Веганството - да споделим опит - 12

  • 51 461
  • 744
# 735
Точно на дванадесетопръстника било от бактерия, но преди да са ми готови и тези изследвания няма как да съм сигурна. http://www.-/novini/test-helicobacter-pylori-438.html , сестра ти по-добре да се изследва .
Ами че те минаха повече от 20 години и (да чукнем на дърво) всичко мина и замина. Тук за язва си хапват обелени листа от индийска смокиня(fiсodindia). newsm78не мога да закача картинка в момента, не ми действа тази функция Thinking но в гуги ще го намериш.
                       
Виж целия пост
# 736


Ето как изглежда това "растение", за което писах вчера. Един вид кактус, който тук е много разпространен и плодовете ми са много вкусни.
Виж целия пост
# 737
"Шато от просо и гъби"
300гр.просо
200гр.пресни гъби
1 тиквичка
1глава лук
магданоз
тим
олио
галета(или настърган хляб)
Сварете просото(предварително измито) в съотношенеи 1:3 в подсолена вода. През това време пригответе зеленчуците-измийте и нарежете. Задушете лукът в малко олио заедно с подправките.
Добавете за кратко гъбите и тиквичката. Оставете да изстине сместта и наредете в подмазана тавичка пласт просо, галета и ред зелнчуци.завършете с просо,олио и галета. Аз не ям млечни, съответно и сирене(кашкавал). В рецептата пише да се добави и пармиджано настъргано.
Запечете в предварително загрята фурна на 180° докато добие златист цвят.
Добър апетит!
Виж целия пост
# 738
Да ви помоля да ми гласувате за рецептата : https://www.facebook.com/24kitchenbg/app_615440061801652
Виж целия пост
# 739
Христос Воскресе!

И к'во не ядем козунаци, яйца и агнете и си траем по Великден.  Mr. Green Някой ще пусне ли нова тема или аз?

Аделинда, не мога да разбера коя е твоята рецепта от лника, води ме към състезанието.  Peace
Виж целия пост
# 740
Сега се сетих , че трябва да изляза от анонимност  Laughing , защото е с фейсбук профила ми . Писах на лични мерси  Blush
Виж целия пост
# 741
Христос Воскресе!

И к'во не ядем козунаци, яйца и агнете и си траем по Великден.  Mr. Green Някой ще пусне ли нова тема или аз?

Ами досега няма други изявили желание, така че давай Simple Smile
Благодаря ти!
Виж целия пост
# 742
http://www.youtube.com/watch?v=0rEVwwB3Iw0
Споделям с вас това, което ме вълнува и ако ви харесва, го приемете като поздрав във връзка с Великден!
Виж целия пост
# 743
Моля за съвет - откъде да купувам фино смляно брашно от ориз, просо, нахут, елда - не искам да са био, но е чудесно да са български и на достъпна цена. Био вариантите не са ми по джоба, в малки разфасофки са, освен това ги използвам за експерименти с безглутенов "хляб" и не са винаги успешни Simple Smile
Преди време бяха внесли зелена елда от Китай и не се купуваше добре ( беше популярна кафявата) и тогава вносителят създаде нов артикул на пазара - брашно от елда Simple Smile Но сега нямат такъв проблеми  съответно не мелят брашно.
Доли, соргото много ни се хареса, ще опитам да го използвам като брашно и него.
Виж целия пост
# 744
Заповядайте в новата тема. Ако се сетитет да добавим/коригираме нещо, казвайте докато може да се пипа още  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=777913.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия