и откъде знаят че имам 3 профила (не знаех че по 1 се полага на човек). Laughing
Виж целия пост
# 13 834
че на мен и първия не ми е с истинското име. откъде биха ми знаели името че да сравнят. и откъде знаят че имам 3 профила (не знаех че по 1 се полага на човек). Laughing
Ако някой те докладва, че си с грешно име, ще ти поискат снимка на личната карта за сравнение, и ако не съвпада, ще ти го блокират. Фейсбук винаги е имал строги правила за това - можеш да имаш само един профил и той трябва да е с реалното ти име.
Виж целия пост
# 13 835
И забелязах, че моите познати масово започнаха да си пускат снимките и публикациите през сторито и спряха да качват на стените си.
Пускат сторита, за да видят кой ги е гледал, хич не ги интересува, че X ще види дали Y е харесал публикацията

Има архив на сторита, при мен е на точките в профила (мобилния) story archive се казва
Виж целия пост
# 13 836
Това стори само от мобилния ли се вижда. Защото аз опция стори на компютъра си не намирам.
Виж целия пост
# 13 837
Здравейте, администратор съм в 3 фейсбук страници, от известно време не мога да взаимодействам от основната ми страница, например не успявам да се присъединя от нейно име в някоя група. Направих нова страница и отново същото. Знаете ли къде може да е причината ?
Виж целия пост
# 13 838
Защо става така: пращам покана за приятелство. Приемат ми я. Но не като влЕзна на профила на новия приятел сме само friends, без функцията follow да е задействана. Ако натисна follow той ще разбере ли че съм натиснал? И също в месинджъра с този приятел не ми праща че вече можем да си пишем обичайното автоматично известие? Защо?
Виж целия пост
# 13 839
За месинджъра не праща обичайното известие, ако потребителя няма инсталиран отделно месинджър на телефона, а ползва само фейсбук на компютър и праща съобщения оттам.
Виж целия пост
# 13 840
Ако някой повече от две години не си е влизал в профила, приятелите от профила виждат ли в месинджъра, че не е влизал от две години или?
Виж целия пост
# 13 841
Определено не.
Виж целия пост
# 13 842
Имам двама приятеля в фейсбук , на които аз съм пратил покана, приели са я , но като им погледна профилите, follow ми стой не натиснато. Като им пиша в месинджъра съобщението ми излиза със статус delivered и синьо пълно кръгче.иначе ги виждам че са онлайн или че са били преди еди колко си минути. Какво означава това? В игнор листата ли им съм или трябва натисна follow за да се оправят нещата? Или така са си настройли профила при ново приятелство ?
Виж целия пост
# 13 843
Някой знае ли как да поставя 20 приятели в група, и да мога директно да огранича цялата група да не вижда някои мои постове?
Ще ми бъде много удобно, вместо да ограничавам всеки поотделно.
Виж целия пост
# 13 844
Трябва да се направи списък, в който да се сложат. Озаглавявате списъка - примерно "Колеги", "Съученици" и пр. И когато публикувате нещо и не искате те да го виждат, посочвате - " С изключение на...".
През компютър - вляво лентата има "Разгледайте" и са изброени различни опции. Отива се на "Списъци с приятели" и след като се отвори, се създава.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия