Фейсбук 2

  • 1 314 090
  • 14 991
# 8 370
Така си е,това съм го забелязала още преди година,когато исках да си спра временно профила.
Виж целия пост
# 8 371
Здравейте, има ли шанс да си деактивирам профила, но без той да се активира САМ след 7 дена ? Преди опцията си беше така и ако исках можех един месец да стоя с деактивиран профил, пък сега... Sad

Акаунта се реактивира ако влезеш с име и парола, а не след 7 дни. Обаче имай предвид, че за влизане се брои и ако влезеш в сайт, който си линкнала с фейсбук акаунта си.  Т.е. ако си се регистрирала в бгмама с фейсбук акаунта си, деактивираш го и влезеш в бгмама, фейсбук акаунта ти ще се реактивира.

Абсолютно знам това. Но вече не е така. След 7 дена автоматично се активира. То си го пише даже.. ама реших, че има друг начин.. :/

 newsm78 Къде го прочете, щото аз се разходих из хелпа ей сега и настройките и нищо такова не видях.

Ето:
Скрит текст:


Ами не избирай временно от опциите. Натисни нещо друго и готово.
Виж целия пост
# 8 372
Има падащо меню, избери друг вариант
Виж целия пост
# 8 373
Има падащо меню, избери друг вариант

На всички опции, 7 дена са максимума.
Виж целия пост
# 8 374
Има падащо меню, избери друг вариант

На всички опции, 7 дена са максимума.

 #Crazy

Ужас!
Виж целия пост
# 8 375
Има падащо меню, избери друг вариант

На всички опции, 7 дена са максимума.

 #Crazy

Ужас!

На опцията 'Друго' пробва ли? Май нямаше падащо меню за дни там.
Виж целия пост
# 8 376
Имах втори профил, който деактивирах преди няколко месеца, защото изобщо не го ползвам и не искам да ми пращат покани за приятелство.
Не ми се е активирал сам, но и никъде не е свързан.
Виж целия пост
# 8 377
В лентата на чата ми стояха най-отгоре хората, с които комуникирам най-често, независимо дали са онлайн или офлайн. Ако са офлайн, показваше, че са били онлайн преди някакво време.
Сега в момента в чата си виждам хора, с които въобще не общувам, просто са ми познати. Как да го оправя?
Виж целия пост
# 8 378
Ако блокирам някой,ще се изтрие ли и кореспонденцията между нас

Виж целия пост
# 8 379
Ако блокирам някой,ще се изтрие ли и кореспонденцията между нас

   Не, и двамата ще я виждате в историята на съобщенията си.
Виж целия пост
# 8 380
Но нали все пак докато е блокиран той не намира профила ми,не се ли скрива цялата информация
Виж целия пост
# 8 381
Но нали все пак докато е блокиран той не намира профила ми,не се ли скрива цялата информация
Старата ви кореспонденция се запазва и при двамата, докато не я изтриете.
Виж целия пост
# 8 382
Благодаря,и още един въпрос-да изтрия кореспонденцията значи ли само аз или и той трябва да я изтрие?
Виж целия пост
# 8 383
Благодаря,и още един въпрос-да изтрия кореспонденцията значи ли само аз или и той трябва да я изтрие?
Ако ти я изтриеш, при него ще остане и обратното.
Виж целия пост
# 8 384
Но нали все пак докато е блокиран той не намира профила ми,не се ли скрива цялата информация

   Да, самият ти профил напълно изчезва за него, но кореспонденцията по между ви не се трие автоматично. Peace Също, ако въпросният е харесвал / коментирал твои снимки, в момента, в който го блокираш, ти ще спреш да виждаш лайковете и коментарите му под снимките и статусите ти, но те, всъщност, няма да са се изтрили от само себе си, а просто ще са невидими за теб, но не и за останалите ти приятели / потребители на Facebook.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия