Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КЪДЕ и КАКВО спортуват нашите деца?

  • 115 430
  • 748

Анкета

Тренират ли някакъв спорт вашите деца?

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.

# 705
Синът ми е в 4 клас.И тази година искахме да си тренира футбол в училището.Обаче се оказа ,че и двете школи,които водеха тренировки ги няма.Уж нямало желаещи деца,но нищо чудно да е и заради новите разпоредби за,които сподели Grizantema.Сега просто се чудя къде да го запиша по-близичко...В Хаджи Димитър живеем.
Може и заради тях да е. Изрових наредбата (ценоразписът го няма в нея, обаче не мога да го издиря онлайн):
https://lex.bg/bg/laws/ldoc/2137085425
Треньорът ми каза, че само ако има минимум 15 деца, изявили писмено желание да тренират това и това, се обявява конкурс и после група. Това не го намирам точно в този документ, но може и да не гледам внимателно. Със сигурност се прилага, защото той вече в две училища има одисеи по този въпрос.
Виж целия пост
# 706
Здравейте, дъщеря ми иска да я запиша на балет. Някой да знае за такива занимания в района на кв. Надежда, Свобода и Толстой? Не намирам нищо в интернет за района Sad Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 707
Някой може ли да сподели за сериозни тренировки по сноуборд и скейтборд?
Виж целия пост
# 708
Моята ходи на карате в училището. Даже и в събота можем да ходим, ако искаме. И също ходи на канго за деца в района на Плиска , много го хареса. Пробвахме танци, хип хоп за деца и т.н., нещо не й хареса явно.
Виж целия пост
# 709
Дъщеря ми опита много спортове, но това което я задържа с години и досега е само карате и йога. Пет пъти седмично по един час е достатъчно натоварване и не остава време за друго въпреки, че иска да опита и нещо различно. Опитвам се да изграждам спортен дух в нея за непрекъснато надграждане на собствените си способности без да има нужда да се сравнява с по-напредналите за да не се откаже. Така достигна до черен колан на 10г. и много златни медали от състезания. Големия проблем беше да не се откаже в началото. Затова поисках да ми обещае, че ще даде всичко от себе си в продължение на две години и чак тогава има право да реши дали й харесва или желае да се откаже. Мисля, че това кали волята й и сега едва ли може да си представи живота без тренировките и състезанията.
Виж целия пост
# 710
Големият ми син ходи три години на джудо в Дианабад (Шун Джудо Клуб). За съжаление и той и малкият ми син се отказаха да тренират повече. Много сме доволни с мъжа ми и от треньорите и базата, а най-вече съжаляваме за това, че по случайност се преместихме да живеем много близо до сградата на клуба. Пробвах да ги водя на плуване (басейн Диана ни е много близо), в началото поне големият имаше доста ентусиазъм, но напоследък и там отиват с нежелание, водата им била студена, треньорът се карал. Големият сега има желание за футбол. Иска ми се да пробваме и това и може би и още някой друг спорт за да могат да имат избор и да ходят с желание.
Та бих искала да помоля за идеи къде може да се тренира футбол наблизо до Дианабад. Имало някъде до Музейко, но май не са много добри отзивите за там.
Друго, което умувам е хокей на трева или катерене в Студентски град (НСА, Зимен дворец, не съм сигурна точно къде са тренировките).
Виж целия пост
# 711
Здравейте, искам да попитам дали някой знае за занимания по тенис на маса с треньор? Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 712
Има ли майки, чиито деца са на 5-7 г и ходят на футбол на Славия?
Виж целия пост
# 713
Моля, препоръчайте ми треньор по борба за 10-11г. момчета. Необходим ни е за вдигане нивото на отбора по водна топка. Оказа се , че всички чуждестранни отбори освен тренировките във вода имат тренировка за захвати от борбата прилагани в мачовете. Ако може да е в района на Лозенец, Иван Вазов около басейна Спартак.
Виж целия пост
# 714
Дианабад устройва ли Ви?
Виж целия пост
# 715
Да стига да е тренер по борба Simple Smile Иначе отбора ни е сработен и си тренираме на Спартак Simple Smile
Виж целия пост
# 716
Здравейте! Имате  ли впечатления от Айкидо клуб Запад - намира се на метростанция Люлин или от друго подобен клуб в центъра - около 7СУ? Имам момиче на 6 години, което има желание да спортува някакво бойно изкуство.
Виж целия пост
# 717
Танците броят ли са за спорт?
Едното дете ходеше миналата учебна година на балет. Тази също мисля да продължи.
Другото също танци от друг тип.
Максимално се старая излизаме по площатки с ролери, тротинетки, велосипеди и топки  Sunglasses
Виж целия пост
# 718
Дъщеря ми ходи на конна езда ,но само в  събота и неделя следобед.
Смятам,че за нея не е добре ,ако ходи да спортува вечер в 19.00ч.след училище.

Виж целия пост
# 719
Може ли някой да препоръча треньор по тенис за 9 годишно момиче? Без Малееви. Ще съм много благодарна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия