Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Philips - Lumea - фотоепилация

  • 460 975
  • 2 708
# 2 670
На руси косми не влияе.
Виж целия пост
# 2 671
Аз направих 10-12 прицедури през 2 седмици, за да видя ефект..от 4 не знам какво да се очаква..
При положение,че професионалните го дават 6-8, за мен 4 са много малко , за да има  резултати.
Виж целия пост
# 2 672
Аз имам проблем с моя фотоепилатор и ще се радвам да чуя мнения. Още като го купих малката приставка ми мизерстваше. Допирам я и отзад не свети индикатора. С голямата проблеми нямах. Занесох го в магазина, от който го купих, те го включваха, изключваха, върнаха ми го, защото нямало проблем. Оказа се, че като сменям от голяма на малка приставка, първо трябва да извадя буксата на захранването, да сложа малката приставка, да включа отново буксата и тогава вече индикаторът светва. Не е ок, но точно тогава правех първите процедури и не ми се искаше да го нося пак и да ми го държат един месец, а и вече му бях хванала цаката. Но от месец същото нещо започна да го прави и голямата приставка. Пробвах същата схема, но не, там се оказа друга тактиката. Първо светвам десетина импулса с малката,  сменям с голямата и чак тогава тръгва, като при първите 4-5 импулса му е трудно да зацепи и да светне. Ясно ми е, че това не е нормално и трябва да го занеса за рекламация, но ми е интересно някой друг сблъсквал ли се е с подобно нещо.
Виж целия пост
# 2 673
Аз също имах проблем, но от друго естество. Епилаторът изобщо не тръгваше, включен в контакта не можех да го включа с копчето за степените. А не беше ползван няколко дни, така че няма как да в е прегряване. После някак само се оправи, преди да съм го занесла на ремонт 🤪
Виж целия пост
# 2 674
Аз имам проблем с моя фотоепилатор и ще се радвам да чуя мнения. Още като го купих малката приставка ми мизерстваше. Допирам я и отзад не свети индикатора. С голямата проблеми нямах. Занесох го в магазина, от който го купих, те го включваха, изключваха, върнаха ми го, защото нямало проблем.

Това определено е индикация за проблем  - не е нормално за уреда да се държи по този начин - при мен няма проблем да сменям приставките и няма зависимост коя кога слагам.
Виж целия пост
# 2 675
Здравейте. След изчитане на цялата тема и дълги проучвания,вече и аз се сдобих с модела BRI953 . Малко насред нищото (една слънчева Юлска утрин ) му прищрака на половинката да ходим да го купим (има прИмоция с 14-20% отстъпка ) . Тествах на мишници на 3та степен и след морето ще включа и интим,а на есен и краката. Надявам се на положителни резултати,като при повечето от вас. Simple Smile  Пожелавам ви едно прекрасно лято и все по малко окосмяване ,за да всички да сме гладки и мекички и мноогоо доволни Simple Smile
Извинявай, но ако не е тайна, на каква цена го купи? Искам и аз да си купя и търся изгодна цена. Тази есен смятам да започна да го ползвам и дано да и ма ефект.


Намален беше на 800лв от 1000. Днес ще правя 4та процедура на мишници и 2ра на интим. След месец ще включа краката и ръцете ( малко да ми намалее тена) . До сега на мишншците след 3тата процедура има редуциране на 40-50% от окосмяването,което ми възлага големи надежди Simple Smile 
Виж целия пост
# 2 676
Здравейте,
притежавам фотоепилатора Philips Lumea SC1995/60, който притежава и контакт и съм изключително доволна. Ползвам го от известно време и наистина космите буквално са тук-там. Искам да попитам колко време държи така наречената негова "глава" и след колко време се сменя. Другият ми въпрос е откъде мога да си купя такава глава?


Благодаря Simple Smile
Виж целия пост
# 2 677
Филипс не са със сменяеми "глави". Предполага се закупуване на нов уред след като свършат импулсите (което се очаква  да отнеме години).
Виж целия пост
# 2 678
Здравейте,
притежавам фотоепилатора Philips Lumea SC1995/60, който притежава и контакт и съм изключително доволна. Ползвам го от известно време и наистина космите буквално са тук-там. Искам да попитам колко време държи така наречената негова "глава" и след колко време се сменя. Другият ми въпрос е откъде мога да си купя такава глава?


Благодаря Simple Smile
Този си е с 250 000 импулса. Като свършат - нов уред, глави не се сменят.
Виж целия пост
# 2 679
Като съвсем груб ориентир, цяло тяло е 1000 импулса. За мен това е доживот. И като се има предвид, че вече го ползвам тук-там и по веднаж-два пъти на месец, даже до резервната глава няма да стигна...Smiley
Виж целия пост
# 2 680
Има ли някоя с руси косми, която е видяла ефект?
От салон няма да ме върнат, но не ми се иска там да изсипя много повече пари за нищо.
Навила съм се да си купя, но колкото повече чета толкова повече се отказвам.
Виж целия пост
# 2 681
Малко по-нагоре казах, че на руси косми не влияе.
Виж целия пост
# 2 682
ММ ми беше подарил за рожденния ден. Но аз съм с руси косми...ами доста повече от 4 пъти го ползвах , никакъв ефект, единствено на интимната част ми се получи , едно петно празно и с времето и там пораснаха.  В крайна сметка го продадох.
Виж целия пост
# 2 683
И аз се разколебавам все повече да покупката, а следя темата от преди повече от 1 година. Съмненията ми идват от това, че моите косми по принцип растат твърде бързо. Трябва да се епилирам с обикновения епилатор всяка седмица, понякога лятото и два пъти в седмицата, защото новте косми набождат и израстват за 1-2 дни. Чудя се дали при толкова активен растеж фотоепилатора изобщо ще има възможност да повлияе на космения фоликул, а парите за покупката не са никак малко и не ми се рискува.

Има ли между ползващите го някоя дама с бързорастящи косми като моите да сподели опит?
Виж целия пост
# 2 684
Моите растат бързо, защото най-често се късат, а не излизат с корена - незазависимо дали ползвам кола маска или епилатор.
Постигнах отлични резултати под мишниците с Филипс и частични на интимните части. Крака не съм правила, защото го купих юни и се излагам на слънце. Зимата ще ги започна и тях. Доволна съм от покупката.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия