Лидл ::29::

  • 69 908
  • 756
# 465
2:Някой взе ли си от светещите камъни - доволен ли е?

3/Фъстъченото масло изгодно ли е?Как върви по принцип?



Nil desperandum!  днес си взех една кутийка светещи камъни - светят доста силно , даже мисля утре да си взема още една . На кутията пише че вътре има около 17 броя. Но през деня трябва да са на слънчева светлина, защото я акумулират и  я отделят на тъмно. Пробвах ги в банята на тъмно  -страхотни са. Ще си ги сложа в стъклена купа с други камъчета и мидички....   Simple Smile
Фъстъченото масло  е изгодно - вчера видях в друг магазин на 6 лв ,но 300гр. а това е почти 500. Взех и от него - но изобщо не прочетох и съм взела крънчи , а исках от финното. Но нищо - и това е хубаво.
Виж целия пост
# 466
Предполагам, че тези светещи камъни се използват за декорация?!  newsm78  Embarassed  Shocked
Виж целия пост
# 467
 исках да отговоря на   Nil desperandum!  за камъните и фъстъченото масло
Виж целия пост
# 468
Да, мерси!
А според вас, ако ги сложа в саксия/ светещите камъни/ дали ще им стане нещо от водата Rolling Eyes и влагата
Виж целия пост
# 469
Да, мерси!
А според вас, ако ги сложа в саксия/ светещите камъни/ дали ще им стане нещо от водата Rolling Eyes и влагата
И аз искам да купя за саксия.Очакваме някой да се включи с отговор
Виж целия пост
# 470
Кашкавалът Galereux наистина е увеличен. Не грамажа, де, а цената. Laughing Вдигат си цените, леко-полеко вървят нагоре.
Фастъченото масло не знам дали е изгодно, но на по-вкусно не съм попадала, може някъде и да има. А на уредчето за рязане на дини и аз се вгледах, но трябва големината им да е съобразена с неговата предполагам? newsm78
Виж целия пост
# 471
Да, мерси!
А според вас, ако ги сложа в саксия/ светещите камъни/ дали ще им стане нещо от водата Rolling Eyes и влагата
 Ами не ми се вярва да им стане нещо от водата ,но все пак не мога да кажа на 100%. Изглеждат ми като стъклени - но на кутията пише ,че са от флуоресцираща пластмаса. Пазете от огън. И най важното   Grinning  Не са подходящи за консумация  хихи Simple Smile)
Виж целия пост
# 472
Кашкавалът Galereux наистина е увеличен. Не грамажа, де, а цената. Laughing Вдигат си цените, леко-полеко вървят нагоре.
Фастъченото масло не знам дали е изгодно, но на по-вкусно не съм попадала, може някъде и да има. А на уредчето за рязане на дини и аз се вгледах, но трябва големината им да е съобразена с неговата предполагам? newsm78
да мила трябва да търсиш подходяща диня
Виж целия пост
# 473
за динята пише с фи 24, не е много малко.
ама дали ще реже изобщо или пък да не остана без някой пръст например  newsm78
Виж целия пост
# 474
Цитат
... А на уредчето за рязане на дини и аз се вгледах, но трябва големината им да е съобразена с неговата предполагам? newsm78
да мила трябва да търсиш подходяща диня

Благодаря, явно ще е с ножа, той реже без претенции! Grinning  bouquet
Виж целия пост
# 475
такова имало ли е досега:

дали изобщо става за употреба  newsm78

имаха такова за ябълки, разлепи се след втората ябълка, но моичкият не беше запазил касовата бележка  Tired

Виж целия пост
# 476
Сладолед Stracciatella не ми хареса... но след този с орехите вече никой друг не може да ме спечели.  Embarassed Е, и маскарпоне-то е доста приятен.  Кашкавал Bluedino, от който взимам е намален и доста му се зарадвах. Galereux не ми допада, харесвам по-меки кашкавалчета. Сред редовните покупки е и варената шунка Прага на Барони. Много ми е вкусна и не е солена като повечето колбаси и филета. Коктейлчетата още ги има и все се овъртам около тях, но още не съм ги пробвала. Май нямаше оплаквания от тях?  Laughing
Виж целия пост
# 477
Купих уреда за понички. Правих вече два пъти по две различни рецепти. Първо пробвах тази от книжката - не излязоха много сполучливи. Тези три яйца ми идват в повечко. Втория път пробвах с една рецепта от нета - суууупер се получиха, надуха се доста и сместа не изтича. Като цяло сместа трябва да е по гъстичка и се пълни почти до ръбчето на формичката. Изпекоха се втория път и от горе - абе имаха равномерен тен  Mr. Green. Та ако някой иска да пробва това е рецептата:
1 ч. ч брашно, половин ч.ч захар, 1 супена лъжица бакпулвер; половин ч.ч прясно мляко, едно яйце, ванилия и 4 с.л олио. Първо се разбъркват сухите съставки, прибавят се мокрите и се бърка около 1 минута, после се прибавя и олиото и се бърка още една минута. Намазнява се формата само първия път. Страшни са, опитайте.
Виж целия пост
# 478
Кашкавалът Galereux наистина е увеличен. Не грамажа, де, а цената. Laughing Вдигат си цените, леко-полеко вървят нагоре.


labrex, колко са го направили вече?
Виж целия пост
# 479
labrex, колко са го направили вече?

8.49 лв.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия