БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 38 651
  • 735
# 45
и аз съм държала тесто за същите кифлички в хладилник за цяла нощ,нищо по-различно им няма на другия ден ако се правят
Виж целия пост
# 46
Тестото от тази рецепта http://vkusenden.blogspot.com/2013/04/blog-post_9105.html пише, че трябва да постои в хладилник 2 часа. Някой има ли опит от престояване на такъв тип тесто за цялата нощ? Ще ми се довечера да го замеся и за утре сутринта да направя кифличките  Rolling Eyes
нищо му няма в хладилника цяла нощ

Как ми припомнихте тези кифлички, знам ги като  кашкавалките на Porsha, наистина много вкусни. Искам да допълня, че и без мазнината стават чудесни, случайно откритие на lst. Peace
Линк към снимката им, че първия не ги показва. Heart Eyes
Виж целия пост
# 47
имам въпрос искам да правя торта и като я извадя от формата отстани да налепя бишкоти... но какъв трябва да е крема за да съм сигурна че няма да ми се разлее ?? Simple Smile
Виж целия пост
# 48
Сметанов например.
Виж целия пост
# 49
Здравейте, oстанаха ми черешите oт един кoмпoт и ми се иска да ги направя в някакъв сладкиш Simple Smile Мoже ли да ми препoръчате нещo лесничкo. Blush Hug
Виж целия пост
# 50
пеп-4o мерси за включването! Знаех си ,че ще помогнеш. Последното допълнение към рецептата ти изглежда страхотно. Приличат ми на мини тутманичета. Laughing  Калцонето е фаворит у нас. Синковеца само такива кифлички яде. Hug
Виж целия пост
# 51
Тестото от тази рецепта http://vkusenden.blogspot.com/2013/04/blog-post_9105.html пише, че трябва да постои в хладилник 2 часа. Някой има ли опит от престояване на такъв тип тесто за цялата нощ? Ще ми се довечера да го замеся и за утре сутринта да направя кифличките  Rolling Eyes

Понеже не купувам маргарин мога ли да направя рецептата с масло? Същото количество ли да е или да увелича/намаля?
Виж целия пост
# 52
Здравейте, oстанаха ми черешите oт един кoмпoт и ми се иска да ги направя в някакъв сладкиш Simple Smile Мoже ли да ми препoръчате нещo лесничкo. Blush Hug

Вишневия пай на Тина-Рина?  Thinking Ще потърся линк.  Peace

Ето: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,81.msg41858.html#msg41858 Мисля, че ще стане и с череши от компот.
Виж целия пост
# 53
Понеже не купувам маргарин мога ли да направя рецептата с масло? Същото количество ли да е или да увелича/намаля?
Ама разбира се. Същото количество.  Hug

Здравейте, oстанаха ми черешите oт един кoмпoт и ми се иска да ги направя в някакъв сладкиш Simple Smile Мoже ли да ми препoръчате нещo лесничкo. Blush Hug
Препоръчвам - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=759959.msg27305796#msg27305796 Simple Smile
Виж целия пост
# 54
Тестото от тази рецепта http://vkusenden.blogspot.com/2013/04/blog-post_9105.html пише, че трябва да постои в хладилник 2 часа. Някой има ли опит от престояване на такъв тип тесто за цялата нощ? Ще ми се довечера да го замеся и за утре сутринта да направя кифличките  Rolling Eyes

Понеже не купувам маргарин мога ли да направя рецептата с масло? Същото количество ли да е или да увелича/намаля?

Ето това е същата рецепта, която сподели labrex :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156708
Изчетох цялата тема и там много момичета с поделят ,че са ги правили без мазнина. И пак са станали хубави.Аз бих намалила   масло. Но ти си прочети и прецени. Мамето също ги е правила, дано се включи. Аз пък ще се радвам да споделиш после как са станали с масло. Понеже не купувам маргарин.
Виж целия пост
# 55
Преди време правих бяла риба на фурна с един Маги-фикс за риба с бял сос /макар че гледам максимално да избягвам полуфабрикати/. Но на децата много им хареса. Сега искам аз да приготвя така риба. Имате ли идея как?
Виж целия пост
# 56
Днес купих скариди 1 ринг на опаковката пише, че се размразяват за три часа на стайна температура и са готови за консумация. Минаха три часа аз очаквам гости а те са още като камък. Моля за идея.
Виж целия пост
# 57
а как смяташ да им ги сервираш на гостите
Виж целия пост
# 58
Не съм приготвяла досега и пише, че са готови за консумация, т.е. вадя от кутията .
Виж целия пост
# 59
Тестото от тази рецепта http://vkusenden.blogspot.com/2013/04/blog-post_9105.html пише, че трябва да постои в хладилник 2 часа. Някой има ли опит от престояване на такъв тип тесто за цялата нощ? Ще ми се довечера да го замеся и за утре сутринта да направя кифличките  Rolling Eyes

Понеже не купувам маргарин мога ли да направя рецептата с масло? Същото количество ли да е или да увелича/намаля?

Аз съм ги правила с мас, стават перфектни  Peace

Фoртуна, Мoрена
, мнoгo ви благoдаря   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия