Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Д-р Оги е отново сред вас :-)

  • 168 389
  • 1 256
# 1 020
Ако фуникулоцелето не е голямо се изчаква до към 1 годишна възраст. В случай че е голямо и напрегнато може да се оперира и по-рано, но обикновено изчакваме бебето на направи 6 - 7 килограма и да навърши 5 - 6 месеца. Това решава хирургът. Проф.Стефанова е много добър избор.
Виж целия пост
# 1 021
Здравейте проф. Бранков, имаме следния казус синът ми беше с хрема около 10 месеца след като премахнах е третата сливи а всичко изчезна, но през това време му се подуха лимфни възли, като един от които е по голям около 2.3см. на шията. Пи антибиотик и резултат никакъв. Възелът не спада вече 9_ти месец. На 2.08 бяхме и в детската онкохематология казаха че няма нищо просто си е такъв. Пускал съм му кръв и деферинциално 5 месеца подред и сега в София пак - резултатите са добри, всичко в норма. Насочи ха ни към детски хирург и ни изписана пак антибиотик. Резултат няма. Имаме записан час за Вас на 27.09.Трябва ли да се маха възела или е нужна само биопсия за материал за изследване? Благодаря Ви. Просто съм притисне а знам че на консултация та ни ще можете да ми кажете повече.
Виж целия пост
# 1 022
Мисля че няма проблем. Ще направим ехография и ще видим.
Виж целия пост
# 1 023
Благодаря Ви
Виж целия пост
# 1 024
Здравейте отново, д-р Оги. Бяхме записали час за вас но мъникът настина и го отписахме. Напоследък има кризи покрай зъбите и е много кисел и се притеснявам, че няма да стигнем до Токуда. Бебето е на 8 месеца и не е съвсем забелван, а преди като че ли при почистване повече се е отваряло според мъжът ми. Има ли кой да го прегледа в Пирогов, защото там ни е на пешеходно разстояние и няма да се налага с колата. Т.е някой ваш колега, който споделя вашето мнение за забелването. Ако няма, ще запишем при вас, просто с това движение в София, малко се притесняваме, но здравето му е най-важното.
Виж целия пост
# 1 025
На тази възраст не винаги е нужно да се прилага сериозно забелване. Ако кожичката е нормална, това не е нужно. Всичко е индивидуално. Може да изчакате и да го доведете при мен, в "Пирогов" повечето лекари имат агресивно отношение към фимозата.
Виж целия пост
# 1 026
На тази възраст не винаги е нужно да се прилага сериозно забелване. Ако кожичката е нормална, това не е нужно. Всичко е индивидуално. Може да изчакате и да го доведете при мен, в "Пирогов" повечето лекари имат агресивно отношение към фимозата.
Според ММ преди повече се е отваряло, много ни е страх да не е станало някакво срастване или инфекция. Ще гледаме тогава да го запишем отново при вас за преглед, поне да знаем има ли/няма ли проблем.
Виж целия пост
# 1 027
Здравейте,
синът ми вдигна температура 10 дни след циркумцизията. Мястото на операцията изглежда добре, отока е поспаднал, не виждам някакъв секрет. Не казва и да го боли. Вчера единствено ми се стори, че има нещо жълто около главичката. Една седмица беше с марля с дефламол и я сменяхме всеки ден и пазихме мястото при къпане. След това започна да се мие с вода сутрин вечер и спряхме да слагаме марля.
Виж целия пост
# 1 028
Здравейте, Д-ре тъй като следя бебето си, фуникулоцелето се забелязваше подутинката и то доста, а сега от няколко дни е по намалено дали има  вероятност до се премахне , в смисъл да изчезне
Виж целия пост
# 1 029
Не съм сигурен че ще изчезне.  Тези кистички нямат каналче, по които да се оттича водата. Трябва да видя детето.
Виж целия пост
# 1 030
Здравейте! Може ли един малко страничен въпрос- на какъв лекар трябва да заведа бебе на 10 месеца с постоянен запек от 6- я месец...Просто нищо не помага въпреки че яде разхлабващи пюрета и тн .Благодаря! 
И още нещо- не е забелван въобще,но ми се вижда доста малка дупчицата,пишка без проблен, но кога трябва да го доведа за преглед?
Виж целия пост
# 1 031
Решете първо проблема със запека - потърсете детски гастроентеролог. За другото може да дойдете по-нататък.
Виж целия пост
# 1 032
Здравейте,  проф. Бранков!
Преди известно време Ви писах за детето ми, което е с крипторхизъм. Ще запиша час в Токуда за Вас, месец Октомври. Имате ли плануван отпуск и с какъв код направление трябва да дойдем?
Виж целия пост
# 1 033
Елате с код 50. Запишете се на 02 403 4948.
Виж целия пост
# 1 034
Здравейте отново професоре,

Със сина ми идахме преди 3,5 месеца (2 пъти) при Вас, като става дума за фимоза на пишлето. Тогава се отвори по-рязко и прокърви кожичката. Мазахме с дипрозон и проблемът се реши на този етап. От около 2 месеца прави впечатление че препуциумът не се отваря повече (прилагам снимки), като започват да се появяват торбички със смегма в долната част. Смятате ли че следва да предприемем нещо на този етап? Ако е нужно можем да си запишем час при Вас в удобно време.
Поздрави!


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия