БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 38 683
  • 736
# 585
Здравейте, тазви вечер в лесни рецепти по 24 китчън с Рудолф имаше рецепти които за да не изпусна как се приготвят и разчитайки на това, че ще ги открия в сайта им, не успях за запиша. Моля, ви ако има качени някъде или сте записали да споделите. Рецептите бяха за чинчила с бутер тесто, пълнозърнесто пене с грах, пилешки крилца с картофи и риба треска на фурна. Много благодаря   bouquet  bouquet

Извинете за спама, но имаш предвид животно чинчила?  Shocked #Crazy
Виж целия пост
# 586
съмнява ме Рудолф да е дал такава рецепта Naughty

може да е за тортиля
Виж целия пост
# 587
Здравейте, може ли рецепта за домашен дюнер?
Виж целия пост
# 588
Здравейте, може ли рецепта за домашен дюнер?
за тестената част ли  newsm78
иначе за пълнежа слагаш каквото ще ядеш. няма смисъл от рецепта.  Laughing
Виж целия пост
# 589
Оф,че съм, вярно не уточних. Тестената част я имам. Мислех,че пилешкото се кисне в някаква марината, ама не знам каква Sad
Виж целия пост
# 590
направи го по твой вкус , наречи го дюнер и си свиркай.  Joy
важното е да се изяде. аз лично не бих го киснал в каквото и да е.  Laughing
Виж целия пост
# 591
Здравейте! Имам цветове, които мисля да панирам, но са от голяма тиква, а не от тиквичките за готвене. Аз лично мисля, че няма проблем да ги сготвя, но за всеки случай реших да се допитам до
 вас, вие какво ще кажете?
Виж целия пост
# 592
няма проблем. Можеш да ги  напълниш с каквото поискаш (техния цвят е по-дребен от другия) или ги панирай в темпура. Така са по-хрупкави  Peace
Виж целия пост
# 593
Благодаря, пеп-4о   bouquet
Виж целия пост
# 594
Здравейте! Бих искала да помоля за рецепта за домашен шоколад, който мога да направя на кубчета, но да не слагам захар в него, а само ядки. Ще съм много благодарна за сполучлива рецепта  Hug  bouquet
Виж целия пост
# 595
Здравейте,искам да изпратя на моя любима приятелка колет с нещо направено от мен, било сладки или бисквити, но не мога да преценя, какво да е, така че да пристигне цяло и да изтърпи един ден пътуване с куриерска фирма. Моля, дайте ми идеи. По принцип поводът е нейният рожден ден.
Виж целия пост
# 596
Здравейте, правя супа топчета, но каймата ми се струва малко калпава и мека.

Да й сложа галета, за да не се разкашкат като се варят или оцет ?
Виж целия пост
# 597
вземай с лъжичка и ги пускай така. Няма да са перфектни топчета, ако не ти е фатално, но в горещата вода ще се стегне.
Виж целия пост
# 598
Здравейте Simple Smile Имам едно питане,дано не ви се стори странно. Преди време в един хотел ядох превъзходно сладко от портокали Реших да си купя в последствие,но всеки път попадам на нещо ужасно горчиво. Пробвах различни марки ,но уви с еднакъв вкус. Въпросът ми е ,ако някой е попадал на хубаво и наистина сладко ,сладко от портокали ,да сподели марката,защото аз все още не съм се отказала,че искам да го предлагам вкъщи Wink Благодаря предварително   bouquet
Виж целия пост
# 599
Здравейте Simple Smile Имам едно питане,дано не ви се стори странно. Преди време в един хотел ядох превъзходно сладко от портокали Реших да си купя в последствие,но всеки път попадам на нещо ужасно горчиво. Пробвах различни марки ,но уви с еднакъв вкус. Въпросът ми е ,ако някой е попадал на хубаво и наистина сладко ,сладко от портокали ,да сподели марката,защото аз все още не съм се отказала,че искам да го предлагам вкъщи Wink Благодаря предварително   bouquet
Аз специално си нося такова от Гърция. Няма грешка там. Фирмата производител е " Mr. Grand".  Тук може да провериш по итал. магазини, намира се.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия