Английски коледен кекс - 2 тема

  • 89 020
  • 644
# 555
Дамм..точно този на Марчева, но моя беше доста по-гъст Laughing и нееее, не става мокър въобще, двама човека си го ядохме, поне три седмици, нищо му нямаше Wink
Виж целия пост
# 556
точно това гледах Simple Smile и се облизвах пред монитора Simple Smile
мама Раче пусна линка.
харесва ми, но как се държи кекса след това? когато не е намокрен може да си режеш по малко дълго време, а с това кремче не става ли мокър?

да припомня Simple Smile Simple Smile Simple Smile


Не знам. Този модел АКК по Рудолф не е така влажен, както вие ги заливате.  Пак се повтарям при мен се разля, защото нямах време да го изчаквам да се стегне замазката  Simple Smile, бързах, тичах, готвих, слагах маса, чаках гости.... animal037 Той се приготвя няколко дни по-рано, три- до четири дни. Не знам как ще стои на влажен модел, но е уникален АКК-.Тук  чета , че имало само един модел АКК, този който се приготвя месеци предварително с поливки-заливки, но това което разглеждах като рецепти от чуждите кулин. сайтове има много варианти, най-различни, сега, кой е най-добър, не мога да кажа. Този модел го приготвям аз и съм повече от доволна, а и никой до момента не ми е казал, че не е хубав, напротив. На мен този ми е удобен, няма изчакване с месеци наред, освен това е много ефектен, това което търся аз. Смятам, че за една Коледа трябва да ми блещи на масата и да предизвика аууу...ууу, както се получава всяка година- Peace
Виж целия пост
# 557
Simple Smile обичам да опитвам нови неща Simple Smile
и твоя ще се пробва, заедно със заливката Simple Smile

Виж целия пост
# 558
Simple Smile обичам да опитвам нови неща Simple Smile
и твоя ще се пробва, заедно със заливката :
Е, ти пък, много ще ти дойдат два, направи си този който си харесваш.  Simple Smile
Виж целия пост
# 559
той е готов Simple Smile даже два.
но никога не е късно да се опита нещо ново и интересно Simple Smile
а тази бяла заливка, стекла се по кафявото кексче ми харесва Simple Smile
Виж целия пост
# 560
Лелеееее, колко вкусна изглежда тази заливка!!!
Бих искала да я пробвам, само където нямам готварски термометър и не знам как ще улуча градусите newsm78
Виж целия пост
# 561
Каква е заливката?
Виж целия пост
# 562

то си пише: жълтъци, сметана и масло Simple Smile но може би си трябва комбинацията точнотози АКК с точно тази заливка Simple Smile
http://recepti.gotvach.bg/r-57618-?l=1
Виж целия пост
# 563
О,да  bouquet
Виж целия пост
# 564

то си пише: жълтъци, сметана и масло Simple Smile но може би си трябва комбинацията точнотози АКК с точно тази заливка Simple Smile
http://recepti.gotvach.bg/r-57618-?l=1
Миналата година направих АКК но Джема и тази заливка. От И-нет я намерих...ето и снимка😉мноого гъст, плътен и мазен крем се получи..мноого вкусно стана. Около 3 седмици ядохме кейка и крема...след втората седмица лееко позасъхна крема най- отгоре😉
Виж целия пост
# 565
Не става ли прекалено тежко с тези кремове,а и толкова много вкусове.Питам само Peace
Виж целия пост
# 566
Нямам идея, но е до вкус. На нас много ни харесва, по принцип не харесваме кексове и сухи десерти. Затова се разрових за крем....за мен двата вкуса се допълваха Wink
Виж целия пост
# 567
Ядките и сушените плодове вече отлежават в хладилника,да видим утре какви ще ги набъркам  Blush
Ще отделя в една малка формичка за  едно кексче  ''трезве'' за дребното,другото ще спазя по рецепта.
Благодаря за идеята за различен коледен сладкиш! bouquet
Виж целия пост
# 568
Аз го заливам с бял шоколад и ми харесва как се допълват като вкусове.
Виж целия пост
# 569
И аз го направих вчера по традиционната рецепта,  стана чудесен и докато се печеше страхотно ухаеше ....сега остава да го алкохолизирам всяка седмица:stuck_out_tongue_winking_eye:
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия