Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Зима е- безспорно, но НОЕМВРИйчето дори в снега е нeуморно!

  • 41 720
  • 165
# 150
В Санте в ИСУЛ пакет изследвания за ясла е 24 лв. за детска градина 9.
В Рамус ясла 25, градина 12. Аз не бих пробвала с тиксо.
Виж целия пост
# 151
Ние днес направихме изследванията. Резултат до 3 работни дни в Рамус. Работят с касата - 3 лв се плаща само за вземането на кръв и 5 лв е васермана на родителя. Нашата сестра даже не ми е казвала, че лепенките се продават- направо ми каза за тиксо, но и в аптеката не ми предложиха  ooooh!
Сега от вас разбирам, че се продава и лепенката  Grinning . Както и да е - минахме с тиксо  Mr. Green
Виж целия пост
# 152
То точно с тиксо се прави. Лепенка, тиксо, едно и също е.
Виж целия пост
# 153
на нас направо ни дадоха стъкълце с тиксо отгоре, контейнерче за акото и една клечка подобна на клечка за уши в стерилно пакетче .. това в Боди мед ..
Виж целия пост
# 154
Еми аз тиксо нямам у дома, и в аптеката нямаха да ми предложат нищо. Да се надявам в Цибалаб да имат нещо и да го направя на място. Сега го чакам да се изпишка и отиваме.
Виж целия пост
# 155
А с клечката в дупето ли се бърка пак?
Ох, горките деца  Sad
Виж целия пост
# 156
В Цибалаб лелката сама извади стекълце с лепенка, лепна я на дупето и това беше. Никой не му е бъркал в дупето.
Да си похваля детето. Преди нас имаше наборче мартенче да дава анализи, ей детето пишеше и ревеше все едно го колят. Явно беше много наплашено. Та аз, за да ми е по-удобно да го успокоявам моят сядам първа да ми взимат кръв и го държа до мен да гледа, обяснявам какво прави леличката, и как боцкането е все едно го хапва комарче и т.н. Сяда той в мен, леличката го боцка, взима му кръв, а нашият гък не каза - само гледаше любопитно. После лепенката на дупето и айде чао. Резултатите ще са готови в понеделник, а във вторник ще ни дадат бележка.
Виж целия пост
# 157
при нас искаха и в дупето да бъркаме .. добре, че имаме опит с термометъра, че иначе .. Whistling Whistling ooooh!
Виж целия пост
# 158
Когато аз правех изследванията не знаех за клечката, бях подготвена само с пиш, акото  и стъкълцето от наличното у дома тиксо. Тъй като бях взела материала преди да съм взела направление, като отидох при Джипито ми каза, че трябва да има и клечка. Каза ми, че попринцип трябва в дупето да се вкара (малко, само памучето да влезе вътре), но за да не си тормозя детето да съм била тръклена самото ако, същото било... Така и направих.
Виж целия пост
# 159
Резултатите от лабораторията бяха на 6, взех необходимите неща от педито и вчера с огромно вълнение заведох малчо за първо път на ясла. Детето се справи отлично, хареса му, леличката много го хвали - бил послушен, всичко си изял и най-голямата новина - пишкал в гърнето, цял ден изкара с 1 памперс. У дома не ще и да чуе за гърне, не знам защо. Каза ми днес да че може и за цял ден да го оставя. Ще ида на обяд да го видя как се справя, и, ако е като вчера - ще го оставя да спи там.
Виж целия пост
# 160
plesure Честит Ви първи "учебен ден"! И  баткото ни тръгна на градина от първи. Малчо ще го изчакам да навърши две и тогава. Днес дребосъчето на мама има имен ден, да ни е жив и здрав. Честит Рожден ден на Дара на мама norbuku , честито и на всички останали празнуващи! Отивам да приготвям празненството и да занеса подаръците за опаковане. Хубав ден на всички!
Виж целия пост
# 161
Здравейте мили мамета,

Извинявам се, че пиша въвъ вашата група без да съм от нея.
Искам да ви покажа детските игри, който започнах да правя вдъхновена от моето малко детенце.
Те са дървени и нарисувани на ръка с много любов.   Grinning

https://www.facebook.com/bebedudu


 Hug
Упешен ден!
Виж целия пост
# 162
Здравейте момичета,сигурно вече сте ме забравили,но аз отново искам да съм сред вас,когато за първи път се бях присъединила бях с флашка за нета и изобщо не можех да се свържа,сега вече съм на кабелен и искам да следя отново ноемврийските дечица,вашите теми,разбира се ако ме приемете отново. Blush Sad
Виж целия пост
# 163
бегом във фб групата, че тука не се пише много
Виж целия пост
# 164
но как,някой да ме упъти
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия