Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

черен списък на лекари

  • 121 778
  • 231
# 225
Аз бих включила в списъка Иван Йорданов, УНГ в София Мед. В 21 век този "доктор" едва не погуби сина ми след операция на сливиците. Такова нагло, безотговорно и немърливо отношение към малко дете...нямам думи.
Виж целия пост
# 226
Вчера четох статия на " 24 часа "  със лекар осъдил пациент за клевета. Имаше интервю с адвокат и цитати от тук.
Моето оплакване в темата също беше цитирано, освен това било много лесно всеки " наклеветен " лекар да си изчисти името в съда, защото лесно можело да се разбере кой стои зад никнейма си, където и да е написано, дали във форум, дали във фейса.
това не означава ли че хората нямат право на мнение що се отнася до лекари? защитен вид ли са?

дали е възможно един човек да осъди друг за позитивното мнение на втория, на база което първия е повярвал, но се оказало голяма грешка?


Оносно обслужването в болницата, на по-неорганизирано място, не бях попадала.
аз имам един достоен претендент за титлата.
Виж целия пост
# 227
Искам да допълня списъка с д-р Соня Кръстанова - GP от 14 ДКЦ, гр. София. От години сме записани цялото семейство при нейната майка, но откакто тя пое пациентите вече не се търпи, има изклютително грубо и пренебрежително отношение към възрастните хора-опитвайки се по-бързо да се отърве от тях без да им обръща нужното внимание- за малко един от родителите ми да го изпуснем заради немърливостта и. Имам син на 6 години и половина, който за щастие няма проблемни сливици, не е правил отити, тя всеки път за червено гърло и хрема му предписва антибиотик- случвало се е на наша глава да не му го даваме и да се оправи до 2-3 дни... от опита ми с нея мога да кажа, че е меко казано некомпетентна и това да бъдеш лекар за нея не е призвание,  а бизнес...
Виж целия пост
# 228
Здравейте, искам да допълня списъка с още едно име, Соня Галева!!! Тя е ендокринолог в  Клиника Младост, град  София.
Изключително грубо отношение!
Отидох при нея с оплакване за силно окосмяване на лицето и гърба  вследствие на нежелани реакции от медикаменти които съм приемала. Силно вярвах, че тя ще ми даде адекватен отговори и ще ми каже кои хормони да си изследвам!
Единственият отговор от нея беше "Ти така си родена, просто не си се вглеждала хубаво в огледалото"
Аз бях потресена от това което чувам и отвърнах, че аз не съм силно окосмена по рождение, но тя просто се изсмя и каза " Всички жени които са с тъмни коси са силно окосмени"
След дълго неуспешно убеждаване, тя каза, че иска да прегледа щитовидната ми жлеза на ехографа и сега отварям една голяма скоба ( на стената пред кабинета й беше написано с голям шрифт " Ехограф 25 лв" това беше единственият преглед който се заплащаше) .... И накрая ме диагностицира с тиреодит на Хашимото.... При което аз я попитах може ли окосмяването да бъде следствие от тиреодит на Хашимото и тя ми отвърна " НЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ" .. И ми каза, че със сигурност майка ми има Хашимото, при което аз ѝ казах, че майка ми няма никакви проблеми с щитовидната жлеза и отговорът на този "Добър ендокринолог" беше ... "Ти просто явно не знаеш"
Тръгнах си страшно разочарована и никога повече няма да стъпя в този кабинет!!!!!
Забравих да допълня, че отвън на вратата ѝ имаше лист с НАПЕЧАТАНИ имената на хората които са си записали час, които бяха над 20, а на другата половина от листа беше написала с химикал още 20 човека, на които часовете им бяха през 5 минути и естествено приемаше в кабинета си първо тях!!!
Няма да стъпя никога повече там!
Виж целия пост
# 229
Да се смее ли човек, да плаче ли?? Трябваше да й кажете, че е за психиатър, и ако ви каже - не, не съм, нищо ми няма. Да й отвърнете, че така е родена....
Виж целия пост
# 230
Същата д-р Соня Галева пред много години ми беше казала, че косата ми явно се омазнявала, защото много често я мия. Попитах я дали е възможно обратното - да си мия косата често, защото е прекалено мазна ? Bowtie Също беше изтърсила някакъв бисер за окосмяването, но вече не помня. Доста несериозно се отнесе. Иначе много хвалена във форума.
Виж целия пост
# 231
Същата д-р Соня Галева пред много години ми беше казала, че косата ми явно се омазнявала, защото много често я мия. Попитах я дали е възможно обратното - да си мия косата често, защото е прекалено мазна ? Bowtie Също беше изтърсила някакъв бисер за окосмяването, но вече не помня. Доста несериозно се отнесе. Иначе много хвалена във форума.

Точно защото е много хвалена във форума си казах, че ще е голям "специалист" и чаках с нетърпение цял месец за да може да ме прегледа ..  Пълен ужас Neutral Face
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия