Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Шумен - 21( век) :)

  • 74 626
  • 625
# 15
Този център Мирена къде се намира?Джунглата и Ян бибиян ги знам,ама този нещо не мога да се ориентирам?
Виж целия пост
# 16
В Тракийския е, една сладкарница до бившия супер маркет. Тото пунктът е отсреща.
Виж целия пост
# 17
Тарталета,благодаря.На мен ми идва далече,че ние сме в Боян Българанов.Най-близко ми е Джунглата и ако се наложи някога когато сме тука ще го посетим.Днеска все пак валя слабо и бяхме навънка до обяд и сега като се наспи пак,ако не завали.
Виж целия пост
# 18
Здравейте, мами!
Има ли някой, който знае къде има лятна занималня за ученици /завършили 4клас/ и дали сте чували за школа/учител, който би обучил детенце на 8 години знаещо и говорещо предимно на английски /живяло 6 и повече години в Канада/ да пише на български. Детето разбира български!
Виж целия пост
# 19
Здравейте, можете ли да ми помогнете с инфо за частна детска градина или занималня, където мога да водя по половин ден дете на 4.5 г.? Ще ми се наложи да пребивавам в града около седмица и ми е нужно да намеря такова място, по възможност в централната част на града. Попаднах на постове от 2011 г . за "ДЦ Усмивка", подходящо ли е?
Виж целия пост
# 20
 Детски център "Усмивка" не съществува отдавна.
 Миналото лято имаше такава занималня в Младежкия дом, но не знам дали тази година е там. Ще опитам да разбера, и ако имам информация, ще пиша отново.
Виж целия пост
# 21
Нели,мисля,че пак е има лятната занималня в Младежкия дом.Детенце на позната ходи някъде и ако е видя мога да е питам къде точно.
Виж целия пост
# 22
 Аз се сетих, че миналото лято имаше занималня в читалище "Добри Войников". Сигурно има пак и там.
Виж целия пост
# 23
Запис!
Виж целия пост
# 24
В Младежкия е целодневна. Може да се посещава до обяд, но цената пак ще си е 5лв на ден, без обяд. А и децата са по големи -6-7-8г

В Центъра за работа с деца, занималнята е на половин ден - 2лв. Само трябва да се провери какви възрастови групи има. На Центъра е!
Виж целия пост
# 25
Наистина в младежкия дечицата са по-големи и е целодневна.Сега говорих с моята позната-нейното дете е на 7 години и ходи там.
Някой знае ли къде може да има тънки,дълги панталони за момченце,номер 98,че търсих на няколко магазина,но всичко е късо.
Виж целия пост
# 26
Много ви благодаря, момичета!
Виж целия пост
# 27
Някой има ли летния график за дежурните детски градини?Ако може линк или да ми кажете къде да погледна.
Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 28
 Момичета, къде в Шумен мога да намеря Тривитаминол. Това се взема от ветеринарните аптеки, прави се маска за коса с него. А в Шумен не зная къде има вет. аптека. А дали няма да го има в зоомагазините?
Виж целия пост
# 29
Нели,преди време имаше ветеринар и аптека в добружанския,около кантора Полином някъде,но не се сещам точно къде беше.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия