Картофи на лочки (по родопски)

  • 6 818
  • 31
# 15
невероятни са, само такива ще правя за гарнитура  chef
Виж целия пост
# 16
Страхотни са картофите, Тане!
И се отлепват без проблем.
Благодаря за тази рецепта.
Виж целия пост
# 17
И аз направих картофите.  Grinning
Виж целия пост
# 18
Една от любимите ми рецепти! А като бях по-малка, не исках да ги ям, защото не се обелени и са мръсни! Embarassed Добре, че като пораснах, поумнях. Сега, ако ми останат от вечерта, което рядко се случва, си ги ям на закуска с кафето - страхотно вкусни са така, както са изстинали. Това за тези, които обичат да хапват нещо, когато си пият кафето. Grinning
Виж целия пост
# 19
Страхотни картофи, благодаря за рецептата!  bouquet
Това е най - вкусното нещо, което съм яла откакто съм бременна. Embarassed
Изядох почти цялата тава.... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Rolling Eyes
Виж целия пост
# 20
Радвам се, че ви харесват Simple Smile
Виж целия пост
# 21
Тази рецепта е любима в къщи от години. Ние им казваме "надупени картофки". Прочетох всички мнения, но не открих моя вариант. Реже се много тънка филийка домашна сланина и се залепва към отрязаната страна на картофа и не се слага никаква сол и мазнина. В процеса на печене сланината си пуска мазнина и осолява равномерно картофа отвътре, а накрая като се зачерви , става по-вкусна дори и от картофчето. Аз не обичам сланина, но по този начин си заслужава да се опита. Пробвайте Wink
Виж целия пост
# 22
навремето като живеех в Асеновград на квартира си ги правех в парти грила - там вече трябва да се обърнат но като за сам човек и без право на фурна са супер вариант за вечеря различна от сандвичи.
супер картофки, сега се пекат за семейната вечеря, благодаря че ми напомнихте рецептата   chef  bouquet вместо сол сложих вегета - вече миришат вкусно пък ще видим дали ще останат  newsm78
Виж целия пост
# 23
Taneto, нямам думи, тия картофи са убиец само такива ще правя.
Виж целия пост
# 24
Хайде и аз да похваля Тането - рецептата е жестока! Преди малко с любимия довършихме тавата. Направих я с пресни картофчета и резултатът беше просто фантастичен!
Благодаря за съвета. Ще ги правя по-честичко.
Виж целия пост
# 25
Тъкмо преди това, четох темата дали "Любовта на мъжа минава през стомаха" - утре с едни посни картофки ще го пробвам   chef
Виж целия пост
# 26
В момента ги правя, ухаят невероятно...сложих им сол ама не от горе, а отдолу и ги разтъках, а и подправка за картофки сложих, олио и в промъждутъците им сложих парченца масло. Пека ги на 200 градуса, защото никой не пишеше на колко градуса се печат. На моята фурна това е най-силното, ако е много някой да се включва, докато не е късно Laughing
Виж целия пост
# 27
Готови са и са жестокиии, сега чакам биричката и ги почвам. Мерси за вкусната рецепта  bouquet
Виж целия пост
# 28
Аз също ги направих.Още не сме ги опитали,защото сега изключих фурната,но ухаят страшно апетитно!Благодаря за рецептата.
Виж целия пост
# 29
А какво са "лочки" ?  newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия