Коледа 2012- 3 част

  • 58 221
  • 749
# 15
Гери, колко е като количество фондана и колко струва? опс, не бях видяла, че си в Русе Embarassed
да от Русе съм, но поръчах от тук, вчера в 17.00 часа - http://sladkatakushta.com/ и днес сутринта в 10 беше при мен. Бях много приятно изненадана. Струваше 18.75 лв за 2.5 кг
Връщам се от Лидл. Първо ходих в единия - там имаше само едни кутийки, взех ги и отидох на друг. Там имаше всичко и кутийки и марципанче и черешки и корички. Напазарих си и излязох ухилена. Коледата ми е любимата част от годината и така като почна по-рано приготовленията и си удължавам кефа. Flutter
Виж целия пост
# 16
Благодаря, Мила!
Виж целия пост
# 17
Не мога да не се запиша в Коледната тема на Джема.  Hug
Ще преценя тази събота и неделя каква рецепта да пробвам. 
Виж целия пост
# 18
Записвам се и аз. За сега съм решила
1. Меденките на мама
2. Меденките на Джемма
3. Маслени курабийки
4. Двойно шоколадови бисквити
4. Масленки с бяло вино
5. Линцерови сладки на nutel
6. Ванилени кравайчета
7. Лимонови бисквити
8. Локумки с орех
Виж целия пост
# 19
запис да не ви изпусна  Simple Smile
Виж целия пост
# 20
и аз съм тук  Grinning
Виж целия пост
# 21
k a t r i n, Мил@, _Пепи_, благодаря ви!   bouquet
Виж целия пост
# 22
Оставам още 38 дни до Новата 2013 година Simple Smile

Благодаря на Джемма за темата и обещавам тази събота или неделя да си омеся Щолените Simple Smile  Embarassed

а сега за да не бъде гол записа ви пускам една снимка Simple Smile хихи



Овесени сладки в буркан
Виж целия пост
# 23
Докато открия новата тема, вече е изписана една страница! Wink

Онзи ден си купих всякакви подправки от женския пазар и мисля да ги комбинирам в смес за коледни сладки. За първи път си взех и истинско индийско орехче, не смляно в пакетче, а такова, което се стърже. Довечера ще ги пробвам в един сос "бешамел".
Виж целия пост
# 24
Здравейте, момичета! Страхотни вкусотии споделяте. Тази година за първи път съм свободна и мисля да запрятам ръкави и аз. Имам въпрос за украсата на сладките – кога я правите? Колко може да издържи и не трябва ли белтъкът да мине някаква термична обработка? Извинявам се за тъпият въпрос, ама съм в голяма чуденка.
Виж целия пост
# 25
Их, заринала съм се в кутии, ама очите ми останаха в тези на Лидл Crossing Arms
Виж целия пост
# 26
Моят АКК е строен в 4 кутии във фурната. 1 доза разделих на 4.



Виж целия пост
# 27
 Леле, трета част на Коледната тема и вече на втора страница.Да се запиша и аз  Laughing
Виж целия пост
# 28
Джема страхотна работа си свършила.Браво.От кога му се каня на АКК и все не се осмелявам.
Виж целия пост
# 29
И аз тук.Има ли някой ,който ще прави поръчка от този сайт http://sladkatakushta.com/rezci-1/silikonovi-molds.html
Набелязала съм си някои неща.
Утре мисля ,да направя и аз АКК.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия