Английски коледен кекс - 2 тема

  • 89 280
  • 644
# 105
И какво стана? Всички го направихте и изядохте, без да го покажете. При мен така се стекоха обстоятелствата, че не го направих, ама чак и сега успявам да допрочета темата.
Виж целия пост
# 106
И какво стана? Всички го направихте и изядохте, без да го покажете. При мен така се стекоха обстоятелствата, че не го направих, ама чак и сега успявам да допрочета темата.
Мисля, че качих снимки в Коледната, но ако не съм мога да се поправя, останало е едно парченце  Grinning
Виж целия пост
# 107
 Laughing поправка догодина Simple Smile

аз опаковах малки парчета и давах като подаръче Simple Smile никой не го върна Wink
Виж целия пост
# 108
Мисля, че стана сполучлив и интересен и аз лично можех да омета половината наведнъж  Blush, но все пак имахме и гости.
Виж целия пост
# 109
Е, аз снимки съм давала, давала, вече няма нужда да се повтарям. Даже не съм снимала разреза.
Виж целия пост
# 110

Коледната тема ми е до под кривата круша още Sad, но изобщо няма да откажа едно парченце за слеобедното кафенце, mims11, толкова го обичам...

Виж целия пост
# 111

заповядай  миналогодишен, много ми е сложно със снимките Grinning
Виж целия пост
# 112
Много, много благодаря! Виждам, че и украса е имал Simple Smile. Поздравления!
Виж целия пост
# 113
Нищо специално, фигурки марципан и шоколад, тази година още по-семпло, като български кекс с пудра захар за гостите, този които остана за нас е без нищо.
Благодаря!
Виж целия пост
# 114
Знам, че е мнооого-много рано, но на няколко места попаднах на инфо, че АКК може да се направи дори през август.Колкото повече седи, толкова по-ароматен и вкусен ставал.Досега съм го правила някъде  средата на ноември.
Тази година мисля да го направя в края на септември-началото на октомври.Интересно ми е дали ще е още по-завладяващ.    Grinning
Виж целия пост
# 115
 Joy а готова ли си да стоиш като Гюро Михайлов на поста и да го охраняваш?

 Blush не знам как у вас оцеляват толкова дълго.
у дома диаметърът му намаляваше, намаляваше... накрая се втали като Туиги  Blush
Виж целия пост
# 116
Joy а готова ли си да стоиш като Гюро Михайлов на поста и да го охраняваш?

 Blush не знам как у вас оцеляват толкова дълго.
у дома диаметърът му намаляваше, намаляваше... накрая се втали като Туиги  Blush
То няма от кого да го охранявам.    Laughing
Синът ми не го долюбва особено, последния път май дори не го опита, а аз и мъжът ми избягваме захар и бяло брашно.Та, спокойно ще си почива някъде на тъмничко до Коледа.    Grinning
Тогава ще си позволя лукса да унищожа една част от него.
Виж целия пост
# 117
тогава давай смело Simple Smile

и после да докладваш  Hug
Виж целия пост
# 118
Аз миналата година го правих за първи път, до тогава само щолен. Правих го с Джемма. Единият го изядохме след Коледа, но другия го пазих за свекърите до края на януари.  Е беше уникален. Тази година ще го правя 8 седмици по- рано.
Виж целия пост
# 119
Аз го правя към 8 декември и пак си е хубав.
Ако го направя по-рано, няма шанс да оцелее до Коледа.

А не съм от най-ентусиазираните, / за да правя повече от един/тежичко ми идва заниманието, макар и резултатът да е превъзходен!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия