Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любители на Котки Тема 86

  • 29 487
  • 741
# 690
Скрит текст:
Ура! Ура! Ура!!!  Party
Ще живеем още дълго и щастливо!
Мацци няма метастази и в белия дроб. Сърцето също е Ок.
С нетърпение очаквах тази новина! Hug
[/quote]
И аз се притеснявах, макар че непрекъснато си повтарях една песен. Българска е, но не знам на кого. Пее се "няма да те дам". Каквото и да беше станало, нямаше да се откажа. Heart Eyes Hug Heart Eyes

Страхотна новина, Мая Heart Eyes Не разбрах, доволна ли си от ЦВК? При всичи случаи, добрите новини са по - важни.
Скрит текст:
Пикси също обича да лежи в кашони, а Ели обича да ги къса със зъби и да плюе парчетата.  Crazy
Утре заминаваме на почивка за 17 дни. Ужасно ще ми липсват  Cry Ще идват хора да ги гледат 2 пъти на ден. Мисля, че това е най - доброто решение, поне са вкъщи. То, така или иначе няма да съм в страната, така че няма как да ги взема.
Исках и още нещо да кажа, ама забравих...


Много съм доволна от ЦВК.!!!
Всичко е в стиропор, ама не ми пука. Party
Взели сте най-правилното решение. Няма как да ги вземете в чужбина с вас. Heart Eyes Hug
Сега ни предстои операция, ама първо майка ми ще "оперирам "на 4.8, че има базоцелуларен карцином.
Виж целия пост
# 691
При кой лекар беше?
Виж целия пост
# 692
Не попитах за името му. Рентгенолог е, Hug
Виж целия пост
# 693
Много благодаря за милите пожелания  Hug
И много се радвам като видя страхотни писанчета - чак ти се иска през монитора да ги хванеш и мачкаш, мачкаш Simple Smile И супер новините - да са здрави.
Аз все си мисля, че на моята нещо и има и е кльощава, въпреки храненето с висококачествени храни, даваме витамини, от нашата храна по-малко понякога, и е 2,7 кг. Вет. ми обяснява, че нищо и няма, просто такъв модел ни се е паднал - на късмет  Sunglasses А майка й е глезаната на една бензиностанция и е огромна, моята - дръглива / май само аз си мисля така /

Виж целия пост
# 694
Утре ще намачкам моите! Twisted Evil
Много съм се затъжила вече! Средно на две седмици се прибирам. И както обикновено очаквам да се милваме, месим и целуваме. Heart Eyes Предлагат ми различни екстри-Мила е по масажите, Женя -по цункането(тя само тежи, без да меси), а Магито- и тя се очертава масажистка.
Виж целия пост
# 695
Мачкай, Стейси, за двама!  Wink Laughing  thumbsup

MayyaI, браво, чудесни новини!  Grinning  Peace
Сладуранка е Мацци. Heart Eyes
Хайде дано и другите ти неща минат добре!  thumbsup

Маша от долината, палаво и жизнено бебе ти се е паднало. Laughing Heart Eyes
Ще свикнете, а и то след време ще се кротне. Peace
Виж целия пост
# 696
Само хубави новини в темата. Heart Eyes
 Все така да бъде!

MayyaI
радвам се за вас.  Hug

Маша от долината при всички положения ще се кротне.  Нашия е почти на 9 месеца и вече не е толкова игрив.
От както е кастриран е станал много гольовен и дава да го мачкам.

smehulka имаш много грациозна писана.

А Монки вече е добре ,вчера не е забелязан да кашля/ може и от водичката да се е задавил, ама аз го гледах през лупа след това кастриране../ Днес сутринта има нормални изпражнения, държи се нормално. Чак не вярвах ,че толкова леко ще мине операцията.
Виж целия пост
# 697
Намерих списък за безплатни кастрации за градовете : София, Пловдив,Варна,Бургас, Дупница,
Враца, Брезник,Добрич,Шумен, Казанлък :

Скрит текст:
София

1. В приюта за кучета на Animal Rescue Sofia кастрират безплатно бездомни и домашни кучета и котки - повече информация на http://arsofia.com/bg/kastrirai/.
Важно: кастрационният център на Animal Rescue Sofia няма да работи няколко месеца, докато се регистрират новата клиника и приют.

2. В клиниката на „Четири лапи” в Банкя кастрират безплатно бездомни и дворни кучета и котки. Клиниката разполага със собствен екип за залавяне и транспорт на бездомни кучета и котки.
Адрес: Банкя, ул. „Александър Стамболийски” № 37; телефон 0888 40 44 47; имейл bankya@vier-pfoten.bg.

3. Сдружение „Германо-българска помощ за животните” (приют „Надежда”) - безплатна кастрация на бездомни кучета и котки.
Адрес: София, кв. „Хладилника”, ул. „Люба Величкова” № 48; телефон 0882 04 01 43; интернет сайт http://goo.gl/GvpQX.

4. Ветеринарни кабинети „Зоозона” и „Зооландия” са обявили кампания за безплатна кастрация на бездомни котки от 01.05.2013 г. (продължителността на кампанията не е уточнена) - повече информация на http://www.zoozona.net/bg/purina-advice.html.

5. „Четири лапи” имат проект за безплатна кастрация на бездомни котки в сътрудничество със 7 столични ветеринарни амбулатории и клиники. Актуална информация за проекта може да намерите на http://www.vier-pfoten.bg/bg/page-3709/page-3738/page-0/2014-./.

6. Немски кастрационен център - безплатна кастрация на бездомни кучета и котки (ако имате финансова възможност, може да направите дарение в рамките на 10 лв.).
Адрес: София, Студентски град, ул. „Акад. Борис Стефанов” № 14; телефон 0884 98 30 01; интернет сайт http://ksbj.eu/.

Пловдив

1. В Общинския приют за кучета в Пловдив се извършват безплатни кастрации на бездомни кучета и котки. Услугата включва залавяне и транспортиране на животното, кастрация, ваксиниране срещу бяс, обезпаразитяване и 24-часов стационар. Телефон за връзка (032) 966 184.

2. Animal Hope Bulgaria - Plovdiv периодично провеждат кампании за безплатни кастрации на бездомни и домашни кучета и котки. Повече информация на https://www.facebook.com/pages/Animal-Hope-Bulgaria-Plovdiv/174262095959354.

Варна

1. Animal Hope Bulgaria - Varna (https://www.facebook.com/animal.hope.bg) имат кампания за безплатни кастрации на дворни и бездомни женски котки. Повече информация за кампанията и проверка за наличие на свободни талони на https://www.facebook.com/events/564809280198064/.

2. ANIMAL HOPE VARNA периодично провеждат кампании за безплатни кастрации на бездомни женски котки и кучета - повече информация на https://www.facebook.com/animal.hope.varna.

Бургас

В Общинския приют за кучета в Бургас се извършват безплатни кастрации на бездомни кучета и котки.
Адрес: Бургас, местност Пода; телефон 0885 224 743; интернет сайт http://opbk.burgas.bg/.

Дупница

В кабинета на д-р Бандеров се извършват безплатни кастрации на бездомни и домашни котки и на домашни кучета. За повече информация можете да попитате в кабинета му или на тел. 0887 310 972 и 0894 714 778.

Добрич

Сдружение „Германо-българска помощ за животните”, Добрич - безплатна кастрация на бездомни кучета и котки, таксата за кастрация на домашна котка е 10 лв.
Адрес: Добрич, бул. „25-ти септември” № 98; телефон (058) 601 331; интернет сайт http://goo.gl/GvpQX.

➡➡➡ Русе ➡➡➡

1. Сдружение „Германо-българска помощ за животните” (Междуобластен кастрационен център) - безплатна кастрация на бездомни кучета и котки.
Адрес: Русе, Източна промишлена зона, бившата Гара Изток-Разпределителна; телефон (082) 84 12 81; Facebook страница https://www.facebook.com/pages/Deutsch-Bulgarischen-Straßen … e/180405268721412.

2. Общински приют за животни, Русе - безплатна кастрация на бездомни кучета и котки.
Адрес: Русе, до Хиподрума, срещу автополигона, бившето опитно поле към „Станцията на младите агробиолози”; телефон 0885 96 90 99; Facebook страница https://www.facebook.com/animalruse.

➡➡➡ Враца ➡➡➡

„Ветеринарни практики 3Д” ООД има сключен договор с община Враца за кастрация, ваксиниране срещу бяс, обезпаразитяване и маркировка на бездомни кучета и котки.
Сигнали за некастрирани бездомни животни може да се подават в община Враца (в Информационния център на ул. „Стефанаки Савов” № 6 или на имейл obshtinavr@b-trust.org), както и на лични съобщения на Bulgaria Animal Protection Vratsa (https://www.facebook.com/BulgariaAnimalProtectionVratsa).

➡➡➡ Шумен ➡➡➡

Animal Hope Bulgaria - Varna (https://www.facebook.com/animal.hope.bg) имат отпуснати талони за безплатна кастрация на дворни и бездомни женски котки за региона на Шумен. Кастрациите се извършват в кабинета на д-р Джамбазов, записванията стават по телефона или директно в кабинета.
Адрес: Шумен, ул. „Преслав” № 2; телефон 0889 977 088; Facebook страница https://www.facebook.com/dr.Djambazov.

➡➡➡ Казанлък ➡➡➡

1. В кабинета на д-р Кръстев се извършват безплатни кастрации на бездомни кучета и котки, за повече информация можете да попитате в кабинета му или на тел. 0896 600 524 (Ивелина Недкова).

2. Общинският приют за бездомни кучета в Казанлък провежда кампании през пролетта и есента за безплатни кастрации на бездомни кучета и котки.
Адрес: Казанлък, зад Художествената гимназия; тел. за връзка 0888 889 557 (д-р Мирев).

➡➡➡ Брезник ➡➡➡

Verein RespekTiere Austria и община Брезник организират безплатни кастрационни кампании за бездомни и домашни кучета и котки. Животните се кастрират, ваксинират и обезпаразитяват, а домашните кучета и чипират.
Организаторите имат желание безплатните кастрационни кампании да се провеждат два пъти годишно, като първата кампания се проведе през септември 2013 г. Повече информация може да получите от община Брезник - интернет сайт http://www.breznik.info/.


Ако има възможност да се сложат на първа страница, мисля че ще са полезни .   bouquet
Виж целия пост
# 698
MayyaI, чудесна новина  bouquet  bouquet  bouquet Много се радвам, че сте здрави!
Маша от долината, нормално е малкото да е лудетина. Те са като малките деца-не можеш да ги накараш да стоят на едно място Wink
Виж целия пост
# 699
Майче, чудесни новини! Браво!  Hug

Вела, радвам се, че кастрацията мина добре при вас.

Честито на всички с поводи.

Мъртичко също върви кльощавичък, а е хранен с най-доброто на пазара, уж де. На три месеца без малко беше един килограм. Гледам, поокръглил се е, но знае ли човек каква котка ще излезе от него. Ще ми се да е пухкав, дебел и огромен, но едва ли.
Иначе е кротък, пу-пу, гушлив, обичлив и трайно привързан към мен. С "баща" му разчупиха ледовете и сега вечер двамата пият уиски и гледат новини. При мен все гледа да се гушне- буквално. Държи да ме е прегърнал с предните лапи. Не че не ми е мило, но става малко досадно понякога.  Mr. Green Като не иска да пиша на лаптопа, сяда върху него.

Мисля, че палавостта на котетата и беляджийството освен до възраст е и до характер. Като при хората.

Виж целия пост
# 700
Кас на 3 месеца  и килограм си е добре. Монки беше на 2 месеца 0,7кг.После започна едно качване по 200 гр на седмица.
Виж целия пост
# 701
Момичета, ако знаете някой, който си търси котенце, пишете ми. Hug

Бела е женска, на 2 месеца. Беличко котенце, синеоко, много сладко и добро. Намира се във Варна.
Виж целия пост
# 702
profi_1,
vela,
addicted2U,
благодаря ви, момичета. Да ми е жива и здрава моята, че повече я приемам като човече, отколкото като котка! Heart Eyes
КасиWink И аз пия уиски. Wink Ако Мърти не изпива достатъчно, да дойда да помогна? Laughing Laughing Laughing
elichka, много полезно инфо. Моята приятелка си кастрира 2 котки точно в Студентски град, безплатно. Тя (приятелката ми) има 4. Hug
 Heart Eyes Hug Heart Eyes
Виж целия пост
# 703
Снощи наваксах с коткогаленето. Laughing
Вечерта си легнах с две котки-опряни в жегата в мен  Twisted Evil Heart Eyes, а на  другия ден се събудих с цялото стадо-и Мила беше в леглото, над главата ми. Laughing Направо бях като котешка кралица. Joy
Виж целия пост
# 704
А пък нашия Мариан изяде 5 лева, ако продължава така няма да можем да го изхраним Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия