Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фитнес център Пулс

  • 219 338
  • 786

Анкета

Доволни ли сте от този фитнес и членове ли сте ?

Опции:

# 780
Може ли някой да ми каже месечната такса за фитнес карта + личен (не групов) тренер в София?
Виж целия пост
# 781
Не, защото тези неща се договарят лично. Правят някакви подаръци под формата на трениорвка с инструктор.
63 лева е месечна карта, която включва фитнес, групови посещения и СПА във всички възможни обекти, които имат.
Виж целия пост
# 782
Хм странно, но ок, а мога ли да питам ако знаеш треньорите как постъпват с новозаписали се? Смисъл дали просто ти казват "Прай тия упражнения тая седмица" и това им е цялата намеса в твоите тренировки или всъщност отделят време да ти покажат как да правиш правилно упражнения, каква диета да спазваш и тнк.
Като цяло въпросът ми е дали ти отделят време да се консултират с тебе и да те напътстват?
Виж целия пост
# 783
Явно всичко е да те завлекат на място и да купиш карта, както и да събират база данни с контакти, защото искаха имена и телефон на придружаващите ме, за да издадат покана за тях. Съгласявайки се с общите условия, които никой не чете, могат да предават координатите ти на 3-ти страни.
Виж целия пост
# 784
Хм странно, но ок, а мога ли да питам ако знаеш треньорите как постъпват с новозаписали се? Смисъл дали просто ти казват "Прай тия упражнения тая седмица" и това им е цялата намеса в твоите тренировки или всъщност отделят време да ти покажат как да правиш правилно упражнения, каква диета да спазваш и тнк.
Като цяло въпросът ми е дали ти отделят време да се консултират с тебе и да те напътстват?

Най-симпатичните инструктори, с които аз съм работила, са били тези от Пулс.
Отношение, от което се притесняваш, съм срещала в други фитнеси. Плащала съм допълнително за изготвяне на хранителен режим. Получих стандартен, преписан от интернет режим. Ходих в един фитнес в Младост при една  инструкторка, която така ми беше развалила настроението със забележки и глупави въпроси, че още си се чудя защо не й благодарих и не си тръхнах още на втората забележка. Но бях с приятелки и реших да не правя фасони. Например, караше ме да се разтягам, а аз не мога - много съм стегната. И тя поне 5 пъти ме попита "Ама какво става! Какъв е проблемът? Защо не можете?"... След минути тези въпроси отново заваляваха "Какво става? Има ли проблем? Кое точно ви притеснява?" Е, не мога да се наведа и да си хвана пръстите на краката, но това не ми е проблем. Повече не се върнах при тази жена.
В Пулс ми е било много забавно и много приятно с инструкторите. Единствено се чувствах "по-строго" с Паскал, който беше много взискателен и при него нямаше шест-пет.
И точно искам да кажа, че мнението за инструкторите е доста субективно. Много хора очакват от тях да оправят всичките им проблеми, да ги доведат до супер форма за кратко време и резултатите да са трайни. Други очакват специално приятелско отношение и да го раздават лека-полека. Инструкторът да не ги натиска за нищо и да правят нещата колкото могат - толкова. Имам познати, мъже, които ходят на фитнес, за да си поговорят малко с инструкторите и да им покажат, че могат всичко и разбират повече от тях. Убедени са предварително, че никой на нищо не може да ги научи, че само те си познават тялото и знаят кой мускул от какво се храни...
В Пулс ходят по тебе с едни тетрадки и часовници, показват всичко как се изпълнява, но не бягат на пътеката до тебе и не клякат заедно с тебе. Предполагам, че докато правиш 100 преси, не стоят като залепени за корема ти. На някои това може да им се стори несериозно отношение към работата ви. Знам ли.
Виж целия пост
# 785
Наистина тези не са нищо друго освен измамници и изнудвачи! На мен също ми дадоха "безплатна карта" за една седмица, на която нищо конкретно не пишеше общо взето и знаех, че ще има уловка. Когатох звъннах по телефона да я активирам съшо никой, не ме предупреди за подробностите и че изобщо не е безплатна. Отивам аз през цяла София с идеята, че отивам на фитнес, но НЕ! Естествено от входа ни сграбчи силиконовата кака с екстеншъните, която едно смислено изречение не може да каже, а само си повтаря заученото стихотворение. Започна се с една разходка из фитнеса все едно съм на музей, през цялото време слушах само "ние в пулс фитнес и спа не сме като другите фитнеси" "ние в пулс фитнес имаме друга концепция" "ние в пулс фитнес имаме най-модерните фитнес уреди" НАПРАВО МИ НАДУ ГЛАВАТА!Но нещата изобщо не се свършиха тук. След обиколката трябваше да ме заведе в офиса, където да ми обясни колко са велики и модерни и останалите клубове, на колко кв м е всеки един от тях и колко милиона евро са вложили в тях и в скъпарския им интериор, все едно съм тръгнала да ги купувам. След което преминахме на съществената част: че безплатната карта изобщо не е безплатна и започна изнудването да подпиша договор на секундата. Нуто се интересуваха дали искам, дали ме интересува, дали изобщо имам пари в себе си. Както и да е. Вече наистина започнах да се изнервям и казах, че в този момент не мога да поема този ангажимент и ако не мога да си използвам безплатните посещения, не желая да издвам. Тя естествено не ме остави намира и продължи да ми надува главата. Вече не знаех по какъв начин да обясня, че НЯМА да стана техен член. Накрая се наложи да звънна на майка ми, която да им се развика по телефона, за да си тръгна. Само си загубих 2 часа от деня.
Виж целия пост
# 786
Здравейте.Аз съм отскоро клиент на Пулс и съм доста доволна.Сключих договор преди около два месеца.Тъй като нямах наистина представа за цените,и за въпросното пазарен,обаждайки се на фитнеса ми бяха твърдо предполжени две цени от дамата. 65 лв на месец ако предоставя банкова сметка,и 77 лв ако плащам всеки месец кеш на рецепция.Сега обаче като ви чета за какви суми на месец говорите,май дамата ми е предложила най-високата сума карта ( приех офертата за 77-тъй като не искам да сме си толкова близки,чак банковата ми сметка да имат ) 77 лв много ли е на фона на вашите карти ?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия