Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за школа "Междучасие"

  • 166 026
  • 660
# 15
Благодаря на всички за мненията! Hug
Виж целия пост
# 16
Грета Ей, много полезна информация! Сега вече съм почти сигурна, че не сбърках като избрах Тонова  Grinning
Виж целия пост
# 17
А някой има ли информация как протича летния подготвителен курс за шести клас?
Правят преговор? Дават ли се домашни? И т.н.
Виж целия пост
# 18
Аз да предупредя, на никой курс не им наливат с фуния знанията, часовете са малко. Който и да е преподавателят, пак си трябва контрол от наша страна.

Фран Джонсън, едва ли ще има разлика с нормалния курс. Ще им систематизират всичко научено от 6ти клас и накрая ще ги изпитат. Така дори е по-добре от цяла година ходене. Децата забравят какво са учили. Моят оня ден запъна на една задача със степени и каза, че това било от 12ти урок, а сега били на 112ти.
Виж целия пост
# 19
Може ли впечатления от Данова?
Виж целия пост
# 20
Да  Грета Ей е напълно права. Никой не налива в малките главички, родителски ангажимент е да се следи дали са написани домашните и ако има нещо притеснително да потърси преподавателя и да поговори с него. В тази школа не се правят родителски срещи.
Виж целия пост
# 21
И аз записах детето(4 клас) при Тонова.Изобщо не я познавам,нямам никакви впечатления,но нейният час в неделя следобед се оказва най-удобен за нас!
Големият ми син преди 1 година беше при Златилов,така и не се запознах с този човек.Губеше ми се обратната връзка,затова много се надявам г-жа Тонова да е по-разговорлива!
Виж целия пост
# 22
Аз да предупредя, на никой курс не им наливат с фуния знанията, часовете са малко. Който и да е преподавателят, пак си трябва контрол от наша страна.

Да, аз със сигурност не мисля, че ще й наливат знанията с фуния, но специално при моята има нужда от респектиращ учител  Wink То ще си покаже като започнат курсовете.
Mnogodetna mama, значи нашите деца ще са заедно  Wink
Виж целия пост
# 23
О, Тонова два пъти замества Златилов и два пъти се видяхме с нея, синът ми си е приказвал със съседчето по чин и тя реагира на момента.

На мен ми е преподавала в университета, и да ви кажа, на един проект имах 3 с 3 минуса, заради грозно написана курсова работа. Жената е много старателна и строга, дори на нас ни преподаваше като на учуници.

Виж целия пост
# 24
quote author=Madagascar3 link=topic=721157.msg25278592#msg25278592 date=1369739615]
Може ли впечатления от Данова?
[/quote]
И аз искам да попитам за впечатления и мнения от В. Данова.
Виж целия пост
# 25
Грета Ей, мерси! Hug
Виж целия пост
# 26
И преди съм писала, но да допълня, може на някой да му е полезно. Детето беше при Златилов тази година, 4клас. Всеки път имаше домашни, доколкото знам половината от времето там се обсъждат по-сложните задачи от домашното, през останалото се обясняват нови. Родителски срещи няма, но аз намерих време(работя основно събота и неделя) и отидох веднъж в началато на годината, и сега в края, за да попитам как се справя детето. Златилов не  е от най-приказливите, но мисля, че много добре синтезирано ми изказа мнението си. Другото са пробните тестове, по резултата човек може да се ориентира също как се справя детето. На последния пробен моята щерка се оказа, че е забравила някакъв тип задача, съответно веднага си я преговори и така.
За догодина се надявам Златилов да направи курс и за 5 клас в новата школа, за да я запиша пак
Виж целия пост
# 27
Благодаря на всички за споделените впечатления.

Определено избрах "Междучасие" заради г-н Златилов.

Но липсата на организирана обратна връзка силно ме притеснява.

Наистина ли за 7 клас няма срещи с родителите, няма информация за напредъка, проблемите и т.н.   Ясно, че могат да се видят резултатите от пробни тестове, но дали това е достатъчно. Как да съм активен партньор, като не знам какво става. Струва ми се несериозно да дебна учителя в коридора, за да разбера какво се случва.  След края на часа учителите имат други ангажименти и не са длъжни да ми обърнат внимание.
Прегледах пак сайта на фирмата и наистина там не се споменава нищо за обратна връзка. Но мислех, че при тях е на средно ниво, затова не е изтъкната като предимство. Но да липсва изобщо?

Ще звънна да попитам. Ако е вярно, ще трябва да мисля, дали да не сменя школата, макар че платих първите модули.

 
Виж целия пост
# 28
Аз се надявам на обратна връзка, защото доста се двоумях дали да избера частни учители или школа, предвид индивидуалността на детето ми. Когато записвах дъщеря ми жената каза че преподавателите ще ме информират ако нещо не потръгне, особено каза Симеонов честно казва ако има проблем. Много разчитам информациата да е вярна и да ми кажат за да търсим алтернатива за по-нататък.
Виж целия пост
# 29
Ако очаквате учителите да ви кажат как се развива детето, може би ще бъдете разочаровани, където и да е. Синът ми беше тази година при Златилов в СМГ, където има родителски срещи. Но те са общи, организационни. Общо взето не познаваше децата поотделно, а и не съм очаквала. Обратната връзка при мен беше само от постиженията на детето през годината. Догодина сме пак при Златилов, но в Междучасие. Освен от резултатите от състезанията и от пробните изпити, аз лично не очаквам никаква обратна връзка за детето ми. Но може и да не съм права, защото в интерес на истината, ние не сме и питали. Ако бяхме питали, може би щеше да ни се даде информация.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия