Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фитнес център Пулс

  • 250 829
  • 862

Анкета

Доволни ли сте от този фитнес и членове ли сте ?

Опции:

# 15
Така е, затова питам какво точно пише в договора. Simple Smile
Виж целия пост
# 16
Стана ми любопитно за този фитнес и от друга тема разбрах, че тук се дискутира... не мога да повярвам, че може да има такава полтика ooooh! Според мен, КЗП би трябвало да помогне, но трябва да бъде сезирана.

И ето нещо по темата, но развлекателно Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=oh8PFs0LTKc
Виж целия пост
# 17
 ooooh! С моя мъж гледахме за карти там. Добре, че не се хванахме. То беше една помпозност..поканиха ни на "Среща" с някакво момче и една мацка, която само мълчеше и кимаше и не успях да разбера ролята и в ситуацията. Договорът им е малоумен, за двамата трябваше да дадем към 800 лв.само за започване, някаде 50лв.на мен за месец и 60 за него, и еднократно предплащане и какво ли не беше...ай сиктир! Аз като знам колко съм сериозна откъм спорт..си представям как щяхме да се заробим.

Скрит текст:
М/у другото, Славия ми е доста по-близо, има ли някой, който ходи там? Търся си компания..за каквото и да е  Blush Просто сама не мога да се вдигна и да отида. Ще съм благодарна и на мнение за груповите занимания и фитнеса.
Виж целия пост
# 18
Да Ви кажа и какво се случи с моята колежка и как беше измамена с тренировки с инструктор, за които заплати.
Отиде на тренировка и й казали, че няма право да използва останалите тренировки (за които заплати 240лв), защото минали два месеца и след това не можело да се използват. Тя прочете договора си отново, за да види да не би да не е забелязала тази "подробност", че тренировките имат срок, в който могат да се използват, но се оказа, че там изобщо не е упоменато да има срок на използване на тренировките с инструктор. Освен това, те изобщо не се споменават в договора. Дават касова бележка за тренировките, но за тях няма договор. Могат да си измислят каквито искат срокове и условия за тях, защото няма нищо написано.
Коя фирма си позволява да взима пари за услуга, за която не предоставя договор! Безумно е!
Тя се свърза с тях, писа на имейла им, за да обясни че не е съгласна със ситуацията и ако не я разрешат ще сигнализира на КЗП. Чака отговор от тях 2 седмици, дори не благоволиха да се свържат с нея за обяснение. Просто я игнорираха.
В крайна сметка тя се свърза с КЗП

ПУЛС са абсолютни измамници!

А ваучерите, които обещават да дават на клиентите не съществуват. Два пъти питах за тях, момичето на рецепцията каза, че за такива ваучери не била чувала, а при регистрация в клуба ми бяха обещани 250лв под формата на ваучери.

Затова връзват клиентите с такса за 1 година, защото ако имаха месечни такси с некоректните си политики щяха да са останали без никакви клиенти!
Виж целия пост
# 19
Съпруга ми плати на веднъж едногодишна карта за този фитнес, заедно с още двама негови приятели.
Малко след това започнаха простотиите там. Първо прекратиха договора на единия му приятел, защото бил прекалено контактен и разговарял с другите клиенти на фитнеса. Малко след това и на втория, защото вдигал с много големи тежести и по този начин комплексирал останалите клиенти.
От тогава съпруга ми не е стъпил там и само чака да му изтече договора, за да го прекрати и повече крака му да не стъпва там.

Само да добавя - прочетете си добре договорите, защото има клауза, в която пише, че има срок за прекратяването му. Ако не се прекрати в този срок, то договора се подновява автоматично, но вече картата е НА ЦЕНИ ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ ТЯХ - т.е. няма вече картата да е на "промоционални" цени - могат да си напишат каквото си решат

На кратко - фитнеса е хубав, обаче политиката им не струва и пет пари /мое мнение  Peace/
Виж целия пост
# 20
Фитнеса е хубав - собствениците и ръководството са ОТВРАТ! Просто ОТВРАТ! Съжалявам хората които работят за тях!
Виж целия пост
# 21
Има някакви анкети из нета, попълват се и... така аз "спечелих" едноседмична безплатна тренировка в Пулс. Записах си час за 1-та тренировка и отидох. Е, оказа се, че вместо да отида на някое групово занимание(бях споменала, че те ме интересуват) отидох на групово "обработване" за новодошли. Около 40 минути ми говореха колко са им изгодни картите, програмите и абсолютно всичко. Дори след като им казах, че в момента нямам пари за дългосрочната им оферта (макар и толкова невероятна Wink), а и искам първо да проверя дали ще ми хареса нещо и тогава да помисля за някакъв абонамент те пак не се отказаха. С цялата си мъдрост и съпричастност, на които са способни Wink ми предложиха едва ли не да взема заем, за да се възползвам от страхотните им промоции. След като ги изтърпях и вече попитах за тренировката се оказа че няма да стане днес, защото просто нямало групови занимания в момента. Като преди това един от подуправителчетата там или нещо като мениджър-обработка (хиена на % вероятно:)) ми беше казал, че има непрекъснато такива занимания.
Както и да е, записах си час за друг ден и отидох. От треньорите или базата нямам оплаквания, в общи линии, поне за тези групови занимания, на които бях - канго джъмп, тапа, крос фит.
Виж целия пост
# 22
и аз днес пробно от промоция във ФБ за 1 седмица, а се оказва 3 пъти. Не съм им дала 4 лв., а по телефона каза че трябвало. Какво ли не направиха да ме зарибят - хотел, ресторант с намаление..., но...твърда воля, а и  си ходя на Атлетик. Та ще отида още 2-то пъти и сбогом Гергино Simple Smile, въпреки лукса. Не обичам условията, банкови преводи и вързвания. Лукс, ама кво от това- няма сауна, солариум, груповите им занимания са експериментални. После за тва се плащало, за онова също...а не на мене тия. #Crazy
Виж целия пост
# 23
Абе пълни измамници са просто!!!
Виж целия пост
# 24
izina, разкажи малко по-подробно за Атлетик моля те.

Най-вероятно ще се насоча към тази верига, защото моят любим фитнес затвори  Confused
Виж целия пост
# 25
ами аз от септември ходя в Атлетика на Янко Сакъзов с/у Заимовата градинка 9театър София). В женската съблекалня е и сауната за жени. На 3 етажа е. Има групови занимания. Аз съм с годишна карта за 300 лв. с безплатно ползване на уреди, сауна, и  ограничение за 1 посещение дневно групово. Доволна съм, преди ходих малко на групови тренировки, но сега съм малко несериозна. Шкафчетата се заключват. Баните са добре. Хората са нормални. Ето линк https://athletic-bg.com/wp/home/about-athletic/, но най-добре разгледай на место. Месечна карта беше към 40 лв.  и 20 лв. еднократно клубна такса.
Виж целия пост
# 26
Здравейте! Имам въпрос към хората, които са се опитали да прекратят договора предсрочно. Успели ли са без заплащане на неустойка до края на договора или си обречен да платиш всичко?  Thinking
Виж целия пост
# 27
Здравейте, и аз попълних някаква анкета и имам право на едноседмично безплатно посещение на фитнес Пулс. Неделя имам час да си получа картата, ама май като ви чета няма да отида. Или пък да отида...какво толкова ще загубя  newsm78
Виж целия пост
# 28
Здравейте, и аз попълних някаква анкета и имам право на едноседмично безплатно посещение на фитнес Пулс. Неделя имам час да си получа картата, ама май като ви чета няма да отида. Или пък да отида...какво толкова ще загубя  newsm78

Ще си загубиш ценно време...
Виж целия пост
# 29
ЕваНиколова, ако ти се занимава, иди няма лошо.

Аз си изкарах тренировката с инструктора без проблем, освен допълнителното натоварване с тежести.

Просто се подготви да отказваш твърдо всякакви карти, промоции, договори и т.н.

На мен ми се обадиха повторно след 2 месеца да ме питат какво не ми е харесало и да ме канят на безплатни тренировки пак, но аз ги отсвирих.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия