Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Penny Dreadful (2014) TV Series

  • 21 402
  • 178
# 165
Това е най-добрия епизод до тук,нищо,че беше на моменти трудно за гледане.
Поне нещата стават малко по-ясни. Разбираме какво искат нацистите,а полицая иска помощ от израелската мафия,следователно знаем какво искат и евреите. Вече нямаме съмнения,че Моли не е толкова невинна,а малкият брат на полицая е вербуван.
Останалите се изкушиха и децата бяха наплашени.
Сексуалните предпочитания можеше да ги спестят.
Diavolo,за големият брат мислех точно обратното,защото приемам,че е спасен от Санта Муерте (майка му се молеше) и няма как да е под власта на героинята на Натали.Най-малкият брат е нейн,обаче.Оства да видим сестрата при кой ще отиде,защото все още незнаем на коя страна е Моли.
Мисля,че момиченцето,което убиха в Мексико и Санта Муерте носеше не е Хосефина.Мисля,че това е сцена в която ни показват,че Муерте идва там,за да прибере чистата душа,а заглавието на епизода ни води към храма,където Хосефина прие вярата към Моли.
Виж целия пост
# 166
Да, обяснението ти е добро и има логика, разбира се Simple Smile Понеже бе в Мексико, а и веднага след като Санта Муерте отнесе момичецето покаха името на епизода, който носеше името 'Хосефина' и направих тази връзка, което най-вероятно наистина няма нищо общо.
За големия брат, аз това имах предвид, ама лошо се изразих. Той бе върнат и се промени, аз си мислех в началото, че той ще е машата в ръцете на злото, но явно ще е малкия и има логика разбира се. В смисъл сега не бях изненадан, но просто първоначално имах други очаквания.
Виж целия пост
# 167
Според мен няма как да е оживяло момиченцето.Нацистите застреляха всички,послеот от близо пак имаше стрелба.Следващата сцена показваше как Санта Муерте носи детето и то е покрито с кръв.Ако искаше да я спаси щеше да направи така както с полицая.Него го избута от пламаците.
Къде се е запиляла сега Муерте и защо оставя Натали да вилнее не ми е съвсем ясно.Освен ако първите епизоди да са за едната страна,а вторите за другата и вседващите ще видим какво прави светлата страна.
Виж целия пост
# 168
Ами тя Санта Муерте си го каза в пилотния епизод.
Не помня точно, но думите към 'сестра и' бяха следните: ''Не питая любов към живите'' А сестра и каза, че ''Не обичала нищо''
Принципно за Санта Муерте си е строго мексиканско, тя доколкото знам от обща култура е заклеймена от католическата църква като сатанистка. Като гледах пък в Наркос, като и в Seal Team, там наркобароните и престъпниците и се кланяха... Дали и в ''Тайната на Коко'' не се споменаваше за нея, все пак ставаше въпрос за ''Денят на мъртвите'' Но тя е светица и за обикновените и бедни, честни и работещи мексиканци и в крайна сметка всеки е свободен да вярва в каквото си поиска, стига да не насилва или вреди на останалите.
Тук е факт, спаси Тиаго, върна от сигурна смърт големия брат и това и беше участието за 4 епизода. Дано се раздвижи. Но злата и сестра интересно досега не сме я виждали в сектата, където се вихри майката на Моли. А тези места са идеални за промиване на мозъци и насаждане на страх, омраза и пр.
Ето сега хвърлиха трупа на Райли пред полицейското управление? Хванаха и се на въдицата. Тя това цели. Какъв ще е отговора? Брутален и кой ще пострада? Обикновените и невинни мексиканци. Ние и сега виждаме същото, винаги го отнасят обикновените хора и така е откакто свят светува.
Виж целия пост
# 169
Ами тя Санта Муерте си го каза в пилотния епизод.
Не помня точно, но думите към 'сестра и' бяха следните: ''Не питая любов към живите'' А сестра и каза, че ''Не обичала нищо''
Toва го бях пропуснала.
То и сега прочетох,че името и в превод означава Свята Смърт и била светица на наркотрафикантите.Въплащава смъртта,разрухата и ада.
И двете не обичат хората,но едната поне се забавлява.
"Тайната на Коко" скоро го гледах с дребното и не е спомената, поне в нашия дублаж.
Аз си мисля,че майката на Моли е под въздействието на Натали или както там се казва точно героинята.
Само не ми харесва историята нацисти-евреи.Нямаше ли какво друго да измислят.
Виж целия пост
# 170
Аз работя усилено и не съм гледала 3 и 4 епизод.  Като ги изгледам  ще се включа в разговора. Виждам, че са се пораздвижили нещата.
Виж целия пост
# 171
Тъкмо изгледах 3 и 4 епизод, много интересно стана. Супер е сериалът за сега.

Чак в 4 серия загрях, че жената на Доктор Крафт е актрисата Пайпър Перабо, познах я по гласа. Много отдавна не съм я гледала някъде, май от финала на Covert Affairs и един друг с един сезон Notorious. /сега видях в imdb, той бил през 2016, ужас как лети времето!/
Виж целия пост
# 172
1.5

Скрит текст:
Доста кексове се раздаваха в епизода. Wink
Разкриха се някои завери, открехнаха се някои тайни...
Матео да видим сега след като брат му го пусна дали няма да се завърне към светлата страна или е изгубена кауза.
Майка Аделайд (или там какво се казваше) е била групово изнасилена, ама надявам се, че същото не е сполетяло и Моли? Май майка и е поела всичко и заради нея, но не съм сигурен... Ужас.
Тази пачуко ли са какви са, са ми като някакви петлета, не знам, но много ме дразнят, барабар с онази подла подстрекателка.
Петер Крафт загатна за голям потенциал в епизод 1, но вече 4 епизода му се пилее потенциала и на актьора и на героя.
Сезонът е преполовен вече, време е и Санта Муерте да се задейства нещо... Simple Smile
Виж целия пост
# 173
Не съм гледала още епизода,но Санта Муерте  вероятно ще се появи при финала на последния епизод.
Малко бавно се развива действието,искам повече динамика.
Виж целия пост
# 174
Епизодът не излиза ли днес?
Виж целия пост
# 175
В неделя излиза.
Виж целия пост
# 176
Има ли нещо фантастично в този сезон?
Вампири, безсмъртни, вещици или е по-скоро криминален сериал?
Въобще има ли някаква прилика с първи сезон или са решили да печелят от заглавието?
Виж целия пост
# 177
Няма никаква прилика.
Няма вещици,вампири,има някакви безсмъртни .Едната прави поразии из целия град,а другата още не е ясно какво прави.Обаче има нацисти,евреи и германци.
Виж целия пост
# 178
Благодаря!
Напразно накараха някои от нас да се надяват на нещо добро и поне малко подобно на първи сезон.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия