Каква риба готвите?

  • 69 892
  • 303
# 60
вкъщи всички обичаме много риба основно купувам и приготвям
пъстърва/печена със зехтин, пълнена с чесън и копър/,
шаран/пържен/,
сьомга/печена на тиган/,
хек/паниран и на фурна с лук и зехтин/,
ципура/печена в зехтин и лимон/,
скумрия/печена и на фурна с домати и даф.лист/,
сардина/печена и пържена/
сайра и зарган/печени/
Виж целия пост
# 61
Пъстърва, хек и всякакви филета от бяла риба. Много обичам риба, но предпочитам да я купувам направо приготвена. Моля някой, ако знае къде в Люлин продават печена или пържена рибка за вкъщи да сподели с мен, че ходя до пазарчето в Красна поляна.
Виж целия пост
# 62
Аз не съм много по рибата, ама половинката умира. По негово настояване хапваме следното:
пастърва - на фурна или във фолио
зарган и барбун - пържени
филе сьомга - печено или на пастет
филе хек - панирано или на фурна
шаран - пържен или пълнен
лаврак и ципура - на скара, фолио или фурна
калкан- много рядко, че трудно се намира и естествено пържен
Иначе морски дарове консумирам с голяма охота, те са по на почит у нас  Mr. Green
Виж целия пост
# 63
Пъстърва, хек и всякакви филета от бяла риба. Много обичам риба, но предпочитам да я купувам направо приготвена. Моля някой, ако зане къде в Люлин продават печена или пържена рибка за вкъщи да сподели с мен, че ходя до пазарчето в Красна поляна.

На кооперативния пазар има. Като продължиш по алеята, която е вляво на Търговсия дом. Ще ти замирише, няма как да я пропуснеш. Има и печена и пържена и слава богу всички миризливи риби фигурират в менюто  Laughing
Виж целия пост
# 64
     Ние рядко хапваме риба. Обикновено си поръчваме когато сме в ресторант. Все пак приготвям понякога скумрия на скара, хек и пангасиус - панирани, сьомга - в плик на фурна и риба тон от консерва.








Виж целия пост
# 65
Всякаква риба готвя- каквато намеря и ми хване око. Днес купих филе от тюрбо (калкан? newsm78). Хубава рибка.
Виж целия пост
# 66
Филе от хек панирам и скумрия на фурна или пържена.
Нещо нямам фантази за ястия с риби , пък и речните не ми харесват/някак си ми миришат на тиня/ Rolling Eyes
Виж целия пост
# 67
Обичаме риба, но не знам защо най-много 1път в месеца хапваме  newsm78

На първо място пъстърва!
Понякога хек и скумирия, но не ги предпочитаме.

Екзотичните рибки не сме ги пробвали, не се престрашаваме  Embarassed
Виж целия пост
# 68
Аз не ям риба и не готвя такава, но опитах пържоен сом и станах голям фен. Също филе от акула мога да се престраша да хапна. И разбира се шаран на Никулден за здравето на моето Ники Heart Eyes
Виж целия пост
# 69
- филе хек, мерлуза- панирано
- филе херинга, пъстърва, шаран- пържени
- скумрия, риба тон- задушени във фолио
Виж целия пост
# 70
Хек - ,че е най-лесно за чистене за децата.
Виж целия пост
# 71
Аз не ям риба и не готвя такава, но опитах пържоен сом и станах голям фен. Също филе от акула мога да се престраша да хапна. И разбира се шаран на Никулден за здравето на моето Ники Heart Eyes

Толкова ли е страшно да се яде риба? Laughing Да не повярва човек че точно във Варна може да има хора с рибена фобия. Laughing
Виж целия пост
# 72
Аааа  рибите имат фобия от мен , че като ги видя мога и сурови да ги ям ... Twisted Evil Wink Heart Eyes
Толкова обичам всичко морскоооооооооо .............. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Виж целия пост
# 73
Два пъти седмично хапваме риба.Предимно пъстърва и скумрия на скара.От време на време и сьомга.
Виж целия пост
# 74
Готвя скумрия, пъстърва и бяла риба филе.   Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия