Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

МНОГОДЕТНИ МАМИ

  • Публикувана: 9 дек. 2012, 22:20 ч.
  • Последно мнение: 6 ноем. 2013, 14:02 ч.
  • 70 603
  • 736
# 735
Здравейте мами!
Не знам как се оправяте с четерки, на мен множко ми идват тримката, но с всичко се свиква и някога все ще влезнем в релсите!
Бяхте прави, че голямата много ще помага -е не много де, малката ни принцеса като я види и почва да реве, каката ни все я прегръща, мачка и страстно целува, ще я задуши и малката почва да реве!
На баткото ни малката все бара ученическите пособия и раницата и той все я дърпа, премества или лекичко подбутва и то милото рева!
Иначе е весело и най вече разхвърлено, но нали са нахранени и чисти, друго не ме плаши!

Имам нужда от такъв съвет, дали си спомняте какво сте давали за зъбки?
Малката от два месеца е със сополи (от 3.септември) -ходим при трима лекари, единия е уши, нос и гърло, другия е в частна поликлиника, и нашата педиатъра третата, почват обилни сополи и после яка кашлица и температура но надолу не слиза, пихме и антибиотик, докато го пихме на шестия ден чак се поспря кашлицата и като го спряхме на десетия ден пак се почна всичко наново, ушния пък ни направи капки по схема -16 дни и ни мажеше гърлото, но сега като спираме капките цяла нощ кашляхме, пием и Ериус! Сега видях че долното първо зъбче май ще излезе най накрая, но ми се искаше да прибегна към нещо хомеопатично -ако знаете нещо казвайте!
Щях да правя сироп от бира и небет шикер, но ни е гърлена кашлицата!
А на края на месеца сме и рожденнички и не знам какво вече да правя!
  Аз също съм привърженичка на хомеопатията и когато на малчо му никнеха зъбки му давах "Хамомила" 9CH. Но си е добре да го консултираш с хомеопат, ако си имате такъв.
Виж целия пост
# 736
Сега се загледах......1 година - 1 тема!!!!!  #Crazy #Crazy #Crazy Ще глобявам!


НОВА  ТЕМА

Ще направя промени в 1 пост по-късно!


Добре дошли на всички нови мами!!!!! Hug


 Flowers Rose за Лучия......
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия