Нова печка с вентилатор!

  • 34 279
  • 69
# 60
Лена, как ще направиш подбора, като за всяка една марка ще се намери някой, който не е доволен?!
Виж целия пост
# 61
аз пък съм със самсунг,и за сега съм повече от доволна.
И аз съм фен на тази марка, много ми харесват всички продукти на Samsung!
Като дойде време да сменяме пералнята преди 1г. си бях харесала Самсунг Silver nano, обаче мъж ми рови, чете, търси, проучва и реши да е Korting - това е немското Gorenje. Много съм доволна, но и сега все още като зърна в магазина тоя Samsung Silver Nano и ми трепва сърчицето - любов от пръв поглед. Moжех да настоя и да купиме Samsung-a, но ме беше страх че не ми върви да избирам техника а пък на него му върви и се доверих на избора му!
Виж целия пост
# 62
аз пък съм със самсунг,и за сега съм повече от доволна.Има 6 програми,с 2 вентилатора е,Има отложен старт и край на печене,аларма,заключване на бутоните,с дисплей,и всичко на вентилатор става адски бързо.До сега не съм я ползвала без вентилатор,но съм сигурна ,че ще е добре.Когато я изключа се получава вентилация през вратата поне още 15 мин,докато изстине,така,че не оставя никаква влага вътре!По принцип вентилацията и когато работи фурната става през вратата отгоре,и не ми загрява страничните плотове.Чувала съм ,че има и такъв проблем при някои фурни...а цената е повече от смешна,за това което има фурната само 480 лв Heart Eyes
От къде и кога я купихте на тази цена?
Виж целия пост
# 63
От Техномаркета я взехме,този в Сити център София...Купихме я ноември 2006,но беше мострен модел,още я няма в другите Техномаркети Grinning
Виж целия пост
# 64
Карамелена, говоря за подбор от търговската мрежа! Подлъгах се от  мнение на моя позната, но това повече няма да се повтори! Ще отида да видя печката с марка Самсунг, за която писаха!  newsm78
Виж целия пост
# 65
Наистина, с вентилатор се пече по-различно. Правих за по-набързо кашкавал на фурна по рецепта от този форум. Трябваше да включа таймера за още 10 мин. та да стане както трябва. Отгоре се препече, а отвътре стана точно. С всяка нова печка се свиква постепенно, а с вашите съвети приключенията в кухнята  са по-приятни Grinning!

  baby_neutral Извинявам се за отклонението, но може ли тази рецепта за кашкавала, може и на лични.
  newsm78 Относно печката не мога да взема отношение, защото моята е Шолтес и няма такива - включваш изключваш вентилатор. Всяка програма си е програмирана на колко градуса да се пече, и кога да се включва и изключва вентилатора, а аз мога да си подам само вида програма и   температурата и времето да си регулирам по мое усмотрение и дали ръчно и ли автоматично да става печенето
Виж целия пост
# 66
аз в събота пеках пица на новата фурна! Имам специална програма за пици с вентилатор!Запече се добре отгоре и птдолу, но в дредата стоеше някак глетава! Може и от тестото да беше!
Сега съм решила да пробвам месо в плик!!
Дайте рецепти и начин на печене!

Каква дебелина ти е тестото-не трябва да бъде повече от 1/2 пръст дебелина, когато е сурово. Ако я правиш по-дебела ясно, че няма да се опече. Аз затова си харсвам моята, че си има и сензори , които определят кога ястието е опечено/е само при автоматичното печене де/ и си ме вика сама.
 Thinking Що се отнася до чистенето, нямате ли  функции за автоматично почистване, моята има пиролиза/почистване чрез всока температура-кат се включи съответната програма,понеже те са три и   вдига висока температура даже печката се самозаключва за определеното от програмата време и след това като е почти изстинала се почиства с гъба-има  само пепел и отново светва/, бях чела из форумите, че има и с водно почестване-погледнете си инструкциите.
 Peace А за почистване бих предложила ЛОК-на майка ми стара  Мечта направо светна, е трябваше да я оставя намазана 20-30 минути и след това с финното телче пак на същата фирма стана  неузнаваема. Между другого ЛОК+това телче/понеже то не драска  повърхностите/ става за почистване на керамични плотове, вместо с тези шпатули, които има и към някои печки.
Виж целия пост
# 67
Момичета, разочарована съм от печка Горение. За три години (колкото й беше гаранцията), фурната изгни и се проби. Добре, че бяха сръчните ръце на моя  съпруг, който отряза изгнилата част от фурната и нитова нова ламарина. Зарадвах се, че отново ще готвя на моята хубава печка Горение (с керамичен плот и вентилатор), която закупихме за огромната сума от 720 лв., но уви, след половин година нагревателя на вентилатора изгоря. Отново разочарование. Сменихме и нагревателя. Да видим след това какво ще последва! Жалко за рекламите и големите надежди!!! Ще започна да се оглеждам за друга печка, защото не зная тази до кога ще ми върши работа!!! Пишете, ако имате мнение по въпроса!!!

Виждам, че си от Шумен, ако още не си купила нова печка разходи се до магазините  за бяла техника с транспортни дефекти и се огледай там-има много хубави и с последни новости, а са само на почти половин цена, даже моята за която писах по-горе реално струва 2400 лв, а аз от там я взех за 520лв. и вече 1 година съм много доволна, хем и плота ми не е обикновен керамичен, а керамичен, но индукцион, със сензорно управление. Ако искаш  пиши ми на лични ще ти дам повече информация.
Виж целия пост
# 68
Купих нова печка горение с венилатор - боклук. Както пише и друга "колежка" пече отгоре и отдолу, а вътре тесто. Kакво да я правя?...
Виж целия пост
# 69
Конкретно за пици при моята фурна се препоръчва печене на първо ниво - темп. - градуса с предварително затопляне и футкция "традиционно готвене" т.е. горен и долен реотан. Ротационно готвене /грил, горен реотан ивентилатор/ се препоръчва  за повечето видове меса. Професионално готвене/ горен, долен и заден подгряващ елемент + вентилатор/ - за печене на /до три нива  - за дребни сладки , руло , макарони и др. Много е дълга таблицата, за да изброя всичко. Питайте в някои от големите магазини да ви пуснат на e-mail упътване. Аз при почти всяко готвене си го ползвам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия