Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дружбенчето вече е навън,станало от зимен сън - Тема 15

  • 93 140
  • 782
# 735
Съветвам те да погледнеш темата за Богданова, преди да се запишеш при нея. Аз лично съм се следила с идеята после да родя при нея, това ми беше най-голямата грешка и все още не мога да си го простя.

Ужас, какво е станало?

Шоколад  в такъв случай квартален гинеколог не ти върши работа. Трябва да те следи АГ с опит в рискова бременност. Аз изкарах подобна на твоята, следих се в Щерев и останах супер доволна.
Виж целия пост
# 736
Ами не ми харесва, че не ми пускат никакви изследвания... Аз сама си назначавам всеки месец каквото съм прочела във форума - ПКК, кръвна захар, урина, електролити, витамини, албумин и един куп други неща.. За уреаплазма, микоплазма и микробиология настоявах аз, това в Щерев. Торч панела си го пуснах също по мое усмотрение. Назначиха ми Аспирин, след това сама си назначих и АСПИ тест... Та искам паралелно да се следя и по ЗК, да видим там какво ще ми изследват... Може ли да не ми следят кръвно, килограми, обиколка на корема... Правело се, за да се следи за евентуални отклонения, а там никой нищо не ми следи... Не знам, явно аз имам някакви свръхочаквания Simple Smile

Надеждата ми е в д-р Корсачки. Да му обясня какво е положението, че искам да следим редовно кръвоток, маточна шийка, околоплодни води. Доколкото разбрах, назначава и доста изследвания. И така Simple Smile))

Амели, почнах да чета и темата за Богданова. Надявам се всичко при вас да е наред, без последствия и да е просто лош спомен
Виж целия пост
# 737
Като изключим, че пушеше в кабинета, ужасното чакане от 1-2 часа за всеки преглед, въпреки записания час, коментарите за предишни пациенти, обработване за секцио, за които мога да си затворя очите и да не обръщам внимание, защото наистина мога да игнорирам поведението на някой лекар, ако е истински специалист, това, което ми обърна каручката, беше един преглед. Бях вече в 36та седмица, когато ми каза, че бебето ми има кисти в мозъка, как досега не била видяла, то за какво съм го носила изобщо... Няма да ви казвам какъв рев изревах докато си чаках часа при Марков за второ мнение. Който напълно и категорично отхвърли тези глупости.
Друго, което също ми направи впечатление и тогава реших, че няма да раждам при нея, беше когато лежах за задържане в Тина Киркова - нито веднъж не дойде да ме пита как съм, а бях там близо седмица.
Виж целия пост
# 738
При Папукчиев записване за проследяване на бременност е доста трудно. При условие че от 7г ми е гинеколог.
 И при двете ми бремености бяха едни разправии с регистратурата,като чуят че си бременна и директно "звъни на доктора и се разберете дали ще те вземе". Ако се свържеш с доктора по телефона в кабинета ти казват "ела и  чакай ред между часовете ако можем ще те вземем" 😕 ( прекалено много пациенти има).
Иначе като доктор за проследяване на нормално протичаща бременост е ок,пуска изследванията по касата,към 7-8м пуска микробиология (аз исках и по рано,но не ми пусна),препраща те за скрининговите изследвания.
Ако си с по рискова/проблемна бременост по добре се ориентирай към друг специалист (лично мнение).
И двата пъти съм се следила при него и при частен доктор (за мое успокоение).
Виж целия пост
# 739
Днес най-накрая се вдигнах до личната за направление за женска консултация. Минах и през кабинета на д-р Папукчиев и ми записаха час за 24.06. Този човек има много положително излъчване, не очаквах такова отношение. Ще ходя паралелно и при друг лекар, защото държа по-често да следим кръвотока и шийката на матката.
Виж целия пост
# 740
Здравейте, може ли мнение как е за живеене районът до 4-то основно училище Джон Атанасов, до езерото в Дружба 1 и срещат ли се тъмни субекти?
Виж целия пост
# 741
Здравейте, има ли живеещи около 108 училище, тихо ли е, спокойно? Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 742
Здравейте, аз живея през един блок от него от 4 години и сме много доволни. Но всичко зависи от съседите предполагам, не само локацията.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
Виж целия пост
# 743
Да, така е, благодаря. С мъжа ми гледахме квартира в 125 блок и затова питам. Имате ли впечатления за въпросния блок? Благодаря отново.
Виж целия пост
# 744
Точно срещу нашия е, саниран е миналата година по проект и има хубава, поддържана зелена площ. Минус за мен е, че е много висок и има много апартаменти, съответно комшии. Но пък не съм чувала за проблеми там, не мога да кажа нищо повече...
Обаче щом са се събрали подписките за саниране, говори за задружност на живущите, което е хубаво.
Виж целия пост
# 745
Някой има ли инфо дали в 4то училище ще има целодневна предучилищна следващата учебна година (2019-2020)?
Виж целия пост
# 746
Десислава , благодаря за отговора. Дано да е хубаво. Ще видим.  Хареса ми,че има голяма площадка пред блока.

Нощни очи, може да има информация в Исодз сайта
Виж целия пост
# 747
Ще се разровя. Благодаря за идеята. Simple Smile
Виж целия пост
# 748
Здравейте мами, аз ви чета откакто забременях миналия Декември, но чак сега се престраших да пиша. Моят Гошко днес прави 10 месеца. Мисля да го запиша за кухня (все пак ми е близо 270 блок съм) Събрала съм буркани и капачки,махнах им етикетите, но въпросът ми е перфектно ли трябва да са изчистени, защото остана от лепилото и се притеснявам да не ме върнат?Вторият ми въпрос е относно молбата в свободен текст, каква информация горе-долу трябва да съдържа?
Виж целия пост
# 749
Не се притеснявай за бурканчетата. Аз купих нови, но не ги гледат, оставяш ги както са в торбата в пункта. Няма нужда от молба, само бележка от педиатъра на детето и копие от акта за раждане.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия