Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Актуални координати на д-р Албена Ангелова (дерматолог)

  • Публикувана: 14 март 2014, 10:59 ч.
  • Последно мнение: 29 юни 2020, 22:33 ч.
  • 58 237
  • 64
# 15
А коя е частната клиника, в която преглежда, освен 29то ДКЦ ? Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 16
Здравейте! Бих искала да попитам дали за прием при д-р Ангелова трябва предварително записан час или се отива там и се чака.
Виж целия пост
# 17
Здравейте! Бих искала да попитам дали за прием при д-р Ангелова трябва предварително записан час или се отива там и се чака.

Трябва предварително да си запазиш час по телефона.
Виж целия пост
# 18
Телефонът на Д-р Албена Ангелова е същия, който се споменава тук във форума. Актуални координати: ДКЦ-29, 2ет, каб. 201.
Виж целия пост
# 19
А работното й време можете ли да ми кажете?
понеделник-вторник/12-18ч./,сряда-четвъртък /8-15ч./ петък /8-13ч./- 0899419181
Когато работи, обикновено няма как да вдига телефона. Има един господин, който работи съвместно с нея и й помага в тази дейност.
Тя работи независимо от 29 ДКЦ и затова не могат да дадат информация. Няма промяна в телефона , миналата седмица я посетихме.

Успех!

можете ли да ми кажете дали работи със здравната каса?
Виж целия пост
# 20
скоро, някой телефони и контакти има ли? практикува ли още?
Виж целия пост
# 21
Прекрасни отзиви за ДР Ангелова, тя ме спаси от много лутане по дерматолози и намери правилата диагноза от 1 път. Искам да шметна само,юе вече бях стигнала до най-тезкия антибиотик за 6 месеца.... предписан от самозванец дерматолог в Клиниката до ДКЦ -Д-р Светослав Георгиев

Този дерматолог е пълен ГЛУПАК дори и найстина предписва най-силните антибиотици без никаква сериозна причина....пъзете се от него НА ВСЯКА ЦЕНА !!! ДОБРЕ ЧЕ НЕ СЕ СЪГЛАСИХ ДА ПЛАТЯ ЗА ЛАЗЕР В ПОСЛЕДСТВИЕ ПРИ НЕГО !!!

http://www.derma.bg/dermatology/?id=127

*НАЙ-ЛОШИЯ ДЕРМАТОЛОГ В ДКЦ 22Д-р Светослав Георгиев

02 9586083
0887784209
derma-sofia.org
dr_s.georgiev@derma-sofia.orgВиж целия пост
# 22
Dontcallmebaby, напълно споделям мнението Ви, както за д-р Георгиев, така и за д-р Ангелова. Д-р Георгиев ме лекува от варицела и след като мина месец, а състоянието ми се влоши изключително много, ме насочиха към д-р Ангелова. Вярно е, че се чака много, но от раз ми определи диагнозата и след месец пиене на силни лекарства се възстанових напълно. Моя колежка лежа 6 месеца по болници, накрая я изпратиха в къщи да си чака края....няма да разказвам с подробности, но дължи живота си на Ангелова.
Виж целия пост
# 23
Заради добрите отзиви и аз май ще се насоча към нея.
Можете ли да ми кажете колко струва прегледа й без направление ?
Виж целия пост
# 24
От вчера се опитвам да се свържа с д-р Ангелова. Без резултат. Телефонът е изключен.

Звънях на регистратурата на 29 поликлиника и жената беше безкрайно нервна и ми се разкрещя, че я търся при тях, понеже тя била отделно. Сега разбирам, че там са 29 поликлиника, кожен диспансер, Ангелова и разни други специалисти. Информация обаче почти няма, освен по-стари теми от форума.

Има ли някоя от вас актуална информация и как успяхте да си запишете час, като аз дори не успявам да я намеря? Може би е най-добре да отида на място, но исках първо да се уверя, че работи.

Виж целия пост
# 25
И аз се интересувам от актуална информация
Виж целия пост
# 26
every me, бъди по-настоятелна със звъненето. Съпругът на докторката работи заедно с нея, той вдига телефона и записва часове. Доколкото зная, когато е отпуска или в чужбина, телефона е изключен, може би това е причината в момента никой да не отговаря.
Виж целия пост
# 27
Някой да знае тази седмица др.Ангелова дали ще работи.Телефона 2 дни вече и е изключен!
Виж целия пост
# 28
Здравейте, аз също се опитвам да се свържа с д-р Ангелова. Телефонът и е изключен, а в 29-та поликлиника доста подразнени ми казаха, че имало бележка на вратата в отпуст до 3 октомври и ми треснаха телефона. Някой има ли информация дали преглежда на друго място или наистина отсъства до октомври? Благодаря предварително за помощта.
Виж целия пост
# 29
И аз се интересувам. Има ли частен кабинет?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия