За бързи въпроси и отговори,за тези които нещо ги вълнува, но не искат нова тема

  • 27 236
  • 739
# 60
Нахълтвам с бърз въпрос...  Laughing
С какво мога да заменя хартията за печене?
с намаслена/набрашнена тава

Благодаря!
И аз за това се сетих веднага, но се притеснявам как ще ги извадя после. За блатове за торта става дума.
Виж целия пост
# 61
 Благодаря момичета  Hug, чорапогащник ще да е моето цедило..  chef
Виж целия пост
# 62
Нахълтвам с бърз въпрос...  Laughing
С какво мога да заменя хартията за печене?
с намаслена/набрашнена тава

Благодаря!
И аз за това се сетих веднага, но се притеснявам как ще ги извадя после. За блатове за торта става дума.
Между-другото, такава намазнена и набрашнена тава ползвах за коледни сладки, ох за жалост елхичките ми се разрушиха, не че не се изядоха,ама се натрушиха..
Виж целия пост
# 63
Мимита, намазни хубаво тавата с масло и остави блата да изстине след като е опечен. Peace
Виж целия пост
# 64
Здравейте момичета и момче   bouquet
Искам за утре да сътворя една европейска салата, но имам само замразени червени пиперки та питанката ми е  Дали ще мога да ги изпека , ако ги размразя или изобщо няма да стане ?
Мерси!
Виж целия пост
# 65
не, не стават за печене след като са замразени.

Кой пита за блатовете?
Намери чисти бели листове, намасли ги тях и ползвай - принтерна хартия, опаковъчна хартия и тн. 
Да не забравяме, че мамите на нас по-възрастните, преди години за същата цел ползваха вестник  Peace

Като изпечеш, изваждаш с хартията, изстива  блата и тогава отлепяш хартията
Виж целия пост
# 66
пеп-4o, мерси за идеята!! Топчетата станаха превъзходни!!!  Grinning
Виж целия пост
# 67
 Crossing Arms Crossing Arms ти зсе съмняваше ли  Wink

Браво, радвам се!
Виж целия пост
# 68
 Laughing Не се съмнявах в твоите препоръки, а в моите умения!!! Така и така съм тук - да питам пак: искам да пълня яйца /варени и разполовени  Laughing/. Освен с жълтъците + майонеза , друга идея имате ли?
Виж целия пост
# 69
Така и така съм тук - да питам пак: искам да пълня яйца /варени и разполовени  Laughing/. Освен с жълтъците + майонеза , друга идея имате ли?
    Тази.  Blush
Виж целия пост
# 70
Laughing Не се съмнявах в твоите препоръки, а в моите умения!!! Така и така съм тук - да питам пак: искам да пълня яйца /варени и разполовени  Laughing/. Освен с жълтъците + майонеза , друга идея имате ли?
жълтък+майонеза+извара/сирене/+к-ла к-ка+малко черно и червено пиперче




Виж целия пост
# 71
Привет, момичета! Бихте ли ми казали как да си направя пържен ориз със зеленчуци по китайски, но от онзи в който има и яйце. Зеленчуците ми са замразени, а оризът обикновен.

dannyny, по рецептата на Дес  става много вкусен, май от доста време само по нея го правя. Пробвай, ако искаш! Peace
Виж целия пост
# 72
    Тази.  Blush
[/quote]
Селма, мерси!!!   bouquet Ще пробвам!!!
жълтък+майонеза+извара/сирене/+к-ла к-ка+малко черно и червено пиперче
какво е "к-ла к-ка"?  Embarassed
Виж целия пост
# 73

жълтък+майонеза+извара/сирене/+к-ла к-ка+малко черно и червено пиперче
какво е "к-ла к-ка"?  Embarassed
[/quote]
лелееее ама съм и аз  ooooh! кисела краставичка.Извинявай.
Виж целия пост
# 74

жълтък+майонеза+извара/сирене/+к-ла к-ка+малко черно и червено пиперче
какво е "к-ла к-ка"?  Embarassed
лелееее ама съм и аз  ooooh! кисела краставичка.Извинявай.
[/quote]
 Joy Joy Joy Няма нищо...Ще пробвам и твоя вариант.  Hug Пълно е с яйца в хладилника, ще направя различни видове.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия