Лидл ::9::

  • 63 706
  • 736
# 660
Току-що направих нещо като ризото с италианския ориз. Перфектен! Не се скашка или слепи, на зрънца си е. До сега ризото съм правила само с бланширан, че с него грешки не стават, но той не е за ризото.
Виж целия пост
# 661
И аз вчера направих ризотото с зеленчуци,добавих малко лук,чесън и манатарки и стана много добре,довечера пастата с див чесън е на дневен ред.
Виж целия пост
# 662
И аз вчера направих ризотото с зеленчуци,добавих малко лук,чесън и манатарки и стана много добре,довечера пастата с див чесън е на дневен ред.
Ама аз го правих с ориза Medium Grand (в синята опаковка). Не с полу-готовите смески Peace
Просто потвърждавам това, което и преди се обсъждаше за този ориз - много в хубав.
Виж целия пост
# 663

една приятелка ме почерпи с един сладкиш- бил от тия на Лидл дето се забъркват и хоп във фурната. Каза че струвал около 4 лв и му  се добавя само едно яйце и 100гр масло. Много ми хареса, направо мога да изям цяла тава Laughing обаче хабер си нямам къде да го търся и опаковката каква е- та пооооомооооощ Praynig Praynig
има шоколадов  вкус - малко като на жадната монахиня(ненаситната калугерка Laughing)



Това предполагам е Браунис-а. И аз останах много доволна от него. В кутията имаше и картонена тавичка, в която да се изпече.
Бингоооо Party Party Party Party
сега ми го донесе- облизвам се и се питам да го направя ли или да прибера кутията и да чака празниците Confused

не е от френските, но май е от коледните newsm78 *peony*, имаш ли идея дали е от гостуващите или зареждат редовно Praynig
и още нещо- ако е от коледните очаква ли се до празниците да попълват липсите newsm78
Виж целия пост
# 664
Tommelise, за съжаление нямам представа дали е от постоянните доставки, но пък може и да питаме. 
Виж целия пост
# 665
Tommelise, за съжаление нямам представа дали е от постоянните доставки, но пък може и да питаме. 
със сигурност Peace
Виж целия пост
# 666

една приятелка ме почерпи с един сладкиш- бил от тия на Лидл дето се забъркват и хоп във фурната. Каза че струвал около 4 лв и му  се добавя само едно яйце и 100гр масло. Много ми хареса, направо мога да изям цяла тава Laughing обаче хабер си нямам къде да го търся и опаковката каква е- та пооооомооооощ Praynig Praynig
има шоколадов  вкус - малко като на жадната монахиня(ненаситната калугерка Laughing)



Това предполагам е Браунис-а. И аз останах много доволна от него. В кутията имаше и картонена тавичка, в която да се изпече.
Бингоооо Party Party Party Party
сега ми го донесе- облизвам се и се питам да го направя ли или да прибера кутията и да чака празниците Confused

не е от френските, но май е от коледните newsm78 *peony*, имаш ли идея дали е от гостуващите или зареждат редовно Praynig
и още нещо- ако е от коледните очаква ли се до празниците да попълват липсите newsm78

Брауниса е от промоцията на Белбейк и също не е от постоянните за жалост. Аз реших, че е този от френската серия, понеже към Брауниса се добавя и вода + яйце и масло.
Виж целия пост
# 667
И аз вчера направих ризотото с зеленчуци,добавих малко лук,чесън и манатарки и стана много добре,довечера пастата с див чесън е на дневен ред.
Ама аз го правих с ориза Medium Grand (в синята опаковка). Не с полу-готовите смески Peace
Просто потвърждавам това, което и преди се обсъждаше за този ориз - много в хубав.
+1, наистина е хубав. Последните няколко пъти все от него купуваме.  Peace
Виж целия пост
# 668
Моля за СЪВЕТ!Взех от бутер тестото на на Лидл, но не е един голям лист, а един дебел пласт 19/12см.Какво да правя с него  newsm78 исках банички да правя, но сега не знам дали ще се получи нещо  newsm78 Мислех, че е един сгънат пласт.Някой взимал ли е да даде съвет?
Виж целия пост
# 669
Моля за СЪВЕТ!Взех от бутер тестото на на Лидл, но не е един голям лист, а един дебел пласт 19/12см.


От нета:
В някои страни бутертестото не се продава разточено, като при нас, а на голям калъп. Купуваш, размразяваш, точиш, изрязваш... Не всички гнили капиталисти са разглезени като нас......  

Пропуснах - не съм го ползвала, но се каня.
Виж целия пост
# 670
Моля за СЪВЕТ!Взех от бутер тестото на на Лидл, но не е един голям лист, а един дебел пласт 19/12см.Какво да правя с него  newsm78 исках банички да правя, но сега не знам дали ще се получи нещо  newsm78 Мислех, че е един сгънат пласт.Някой взимал ли е да даде съвет?
, както ти е казала Labrex, разточваш го на набрашнена повърхност. Страхотно е и друг път съм го казвала. Много по-вкусно е от това на Белла и мирише на масло.  Peace
Виж целия пост
# 671
Моля за СЪВЕТ!Взех от бутер тестото на на Лидл, но не е един голям лист, а един дебел пласт 19/12см.


От нета:
В някои страни бутертестото не се продава разточено, като при нас, а на голям калъп. Купуваш, размразяваш, точиш, изрязваш... Не всички гнили капиталисти са разглезени като нас......  

Пропуснах - не съм го ползвала, но се каня.
Благодаря за съвета.Зачудих се защото на други теста специално пише да не се разточват.  bouquet
Нямам точилка изненадаха ме doh
Виж целия пост
# 672
Нямам точилка изненадаха ме doh

Стъклена бутилка става, поне с такава съм точила! Grinning Peace
Виж целия пост
# 673
Нямам точилка изненадаха ме doh

Стъклена бутилка става, поне с такава съм точила! Grinning Peace

Аз пък го нарязах предварително на квадратчета и после ги разточих с дървеното чукало. Моето е цилиндрично. Станаха страхотни бутерки със сиренце и шоколад.  Peace
Виж целия пост
# 674
Благодаря ви момичета, страхотни сте!  bouquet
Утре ще пиша как е станало.Аз взех от кренвиршите Пикок и мисля да направя бутерки с кренвирш и кашкавал и със сирене.Дано се получи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия