Огледален Свят и всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~241~

  • 12 829
  • 742
# 285
Хелоуууууууууууууууу  wavey wavey wavey wavey wavey wavey
малеееееееееееее снощи иху днеска тихо  Joy Joy Joy Joy Joy
Привет на всички хухави душици  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

да мина да се разпиша  Blush Blush Blush







Ренка Hug ако някой ти метне рецептата,метни я и на мен къз Blush че на мен от ходене по празниците на ляво на дясно не ми остана време да я запиша и направя,а сегс ми се мъдрят едни кори в хладилника та да ги изплозвам  Hug Hug Hug Hug Hug

цунки херкеше къзлар беним     love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Хубав уикенд !!!
Виж целия пост
# 286
Не знам къде я видяхте тая мъгла, ама при мен се е облещило едно слънце, направо е за плаж. Grinning

ЗдравейтИИИИИИИИИИИИИИ всички!

На Зиз рецептата за баклавата е рецепта за целия диспансер и не може да се мятка на лични!  Naughty Laughing Ренко, туй скритичкото за теб. Grinning Hug

Скрит текст:
Турска баклава /рецепта на Зизу/

Едни кори,
много орехи...
250гр масло,
500гр захар,
чаша вода...
на върха на лъжичката лимонтозу.

Разделяш корите на половина (листовете)подмазваш си тавата продълговата. После слагаш половината кори...натъпкваш с длани. Отгоре всичките орехи...колкото повече по-добре...тъпчеш с длани отново. После слагаш остатъка от корите.

Нарязваш на квадратчета, разтопяваш маслото и заливаш цялата баклава. Печеш до готовност.

Правиш сиропа като го подваряваш по дълго...захарта е повече, водата по-малко и за това се подварява по- дълго. Малко канела, и накрая лимонтозуто. Вариш още 2 мин. и изключваш.

Веднага щом извадиш баклавата я заливаш със сиропа...горещо към горещо.
Тя почва да кипи и поема веднага сиропа. Щом изстине може да се яде.  

Виж целия пост
# 287
New // Yeni Çağatay Ulusoy at Kemerburgaz Üniversite #medcezir set

Виж целия пост
# 288
Профи, Hug,Бел, Hugздравейте.
Жани, Hugмераба,я къв е хубав Ча на новата снимка Shocked,а и тийнейджърките отзад не моат да повярват на очите си Mr. Green
Виж целия пост
# 289
Профи, Hug,Бел, Hugздравейте.
Жани, Hugмераба,я къв е хубав Ча на новата снимка Shocked,а и тийнейджърките отзад не моат да повярват на очите си Mr. Green

Линко Hug и аз тийнчетата гледах Flutter как са го зяпнали завалийките  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Виж целия пост
# 290
Буенос диас мухеер.... Hug Hug Hug Hug

Ке паса??? Laughing Муй биен.... Grinning

Ох, ше умрем с вас... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

РенУ, не се наяде начи...ся и баклава ше прай...ама ПроФ, как стриктно записала рецептата... Grinning Grinning Grinning

Всички констатирани и установени Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не моЙ ви броИм, че ми се зе акъла... Whistling Whistling Whistling
Виж целия пост
# 291
Не знам къде я видяхте тая мъгла, ама при мен се е облещило едно слънце, направо е за плаж. Grinning

ЗдравейтИИИИИИИИИИИИИИ всички!

На Зиз рецептата за баклавата е рецепта за целия диспансер и не може да се мятка на лични!  Naughty Laughing Ренко, туй скритичкото за теб. Grinning Hug

Скрит текст:
Турска баклава /рецепта на Зизу/

Едни кори,
много орехи...
250гр масло,
500гр захар,
чаша вода...
на върха на лъжичката лимонтозу.

Разделяш корите на половина (листовете)подмазваш си тавата продълговата. После слагаш половината кори...натъпкваш с длани. Отгоре всичките орехи...колкото повече по-добре...тъпчеш с длани отново. После слагаш остатъка от корите.

Нарязваш на квадратчета, разтопяваш маслото и заливаш цялата баклава. Печеш до готовност.

Правиш сиропа като го подваряваш по дълго...захарта е повече, водата по-малко и за това се подварява по- дълго. Малко канела, и накрая лимонтозуто. Вариш още 2 мин. и изключваш.

Веднага щом извадиш баклавата я заливаш със сиропа...горещо към горещо.
Тя почва да кипи и поема веднага сиропа. Щом изстине може да се яде.  

newsm51 И таз си я записах Heart Eyes

Линко  bouquet Бел Hug Зиз Hug smile3534
Виж целия пост
# 292
Бел Hug Heart Eyes Жани Hug Heart Eyes Профи Hug Heart Eyes Зизун Hug Heart Eyes
Виж целия пост
# 293
Не знам къде я видяхте тая мъгла, ама при мен се е облещило едно слънце, направо е за плаж. Grinning

ЗдравейтИИИИИИИИИИИИИИ всички!

На Зиз рецептата за баклавата е рецепта за целия диспансер и не може да се мятка на лични!  Naughty Laughing Ренко, туй скритичкото за теб. Grinning Hug

Скрит текст:
Турска баклава /рецепта на Зизу/

Едни кори,
много орехи...
250гр масло,
500гр захар,
чаша вода...
на върха на лъжичката лимонтозу.

Разделяш корите на половина (листовете)подмазваш си тавата продълговата. После слагаш половината кори...натъпкваш с длани. Отгоре всичките орехи...колкото повече по-добре...тъпчеш с длани отново. После слагаш остатъка от корите.

Нарязваш на квадратчета, разтопяваш маслото и заливаш цялата баклава. Печеш до готовност.

Правиш сиропа като го подваряваш по дълго...захарта е повече, водата по-малко и за това се подварява по- дълго. Малко канела, и накрая лимонтозуто. Вариш още 2 мин. и изключваш.

Веднага щом извадиш баклавата я заливаш със сиропа...горещо към горещо.
Тя почва да кипи и поема веднага сиропа. Щом изстине може да се яде.  


Да допълня и аз Crazy
Перфектна стана баклавата- аз дето не си падам по такива неща, изядох половин тава Crazy
Аз обаче наръсвах орехите на всеки две кори и понамазвах и малко разтопено масло на всяка кора. Както е казала Зизка за орехите колкото повече-по-добре! И да ползвате немско масло!
И наистина дори да ви се струва невероятно, сиропирайте с врящия сироп току-що извадена баклавата от печката Peace докато я поливах моята направо вреше и подскачаше в тавата Crazy


ето и моята баклава по Зизкината рецепта на снимка:
Скрит текст:
Виж целия пост
# 294
Не знам къде я видяхте тая мъгла, ама при мен се е облещило едно слънце, направо е за плаж. Grinning

ЗдравейтИИИИИИИИИИИИИИ всички!

На Зиз рецептата за баклавата е рецепта за целия диспансер и не може да се мятка на лични!  Naughty Laughing Ренко, туй скритичкото за теб. Grinning Hug

Скрит текст:
Турска баклава /рецепта на Зизу/

Едни кори,
много орехи...
250гр масло,
500гр захар,
чаша вода...
на върха на лъжичката лимонтозу.

Разделяш корите на половина (листовете)подмазваш си тавата продълговата. После слагаш половината кори...натъпкваш с длани. Отгоре всичките орехи...колкото повече по-добре...тъпчеш с длани отново. После слагаш остатъка от корите.

Нарязваш на квадратчета, разтопяваш маслото и заливаш цялата баклава. Печеш до готовност.

Правиш сиропа като го подваряваш по дълго...захарта е повече, водата по-малко и за това се подварява по- дълго. Малко канела, и накрая лимонтозуто. Вариш още 2 мин. и изключваш.

Веднага щом извадиш баклавата я заливаш със сиропа...горещо към горещо.
Тя почва да кипи и поема веднага сиропа. Щом изстине може да се яде.  


Проф  Hug Hug Hug тешекюлер къз Peace

Иве HugМими HugЗизун HugРенко HugЛинко HugНаде Hug
Виж целия пост
# 295
Привет на всички лелини душици Hug.... Hug защото аз съм Ви такава, считайте се всички констатирани и установени.  love001
Не харесвате Чаатай, не, че и на мен ми се нрави с тази обрасла коса, която на моменти не е и за гледане, но вижте колко е обичан в другата тема и в нета като цяло. Та мисълта ми е, че всеки влак си има пътници и Чачко няма да остане без ухажорки даже се и множат та ако, ще косата му да стигне до петите и т.н. Joy
Виж целия пост
# 296
Здравейтеее! Hug

Какви ги вършите пак... Mr. Green Чета ви и падам от смях... Joy Joy Joy Диспансер все пак... Heart Eyes

Клодиии, Hug Heart Eyes баклавичка ще хапваш, а?... Laughing  И тоя третия в гащурите ти се е размърдал... Joy

Жани, Hug Heart Eyes Линче, Hug Heart Eyes де го видяхте тоя хубав Чачко... Rolling Eyes

Зизу, Hug Heart Eyes Профи, Hug Heart Eyes Тути, Hug Heart Eyes Белл, Hug Heart Eyes Наде, Hug Heart Eyes Мими, Hug Heart Eyes
Виж целия пост
# 297
Привет на всички лелини душици Hug.... Hug защото аз съм Ви такава, считайте се всички констатирани и установени.  love001
Не харесвате Чаатай, не, че и на мен ми се нрави с тази обрасла коса, която на моменти нее и за гледане, но вижте колко е обичан в другата тема. Та мисълта ми е, че всеки влак си има пътници и Чачко няма да остане без ухажорки та ако, ще косата му да стигне до петите.

Наде Hug ако ще и да брадяса Чачко си ми е Чачко щом съм от отбора на пумите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Виж целия пост
# 298
Ох с тия снимки на баклавата огладнях Crazy,имайте милост Joy Joy Joy Joy Joy
Зиз, Hugдобър ден,твоята баклава обра точките в Диспансера newsm51 newsm51 newsm51
Лелче, Hugкльопаме си го и ние,ама в друг вариант Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Илде, Hug
Виж целия пост
# 299
Здравейтеее! Hug

Какви ги вършите пак... Mr. Green Чета ви и падам от смях... Joy Joy Joy Диспансер все пак... Heart Eyes

Клодиии, Hug Heart Eyes баклавичка ще хапваш, а?... Laughing  И тоя третия в гащурите ти се е размърдал... Joy

Жани, Hug Heart Eyes Линче, Hug Heart Eyes де го видяхте тоя хубав Чачко... Rolling Eyes

Зизу, Hug Heart Eyes Профи, Hug Heart Eyes Тути, Hug Heart Eyes Белл, Hug Heart Eyes Наде, Hug Heart Eyes Мими, Hug Heart Eyes


Илде Hug ми к'во му е на момчето бе малко е к'ат ритната зелка,ама пък как с е ухилил  newsm62 newsm62 newsm62
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия