Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ДЕКЕМВРИЙЧЕТА

  • 52 501
  • 257
# 240
                   Честит Никулден, здраве и берекет през годината!
 Честит Имен Ден на малки и големи, със здраве да си носите имената!
Виж целия пост
# 241
Прекрасния ни син днес има рожден ден!  smile3510 Пожелавам му щастливо детство. На всички декемврийчета 2008 пожелавам весели рождени дни  happy bd и много подаръци.
Виж целия пост
# 242
Хей,кукли,ама никой не се вясва тук вече...
Виж целия пост
# 243
Здравейте момичета,
 nbirthday на всички пораснали дечица! Да са много здрави, весели, умни и щастливи! Няма как да не са....нали са Декемврийчета! Simple Smile
С подаръците положението е много сложно. Всяка година през този месец се зариваме от играчки...вече ако някой ме попита каква играчка нямате, наистина не знам какво да отговоря Simple Smile
Искам да пожелая на всички Весели и Светли празници!

И пишете по някой ред тук....да не се забравим!  bouquet
Виж целия пост
# 244
Днес е коледният "вятър"  Mr. Green /театър/ в очакване на дядо Коледа какво ще донесе на най-послушните деца в ДГ!
Виж целия пост
# 245
Здравейте! Влизам тук специално да кажа, че след трудните години наистина дойдоха и лесните. Сина ми беше много трудно дете. След третата година нещата взеха да се успокояват, а сега е направо ангелче. Много ме слуша , нямам никакви проблеми. Не вярвам , че аз го казвам. Повярвах на думите , че когато детето е лошичко като малко , като голямо е много добричко. Не искам да си спомням какво съм преживяла ,защото ми предстои отново. Но сега поне знам , че мъките имат край  Grinning
Виж целия пост
# 246
mi_ivanova не винаги имат край, ти си късметлийка явно. Някои деца си остават трудни.
Виж целия пост
# 247
Здравейте, ние май се позабравихме,е аз да напомня за нас. Моята Раличка е едно прекрасно момиченце много послушно детенце.
 Как бързо минава времето докато се озърнем и нашите бебоци ще тръгват на училище лелееее започвам да мисля за този момент. Sunglasses
 Аз да попитам майките от Варна препоръки за училища?
  newsm78
 А на Всички декемврийски дечица пожелавам само усмивки!!
Виж целия пост
# 248
Здравейте   bouquet,
Наистина стана време за предучилищна... Колко бързо се извъртяха годинките Simple Smile
Искам да попитам майките с по-големи дечица за карането на 4та група в детската градина или в училище е по-добре? Зная за +-те в ДГ за спането, но ми се иска да преместя Гоги в училището, което е срещу нас. Та събирам мнения-по-лесно ли ще бъде в 1ви клас, ще се справи ли, ще се уморява ли?

Благодаря на всички отзовали се!

На 26.03.2014 ще е записването в 96-то и искам да задавам конкретни въпроси.

Хубав ден на всички малки и големи!  bouquet
Виж целия пост
# 249
Здравейте, не съм писала вече 5 години в тази темичка, даже като гледам не съм обявила и кога се роди дъщеря ми....ако е възможно може да я добавите. Дарина - 23.12.2008, 4.730 кг, 51 см.
Ще следя темичката  Simple Smile
Виж целия пост
# 250
Здравейте! Искам да попитам за предучилищната в Бг. От 5 годишна възраст ли почна и какво се учи. Понеже искам да знам ако решим да се преместим в Бг , какво сме изпуснали. Всички букви ли са научили , почнали ли са вашите деца да четат? Смятат ли? Такива неща.
Виж целия пост
# 251
Сега се води 3-та група, предучилищна в градината. На есен смятам да я пускам предучилищна в училище, защото бебето ни трябва 2015 да тръгне на ясла, каката на училище, а аз на работа, предпочитам да има поне един, който да се е адаптирал с новостите и нека това да е каката. Алтернативата ми е да остане пак в градината, но сякаш държа да мине вече в училищна среда.
Буквите почти всичките ги знае, пише някои, други ги бърка или забравя, смята до 10 с пръсти, пише почти всички числа, брои от 0-10 и наобратно, буквува, но не сричкува и не свързва буквите в думи. Не държа да чете от сега, има време.
Велизара, майка ми е начална учителка. От нея зная, че много от похватите на госпожите в градината се различават с тези на учителите. Аз самата я виждам как пише някои букви наобратно. Все поправям, обяснявам, но според майка ми е масово явление при градинските деца. Освен това, деца, които са били ПУ в градина са доста по-недисциплинирани, трудно им е да седят в час, разсейват се, стават и излизат от стаята, говорят помежду си. Всичкото това искам да го избегна за моето дете, държа да стане значително по-самостоятелна, защото честно понякога имам чувството, че имам още едно бебе вкъщи (освен и мъжа ми  hahaha ). За себе си смятам, че ще направя правилния избор, колкото и да ме разубеждават. Много съм благодарна на госпожите в градината, виждам я, че учи бързо и лесно, научила е страшно много през последната година, но наистина ми е важно да е адаптирана за бъдещия първи клас  Mr. Green
Виж целия пост
# 252
трудно им е да седят в час, разсейват се, стават и излизат от стаята, говорят помежду си.
Леле Fervor всичко това важи с пълна сила за седмокласниците-съученици на нашата кака  hahaha . Някои деца правят всички тези неща дори и след 7 години в училище, така че 1 година едва ли е толкова решаваща.
Виж целия пост
# 253
Цвета, сигурно е така. Но за мен от голямо значение има и домашната среда, дисциплината, на която се стремя да я науча. От сега й говоря какво я чака, какво ще се иска от нея. Всичко друго за мен е въпрос на капризи, разглезване и изтърване на положението. Седмокласник да си прави каквото си иска за мен граничи с липса на възпитание и респект към учителя и училищната среда. За това пръст имат основно родителите  Simple Smile
Виж целия пост
# 254
Fervor, много си права, напълно се съгласявам с теб, но за съжаление действителността е съвсем друга. И аз имах доста по-различни представи за образованието и учениците, крепещи се на моите спомените от ученическите години, когато имаше стегната дисциплина и респект към учителите. Сега няма нищо от това, една птичка пролет не прави и покрай сухото гори и мокрото.
Интересно не си ли забелязала промяна на детето ти при тръгване на детска градина. Нещо като научаване на разни лоши изрази, действия ..., които никога преди това (докато е било възпитавано в семейството) детето не ги е казвало/правило?
Вина имат не само родителите но и обществото/нацията ни като цяло. Нещо много се отплеснах, но всеки които държи на добрите маниери, дисциплина и уважение към околните търси по-добра среда за детето си и дано я намери.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия