Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кой родилен дом е за предпочитане? Тема 2

  • 183 825
  • 457

Анкета

Коя болница е за предпочитане ?

Опции:

# 45
 Здравейте момичета!
 Глория супер информация!Благодаря,че я споделяш  Hug
 Моля ви ми кажете къде следите кога са дните на отворените врати в Шейново,защото живот и здраве мисля като дойде момента да раждам там.Имам доста време до тогава ,така че предполагам че ще има такъв ден поне още веднъж.
Виж целия пост
# 46
ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ
Мили бъдещи майки, Втора САГБАЛ „Шейново” организира за Вас всяка втора и четвърта сряда от месеца в 14:00ч., ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ - Бременност без тютюнев дим.
Ще имате възможността да видите родилна зала, болничните стаи, VIP зала, неонатологично отделение и да се запознаете отблизо с приятната атмосфера в болница „Шейново”.
За записване телефон 02 9659-481/482 – „Информация” - Само за бременни.
Очакваме Ви!>
Виж целия пост
# 47
juju_kiss,бащата може  да присъства на раждането само ако е свободна ВИП родилната зала (независимо дали после ще си във ВИП или обикновена стая) ,иначе не може,защото в обикновените предродилна и родилна зала са повече жени.За  специалната система нищо не споменаха,като идва някой за посещение казва на регистратурата и се изчаква разрешение да се качи,така май е и във всички болници.
Виж целия пост
# 48
gloria благодаря,за информацията,аз имах впредвид само таткото да е в болницата,не да присъства на раждането,примерно да стои във фоайето долу на партера  Wink
Иначе много се зарадвах,като каза,че позволяват вече бебчето да е при мама  Simple Smile лек ден
Виж целия пост
# 49
Ами няма проблем да си чака,но долу на партера се чака,иначе и аз ще се възползвам от това да е 24ч при мен,ако реша обаче повече да почивам,имам право да се откажа,според док е по-добре да си почивам и да ми го дават,само че аз предпочитам така,защото всяко бебе си е с уникален режим.
Виж целия пост
# 50
 dandeto много ти благодаря   bouquet
Виж целия пост
# 51
записвам се да следя  Hug
първото си дете родих във втора градска преди година и половина - без избор на екип, без вип. Останах доволна от болницата и лекарите, въпреки трудното раждане. Бебетата са при родилките и сега ми се иска пак да е така. Колебая се сега за 2-ра градска, тъй като наскоро имаше смъртен случай на бебе. То предполагам, че навсякъде има, но...
Тогава избрах 2-ра градска защото имах  няколко престоя в Майчин дом и останах с лоши впечатления...сякаш си на конвейр, лично видях как изнудват родилки да си плащат екип и т.н.
Тъй като първото раждане беше спонтанно с изтичане на водите вкъщи, сега се чудя ако пак стане така, дали да не се насоча към по-голяма болница, където всъ ooooh!ност няма да ми се налага да лежа преди това, а само да родя  Mr. Green
Няма да съм с избор на екип, както и випове, нямам възможност за това, а и предпочитам ако имам да ги дам за бебето след това.
Чета за Шейново и ми допада, че бебетата са при майките.
Ще следя с интерес  Peace
Виж целия пост
# 52
peiota Една от мамите в моята отчетна група лежа няколко пъти  в отделението за рискова бременност (сега слава Богу всичко е наред при нея и си чака бебчето  preggo)  в Майчин дом и беше отвратена от отношението   Confused ,даже се учудих,че става дума за заведение от такъв ранг ...
Виж целия пост
# 53
Първото си дете родих в Шейново второто в Майчин дом. Много по-доволна съм от майчин дом. Много са по-мили и акушерките и неонтолозите.
А за екипа нямам думи много по-бързо се възстанових сега от колкото минлия път. Оправиха ми и белега от първото секцио. Не съм избирала екип сега. Секциото сега беше по спешност почнаха ми контракции. Благодаря много на доктор Манчев и доктор Мануелян.

Лежала съм и на 5 тия етаж там е ремонтирано и там акушерките са много мили.
Бях с бебето на 12 етаж. Удобство си е да си имаш до стаята баня и тоалетна, защото каквато съм дрисла на 2 пъти ми се наложи докъто кърмя да отида до тоалетна и да се подмия. А това с тоалетната на етажа нямаше да ми се получи.
Виж целия пост
# 54
Здравейте!Родих в болница Токуда при др.Бойко Димитров и съм изключително доволна.Живот и здраве след два месеца ще раждам отново при него. Grinning
Виж целия пост
# 55
За Шейново - таткото може да види майката и бебето до 2 часа след раждането, докато не са ги преместили в отделна стая.
Иначе посещения постоянни могат да се правят само във ВИП стаите, в обикновените достъпът е ограничен. Поне така беше преди година и 2 месеца.
Цената на ВИП стаите НЕ влиза в цена за избор на екип. ВИП стаите са малко и обикновено запазени предварително. Аз извадих късмет да съм във ВИП без да съм "запазвала"
За избор на екип се плаща еднакво независимо специалистът външен ли е или не (колкото пише на сайта). Всичко останало някой ви го иска "под масата".
Виж целия пост
# 56
моля някой, който е родил скоро в Майчин дом да каже бебетата при майките ли са в обикновеното отделение и по колко жени са в стая?  Praynig
Виж целия пост
# 57
На седмия етаж са по 3 в стая и бебетата ги дават на 3 часа за кърмене.
Аз бях на 12 етаж. Там бебетата са при майките стаите са по 2 ( освен ако не искаш единична, ама тя е двойно по-скъпа, пък и не те съветвам. Има и баня и тоалетна в стаята. 40 лв на вечер е в двойната стая. Телевизор уж има ама той е от хиляда и балканската и със стайна антена закрепена от "майстор Тричко" и може да се гледа само нова тв. В стаята има и хладилник и може близките ти да ти носят храна и да не ти се разваля храната.
Виж целия пост
# 58
благодаря  Hug
значи продължавам с търсенето
ако някой знае за друга болница, освен Втора градска и Шейново, в която бебетата са при майките, нека пише   Praynig
Виж целия пост
# 59
Тина Киркова. Но аз не бих родила там.

От Шейново съм много доволна.
Леко раждане!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия