Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

МВБУ Ботевград

  • 25 353
  • 38
# 30
Здравейте! Има ли някой приет Бизнес администрация,дистанционно обучение, випуск 2022 г. ?! Или ако има друга такава тема, ще съм благодарна да ме насочите. Предварително благодаря!

Поздрави!

Диди
Виж целия пост
# 31
Понеже чета, не било сериозен университет само да кажа, че когато учех аз там, далечната 2002 година, не беше така.  Влизаше се по-лесно, според мен, но изпитите не се взимаха лесно. Преподавателите, повечето, бяха от Свищов и си държаха да се учи. Е, имаше един, който ти дава изпита ако си му купил учебника... Единствено не съм доволна как се отнесоха с един мой изпит. Явих се предварително, без да е в сесия. Не ми хареса оценката и се яви редовно. На редовното имах доста по-висока оценка, обаче ми " били загубили работата"  Става въпрос за английски език. Но всички други изпити, много държаха да се знае. Сега може и да се е променило, не знам. Да е лесно, не знам.
Виж целия пост
# 32
Здравей Диди, аз също съм приета тази година същата специалност дистанционно обучение. Simple Smile                                 Вики
Виж целия пост
# 33
Здравейте, искам да запиша Магистратура- Бизнес финанси или Управление на проекти- Дистанционна форма в МВБУ. Ще съм благодарна, ако някой ми каже какви предмети се изучават и по двете специалности.
Благодаря!
Виж целия пост
# 34
Никита аз завърших дистанционно Магистратура Бизнес Финанси - 2 год. и учих - Управление на риска, Финансово право, Анализ на счет. информация, Инвестиционен мениджмънт, Бюджет и бюджетна политика, Финансиране на активи и ценни книжа, Бизнес политика, Моделиране на финансовите процеси, Международен финансов мениджмънт, Капиталови пазари и борси. Последния семестър беше магистърската теза, която и на база на всичките предмети и си избираш за какво да пишеш.
Виж целия пост
# 35
Благодаря Ви за полезната информация!
Виж целия пост
# 36
Само при Бизнесадминистрация си става лошо. Даже името на специалността си обърквате - Бизнес администрация се пише. Всичко с бизнес отпред се пише отделно.
Виж целия пост
# 37
Благодаря Ви за полезната информация!
Виж целия пост
# 38
Vera12 не мога да ти отговоря на въпроса на лични, понеже си си заключила съобщенията.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия