Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

МОБИЛНА ВЕРСИЯ на BG-Mamma

  • 50 948
  • 244
# 45
Благодаря, дано има развитие скоро!  Peace
Виж целия пост
# 46
Пак аз. Защо днес цял ден трябва да се логвам отново при всяко влизане?
Виж целия пост
# 47
Мога ли да помоля за една търсачка? Поне аз не виждам да има такава, а доста я ползвам по принцип. Благодаря!

П.п. ако гледате да е максимално изчистено, ще ви дам и един съвет. Не е нужно да има бутон Редактирай под всеки пост, а само под нашите собствени, поне обикновените потребители нямат право да променят чужди мнения...
Виж целия пост
# 48
Не е ли възможно бутонът "Маркирай всичко като прочетено" на страницата с нови отговори да бъде най-отдолу, вместо отгоре? Вече доста пъти натискам него, когато се опитвам да натисна бутона "Ново" на първия непрочетен отговор, и е много досадно.

Точно това влязох да напиша.
Виж целия пост
# 49
Супер! Аз пък сега чак откривам, че има мобилна версия на сайта Hug
Пробвах я, удобна е
  bouquet
Виж целия пост
# 50
Имам един въпрос - когато имам ново лично съобщение, понеже ми е настроено да ми изскача като прозорец (нещо, което не искам да променям, защото съм разсеяна и иначе ги пропускам), когато съм в мобилната версия, ако му отметна, че не искам сега да го чета, след това ми се появява непрекъснато съобщението за нова бележка, на всяко кликане. Има ли възможност това да се коригира и да е както в пълната версия, където веднъж като го откажеш, си седи като номерче горе, но не ти изскача съобщение, защото много пречи така.
Виж целия пост
# 51
С Опера мини в някои теми с повече страници (мисля, че над 20) номерацията на страниците изглежда по този начин:
Виж целия пост
# 52
Опитвах се да влезна с името и паролата си в мамата. И писах ли, писах, ама нямаше бутонче ВЛЕЗ.

След това се ядосах и реших да пиша в тази тема, за да споделя проблема си, и о, чудо, бях разпозната.

Може ли да сложите бутонче и за чайници като мен. Предварително благодаря.

Виж целия пост
# 53
След като два пъти се оплаквах в тази тема, че ми липсва zoom в мобилната версия и че фиксираният размер ми идва дребен, да споделя какво открих скоро Embarassed :
В настройките на браузъра съществува опция за игнориране на зададени фиксирани размери и включване на zoom при всяко положение.
На моя телефон пътят е от менюто на браузъра: Settings / Accessibility / Force Zoom.

Виж целия пост
# 54
  bouquet
Виж целия пост
# 55
Здравейте,

Има ли някакъв начин бутонът "Маркирай всички съобщения като прочетени" да бъде преместен малко, защото в стремежа си да цъкна "ново" до темата, редовно цъкам въпросното "Маркирай като прочетено" и съответно изчезват всички теми. Ако не може да бъде преместен, поне да се появява прозорче за потвърждение от сорта на "Сигурни ли сте, че искате да ги маркирате" "да" "не". Благодаря предварително.   bouquet________________________________________________________________
А, имах и още един въпрос. Няма как да се виждат профилите на потребителите през мобилната версия, нали?
Виж целия пост
# 56
Вече питахме за това, но отговор не получихме.
Виж целия пост
# 57
Да, както и за това, че на някои произволни страници текстът не се побира на екрана, шрифтът е уголемен и трябва да се мести наляво-надясно, за да си прочетеш реда! Много неудобно! Освен това номерацията на страниците излиза с някакви точки и много цифри и не може да се следи до коя страница си стигнал! За всички тези проблеми писахме преди половин година и няма нито подобрение, нито отговор! Жалко, защото на мен мобилната версия ми е много удобна и ползвам нея дори на настолен компютър!
А да, по-горе Lexie е показала за какво става въпрос при номерацията! Аз не съм с Опера, а Сафари, не мисля, че има значение браузъра обаче!
Виж целия пост
# 58
Вече питахме за това, но отговор не получихме.

Ясно.. извинявам се тогава за повторението. Дано да ни обърнат внимание все някога.  Crossing Arms
Виж целия пост
# 59
Да, не е от браузъра, понеже и на мен понякога номерацията на страниците ми излиза в периодични дроби. Освен това, може би само 1 на 10 пъти номерчето на текущата страница ми се оцветява в по-тъмно, за да я обозначи. Повечето пъти всички правоъгълничета са еднакво сиви и не личи на коя страница от темата съм. Не винаги това е неудобството, но понякога да. Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия