Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любители на котки 64

  • 40 046
  • 741
# 735
Нико и Бени вечер имаха на разположение огромен коридор и детската стая (на децата не им пречеше, ако спяха в краката им) и въобще с тях събуждане в 5 не е имало никога!
Но сега коридора ми е твърде малък и ми е жал там да я оставя, макар, че й бях сложила една възглавничка там си спи, но не би!
Трябва да прибирам  всички дребни нещица, до които може да се домогне и после да си ги търкаля по ламината и да дрънчи!
Нико и Бени никога не са се качвали по масата, по шкафове и не са събаряли разни неща... но с таз дивачка тактиката ще е друга явно.
Виж целия пост
# 736
Екита,    bouquet за скрития текст.
Виж целия пост
# 737
Фреда, както написах е на 17 години и от известно време ( още преди Бисо да се появи) не яде почти нищо, облизва само соса на паучовете.

Bubisha, как е Фреда? Щом облизва само соса, дали няма проблем с някой зъб? Вярно, че е на възраст, но не бива веднага да мислим за най-лошото.  Hug

Поздрави на всички - бебчета и пенсионери, пътешественици и домошарчета!  Hug

п.п. Допълвам поста си с един екшън  Laughing. Брат ми тръгнал с колата към бензиностанцията. Там му се счуло мяукане на коте, но решил, че котето е някъде около бензиностанцията. Влязъл да си плати, а бензинаджията го причакал - мяукането било от колата  Laughing. Отворили капака, а то се свряло до някаква перка, която след още няколко минути е щяла да се включи (като загрее колата). Опитали да бръкнат - не става. Тръгнали да вадят инструменти, че да разглобяват колата  Mr. Green. За щастие затворили капака, а то се почувствало по-сигурно и излязло само, без да се стига до разглобяване. После го взел вътре, за да го върне в квартала, а то пак се скрило.  hahaha След поредното вадене, този път из под седалки, за благодарност е взело да хапе. Та брат ми сега е и ухапан.  hahaha Пуснал го е при няколко майки с малки котенца. Дано го приемат. Ето го и звяра:

Виж целия пост
# 738
Колко е страшен този звяр, явно е бил на късмет на брат ти, Таня67, може би е трябвало да го вземе. И какъв умно-изплашен поглед вади, направо ти влиза под кожата  Peace
Виж целия пост
# 739
Брат й е с кучета Simple Smile   и те май много не си падат по котки, та не му е било късмет.
Виж целия пост
# 740


Моля, заповядайте в новата тема.
Виж целия пост
# 741
Брат й е с кучета Simple Smile   и те май много не си падат по котки, та не му е било късмет.

Да, с две кучета е.  Peace

Повтарям и поста на МисНели, за да не го пропуснете:

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия