Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Жената зодия Риби - 18

  • 48 065
  • 575
# 570
Засега е само температура, но вчера цял ден, цяла нощ, като през нощта вдигна и 40°С. Събуди се с 39°С. А сега няма и 37 без да я меря. Няма хрема, няма кашлица, яде, пие вода. Даже е доста жизнена като изключим през нощта.
Виж целия пост
# 571
Дано бързо да се оправи детето! И ти да си здрава, защото на нашите рибешки плещи кой ли не лежи! А пък ние сме си мърморещи, но всеотдайни и много, много отговорни.
Виж целия пост
# 572
Бързо оправяне и справяне с тежките мисли.
При мен нямаше нищо по време на ретроградния Меркурий. Позната ми каза, че родените по време на РМ не се влияят толкова от него, проверих и се оказа, че съм родена наистина по такова време.
Баш накрая се скарахме повечко с половинът, доста сериозно-не се бяхме карали така от есента. Но успяхме да изговорим нещата веднага, още по време на караницата и някак излязохме спокойни и разбрали се. Може пък с това да ни е повлиял този период.
От известно време сме в много добри отношения, аз си го знам, че след хубав период ни следва кофти караница, но учудващо той сега поиска да ме изслуша и сякаш го успокоих. Дори се извини после, каза, че ме обича и затова го боли. Немислими признания от един козирог Laughing  Чак се учудих. Но напоследък е много мил, влюбен и ме изненадва с някакви неща, които би направил преди 10 години, не сега.
А аз се чувствам добре последните месеци.
Виж целия пост
# 573
Какво мислите за жена риби с асцендент скорпион 🥰
Виж целия пост
# 574
Илияна Раева е риби с асцендент скорпион. Тук е важно обаче в кой дом е слънцето. При нея е в 5ти дом в съвпад с Юпитер, което дава самочувствието и "лъвското" поведение. А и Марс е на МС.
Виж целия пост
# 575
Какво мислите за жена риби с асцендент скорпион?

Аз съм Риби с Асцендент Скорпион. Какво по-точно и конкретно те интересува?

При мен Слънцето е в съвпад с Меркурий и Венера в 4. дом. Също така Марс ми е в Рак, а Уран - в Скорпион, лежи точно върху Асцендента откъм 1. дом. Получава се голям воден тригон, с 6 важни точки във водни знаци /Слънце, Меркурий и Венера в Риби, Уран в Скорпион, Асцендент Скорпион и Марс в Рак/.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия