Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Смяна на тазобедрена става с изкуствена?

  • 66 973
  • 50
# 45
Възстановяването след операция е от 6 месеца до 1 година ,да не правите реклама ?
Виж целия пост
# 46
И аз 1 месец след операцията вече нямах нужда от патерици. Възстановяването и при мен беше доста бързо, може и възрастта да е от значение.
Върнах се на работа 3 месеца след операцията.
Виж целия пост
# 47
Възстановяването след операция е от 6 месеца до 1 година ,да не правите реклама ?


LaughingLaughingLaughingLaughing

Да, реклама на испанска здравна система, която позволи подобна операция на съпруга ми. Без да ни струва един цент, с най- добрата става на пазара, по най- добрия възможен метод поставена. Ако сметнат поста ми за реклама, модераторите могат да го изтрият, хахаха, голям смях, реклама!

Съпругът ми повече от 20 години страда от коксартроза. Над 95% беше износването на ставата му, тук на рентгеновата диагностика го питаха кой ще го прибере, мислеха, че не върви сам изобщо. Едва 3 години след идването ни в Испания, родината- мащеха направи всичко възможно този човек да оздравее. В Бг му намалиха инвалидността, а за операция ни искаха 3-7 хиляди лева, в зависимост от ставата. И добре, че никога не успяхме да съберем такава сума! Масово се сменят стави по стария начин, а не с предно- страничен разрез, който е крайно щадящ.
Та реклама, да. Мъжът ми работи като вол по 8 часа тежък физически труд от третия месец след операцията си.
Виж целия пост
# 48
Здравейте, преди няколко дена се върнахме от операция която беше в Турция всъщност тази е втората която беше направена. Първо лявата става на таза а преди седмица дясната. Запознахме се с един от най добрите специалисти там като това означаваше за Нас още на следващия ден да може да ходи. Ако някой има нужда от помощ ще съдействам за връзка с тази болница.

Здравейте,прочетох коментара Ви.Звучи обнадеждаващо,бихте ли ми даликонтакти на тази клиникаи доктор .

Предварително Ви благодаря!

Пишете на имейл:evavlad@hotmail.com
Виж целия пост
# 49
Цитираният пост от 2017г. звучи като абсолютна реклама на турска клиника. Все едно пациента е станал на следващия ден и си е тръгнал на собствен ход. И в нашите български болници ( е, не във всички ) вдигат на следващия ден пациентите и ги карат да ходят, само че с патерици. То и в Турция е така, само дето е пропуснато да се каже. Писала съм и по преди, с две сменени стави съм и нямам оплаквания. Но не очаквайте възстановяване за 20 дни. Иска време. И пазене, поне няколко месеца.
Виж целия пост
# 50
Да споделя и аз,на 39 години съм.Оперирах се на 23 юли,в болница "Св.Анна" ,София от д- р Росен Георгиев - невероятен лекар и най - вече Човек.Въпреки,че операцията бе тежка,поради това,че чаках прекалено дълго,за да се реша на нея,възстановяването върви чудесно.
На 15-я ден махнах едната патерица.
В болницата ме вдигнаха още на следващия ден,с две патерици естествено.Рехабилитаторите също бяха много на ниво,показват ти как да ползваш тоалетна,да ставаш,лягаш,да ползваш стълби.
Така че,в Бг също има все още добри и отдадени на професията специалисти.
Разбира се, всичко зависи и от общото състояние на организма и възрастта,но най - важно е доверието между лекар и пациент.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия