Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца,те са нашите слънца!

  • 57 474
  • 671
# 660
Занималнята много ги изморява. Тези, които ходят де. Сами и тази година е на занималня, в училище. Догодина вече го спирам.

Каката живна в 4-ти клас, като я спрях. Аз, ако бях разбрала, че едни нейни приятелки ги пускат да ходят сами, много по-рано щях да я прикача към групичката.
Вече брат ѝ - и за него има вариант да ходят заедно с едно момиче. Номерът е да видим дали те двамата ще се навият. Мислм да ги пробваме с другата майка като се постопли.
Виж целия пост
# 661
Оххх, gogona съм аз Grinning
Занималнята наистина ги изморява, а Николай иска да ходи. Сега съм си с бебето вкъщи, има вариант и все още разбирам задачите Joy, но иска да е там. Децата си търсят деца. Явно в събота и неделя ще наваксват със спането.
Виж целия пост
# 662
Здравейте момичета Simple Smile!
Ние също ходим на занималня. Там пишат домашните си и си учат уроците. Вечер с училище не се занимаваме. Събота и неделя препитвам по двата разказвателни предмети. Решаваме допълнително задачи. Криси ходи на футбол 2/3 пъти в седмицата, след училище, по нейно огромно желание. В този студ, на открито... Алекс ходи на пиано, един път в седмицата, след училище по негово желание. Умора нямат. Пълни са с енергия вечер. През седмицата си лягат към 9,00 часа, заспиват към 9,30-10,00 часа, най-късно. Сутрин стават към 7,00 часа. Тази сутрин, като отидох да ги будя, бяха будни вече и двамата и си говореха Simple Smile Явно това количество сън им е достатъчно Wink !
Виж целия пост
# 663
Тревожи ме, че заспива много време, след като е легнал.
Виж целия пост
# 664
Може би му е достатъчен съня. Пък и съня и храненето са загуба на време, според моя син. Joy А Какво прави докато заспи? Имат страшно много енергия, все още се изумявам от този факт. Тича, бяга цял ден, прибира се вечерта и все едно сега става от сън. Еееех и ние да бяхме така.....Rolling Eyes
Виж целия пост
# 665
Не му е достатъчен, там е работата. Когато не е спал достатъчно, има сенки и леки торбички. На другия ден се сърди повече. Когато е спал 10 часа примерно, изчезват и торби, и сенки. Личи си, че има нужда от повече сън.
Какво прави, говори си с баща си в детската стая, защото него вижда по-малко. После лежи и не заспива. Не всяка вечер е така, но доста често.
Виж целия пост
# 666
11-12 часа вечер заспива. Полагам усилия, но нищо не става. Сутрин не мога да я вдигна от 7.30 до 8 се караме. Голям проблем ми е. Добре, че е втора смяна.
Виж целия пост
# 667
Моята дъщеря не спи от бебе. Много трудно заспива, но когато е на училище в 9 и 30 е в леглото и след 10-15 минути е заспала. Обаче тя е от 8 часа на училище става с 7 и се прибира в 5часа. 4 пъти в седмицата тренира по 1 час и половина. Тази седмица е болна и стои в нас и лежи тази вечер се събуди в 4 на спана. Според мен ако не искат да спят децата не се изморяват през деня.
Виж целия пост
# 668
С Деян със спането проблеми няма - лягат си в 20:00, когато на следващия ден са на училище/градина. Позволено му е да чете, до 21:00, но обикновено към 20:30 вече е заспал 🙂
Петък и събота си лягат по същото време, но чете до 22:00.
За сметка на това, сестра му е ужас относно спането - в 20:00 си ляга, в 22:00 още е будна и се върти в леглото. Много рядко да спи през деня, а определено съня не ѝ стига Frowning В чудо се виждам с нея, а от септември ще е и ученичка Rolling Eyes

Деян си ходи на занималня и не иска да го спирам, (имах такива намерения в началото на годината. Не, че не съм доволна - точно обратното, но идеята ми беше, че през повечето време там скучае). От 3 дни се прибира и сам от училище - много е горд от този факт Joy
Ходи по състезания (основно математика, другите са тези в училището на СБНУ) и на шах два пъти седмично.
От март ги записвам и на плуване със сестра му.
Май това е основно покрай нас 🙂
Виж целия пост
# 669
Големите направиха почти година откакто ходят на плуване. Започнаха февруари миналата година. Засега няма оплаквания. Харесва им. Дано да продължат, въпреки че ми е зор щото аз водя/прибирам.
Но малката маймуна не иска да плува - изморявала се, било дълбоко, било топло, било студено, стягала я шапката, сягали я очилата... С тях ходи в градината, няма проблеми, но явно там е по-лежерно.
Абе мъка та мъка. А ми се искаше всичките да ходят заедно.
Виж целия пост
# 670
Моя малкия в началото на годината му казвам мама ти си записан на плуване в градината. А не мама водата е мокра и ми мокри очите
Виж целия пост
# 671
Моите и двамата ходиха до преди година и половина някъде, но затвориха басейна, който ми беше най-удобен Sad
Сега го отвориха и напролет тръгват пак - и двамата нямат търпение.
Иначе и Деян като тръгна е началото ( на 5 беше), много се изморяваше Simple Smile А имаше и страх от водата, което беше главната причина, да го запиша. Малката тръгна от 6 месечна, заради лекарска препоръка и никога не е мрънкала или недоволствала - точно обратното - сърдеше се, че затвориха басейна
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия