Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пирография- тема № 2

  • 63 361
  • 128
# 120
Здравейте , намерих един пирограф в емаг и моля за мнения : казва се Професионален пирограф Artidee Tred Decor 38001, 24 части.
Виж целия пост
# 121
Това ми прилича на пирографа, който от време на време се продава в Лидл (на половината на тази цена). Но може да е по-силен (да се загрява повече).
Като малка имах руски пирограф (баща ми го ползваше, аз само съм го пробвала; един познат го открадна) - много по-добър е от тези, по-силно прогаря дървото - ако се натисне силно направо можеше да се види пламъче и крайният резултат е по-впечатляващ, въпреки, че няма накрайници...
Виж целия пост
# 122
Здравейте,
Аз съм съвсем начинаеща в пирографията. Исках да Ви попитам къде мога да намеря лесни модели за пирография, за да започна от някъде, както се казва?
Освен това, исках да питам и за реда на работа- избира се даден модел, с молив се скицира върху дървото и след това върху очертанията с молив се минава с пирографа, нали така?
А пък когато вече всичко е готово може с акрил да се оцвети и след това да се лакира, нали?

Благодаря на всички за отделеното време и разбирането!
Виж целия пост
# 123
Аз прерисувам прости модели от Гугъл, или си рисувам стилизирани цветя. До сега не съм пробвала да ги оцветявам.
Виж целия пост
# 124
Здравейте! Адмирации за красивите творби които сте създали,прекрасни са! Аз не мога да се меря с вас, съвсем начинаеща съм,но се опитвам да се занимавам с пирография и дърворезба. Надявам се да не ми се смеете много и да получа някой ценен съвет Blush
Виж целия пост
# 125
За съжаление най-опитните членове на групата не публикуват от доста време Sad Аз съм само любител и нямам много творби за споделяне.
Виж целия пост
# 126

Нещо новичко от мен !
Виж целия пост
# 127
Уау, супер се е получило! Това капак на кутия ли е?
Виж целия пост
# 128
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия