Ти какво сготви? Снимай, покажи! 115-та тема

  • 158 940
  • 744
# 45
[[/quote]

5 яйца; 1 и 1/2 ч.ч. захар (в рецептата е 2ч.ч.); 5 суп.лъж. вода; 5суп.лъж. олио; 1 бакпулвер; 1 ванилия; 2ч.ч. брашно. В изброения ред се смесват съставките (аз слагам бакпулвера във водата и след това изсипвам в сместа). В намазнена форма се изсипва сместа като се заделя малка част, която се оцветява с какао(2 суп.лъж.) и се изсипва върху бялата смес, с лъжица се правят въртеливи движения, за да се оформят шарки. Пече се в предварително загрята фурна. Да ви е сладко!  Grinning
[/quote]
Много се извинявам но само не разбрах с миксер ли се разбива или просто се смесват/объркват / продуктите?
Благодаря!  bouquet
Виж целия пост
# 46
Saaa - това е пандишпанен кекс, яйцата и захарта трябва да се много добре разбити, брашното и останалите продукти се добавят внимателно и с бавно разбъркване.
Шарките можеш да направиш и със смляно кафе, също е много оригинално и вкусно.
Аз го пека в студена фурна, на 180гр. като наблюдавам постоянно и в зависимост от тока намалявам или засилвам. Пробвам с дървено шишче дали е изпечен добре. СЛагам хартия за печене, но я намазвам с малко олио, чашката в средата мажа  с олио и натупвам с брашно.
Виж целия пост
# 47
Запис в новата тема - едно руло с Нутела.



и   bouquet за всички момичета.. Hug
Виж целия пост
# 48
Пепика, благодаря за новата тема   bouquet

Ягодова пана кота

Виж целия пост
# 49
Невероятни сте всички! Щях да се включа с едно желирано кисело мляко, което правя напоследък, че много ни върви, ама техниката закъса...
Виж целия пост
# 50
saaa, vivivli вече ти е отговорила - разбива се с миксер, когато започна да прибавям брашното, тогава разбърквам внимателно с тел или лъжица, за да не спадне.  Peace Този кекс винаги става.
labrex, Меганс,  благодаря.  Hug
Виж целия пост
# 51
Saaa - това е пандишпанен кекс, яйцата и захарта трябва да се много добре разбити, брашното и останалите продукти се добавят внимателно и с бавно разбъркване.
Шарките можеш да направиш и със смляно кафе, също е много оригинално и вкусно.
Аз го пека в студена фурна, на 180гр. като наблюдавам постоянно и в зависимост от тока намалявам или засилвам. Пробвам с дървено шишче дали е изпечен добре. СЛагам хартия за печене, но я намазвам с малко олио, чашката в средата мажа  с олио и натупвам с брашно.

А може ли точната рецепта
Виж целия пост
# 52
Пепика ,благодаря за темата!  bouquet

От мен пилешка супа



и баница.

Виж целия пост
# 53
Добро утро, момичета! Поздравления за вкусните и красиви гозби! Желая хубав ден, изпълнен с много кулинария!
Виж целия пост
# 54
Saaa - това е пандишпанен кекс, яйцата и захарта трябва да се много добре разбити, брашното и останалите продукти се добавят внимателно и с бавно разбъркване.
Шарките можеш да направиш и със смляно кафе, също е много оригинално и вкусно.
Аз го пека в студена фурна, на 180гр. като наблюдавам постоянно и в зависимост от тока намалявам или засилвам. Пробвам с дървено шишче дали е изпечен добре. СЛагам хартия за печене, но я намазвам с малко олио, чашката в средата мажа  с олио и натупвам с брашно.

А може ли точната рецепта
дадена е по-нагоре.Снощи го пробвах-стана и почти се изяде Peace
Виж целия пост
# 55
luba_rizova , страхотно постижение - 26 кг. #Crazy smile3501 smile3501  ако не е тайна, кой режим спазваше?

Кексът на Буболинката от мен

Виж целия пост
# 56
Да се запиша и аз във вашите редици с една баничка от вчера.Всичко показано тук е страхотно.Искрено ви се възхищавам.  bouquet
Виж целия пост
# 57
Да се разпиша и аз най-пoсле в нoвата темичка Simple Smile
Направих едни Бoжествени сладки  с кафе и ядки и съм супер дoвoлна oт резултата, oсoбенo катo престoят една нoщ, акo oцелеят де, стават oще пo-прекрасни . Бианка, благoдаря за oригиналната рецепта, прекрасни са. Аз не успях да я спазя, нo  пак са страхoтни!  Hug Peace Wink

Виж целия пост
# 58
Запис с едни по-различни КОКОСКИ   chef
Виж целия пост
# 59
Пиде

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия